- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.765
-
- Konu Sahibi adanamerkez
- #1.081
inşallah yaa. Biliyorum çok erken ama elimde değil korkuyorum :) Hatta gece 1e kadar spinal anesteziyle sezaryen araştırdım. Bugün eşimle paylaştım saçmaladığımı söyledi :) Peki sen özelde mi yaptın. İstanbullu anne adayları Zeynep Kamil nasıl sizce. en ilk kontrolüme orda başlıyorum cuma
Evet açıkçası en büyük korkum o yerlerYoksa ne yapar eder ben kiloyu verir sporumu yapar fit olurum
Bende ilk tahlilleri zeynep kamilde yaptırım iyi bir hastane arayışına girişicem. Kızlar birbirimize tavsiyede bulunalım hastane konusundaCanim zeynep kamil hakkinda bilgim yok ama dogumumu ozelde yapmistim cokta memnun kaldim cok kolay bir dogum gecirdim darisi hepimize olsun insallah
Bana ya özelden ya burda dr hastane adı ver nooluuurrrrSana su kadarini soyliyim eskisinden daha guzel esneme falan hic olmuyo hatta bazen doktor fazla dikis mi attida kuculdu dedigim bile oluyor
Bende ilk tahlilleri zeynep kamilde yaptırım iyi bir hastane arayışına girişicem. Kızlar birbirimize tavsiyede bulunalım hastane konusunda
Bana ya özelden ya burda dr hastane adı ver nooluuurrrr
Hımmm ben anadoludayım malesefBen vatan cad muayenehanesi olan ayse buyukogute gitmistim ethica incirlide yaptirmisti dogumumu oralara yakinsan tavsiye ederim super bir doktordur.Cok kalabalik oldugundan evime uzak oldugundan ve cocukla gitmekte zorlanacagimdan bu sefer aile hastanesi demet dikmene gidicem yorumlarimi yazarim doktor ve hastane hakkinda
Hımmm ben anadoludayım malesefBen Gülnihal bülbül diye bir dr.a muayene olmuştum. Acıbademde hastaneye bağlı değil kendisi çalışıyor. Dr iyi doğumda kesi gerekmediğini eğer dr. sabırlı davranırsa ve hamile kadın gebeliği boyunca gerekli egzersizleri yaparsa kendiliğinde açılma olacağını söylüyor. Hatta yurt dışında bu kesi olayı pek yaygın değilmiş. Benim aklıma yattı ancak bize baya tuzlu gelecek. Her muyene 250 doğum 4000 artı hastane parası artı ebe parası falan filan Birde ben doğumdan sonra ücretsiz izne ayrılıcam karşılayamayız malesef
3000 toplamına versem razıyımda ayrı ayrı olunca bizi aşar. Sağolasın canımcımAnladim canim haklisin bayag tuzluya gelir oyleyse, ben uc sene once normal dogumu 3000 tlye yapmistim hastaneye ayri doktora ayri. karsi tarafta arastirmaya gir o zaman hakkimizda hayirlisi olsun.
valla bilinen bir zararı yok ama tabi suyunu da çıkarmamak lazımhadi ya zararı yok dimiii hiç
ben çok hastayım faranjit oldum
Berenibo peki benim merak ettigim iki sey var.1.kac kilo ile hamile kaldin.2.az kilo aliminda süt yapimi az olur derler.sende durum n?asildiİlk hamileligimde bunlara dikkat ederek 6 kilo almistim toplamda:)
Berenibo peki benim merak ettigim iki sey var.1.kac kilo ile hamile kaldin.2.az kilo aliminda süt yapimi az olur derler.sende durum n?asildi
Ohh ohh..darisi basimiza.68 kilo ile hamile kalmistim canim 72 kiloyla doguma girdim. 2 sene boyuncada emzirdim sutumde yetiyordu 6 aya kadar ek gida vermedim.
Ohh ohh..darisi basimiza.
Çok güzel olmuş ellerinize sağlık
Anne ismi :) - Sat - Termin başlangıç kilo bebiş cinsiyeti doğum kilosu Sekizhaziran
26 ocak 1 Kasım 50 - - simayus 25 ocak 3 Kasım 48 - - allbaby 28 ocak 4 kasım 67 - - Simay ada 28 ocak 4 kasım 52 - -
adanamerkez
30 ocak 7 kasım 92 - - mariapdr 30 ocak 7 kasım - - - Pearl9703 30 ocak 7 kasım - - - handete 31 ocak 8 kasım - - - Ssilan 31 ocak 8 kasım - - - hatice1969 30 ocak 9 kasım - - - GCA 1 şubat 9 kasım - - - Berenimbo 3 şubat 10 kasım 64,5 - - sempatico1 3 şubat 10 kasım 55 - - moon2887 3 şubat 10 kasım - - - Serinse 4 şubat 11 kasım - - - hazal87 5 şubat 12 kasım 62 - - Akasya 9 şubat 16 kasım 55 - - DoraNora 9 şubat 16 kasım - - - parkbyull 9 şubat 17 kasım 84 - - melekyuzlumm 9 şubat 17 kasım 54 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Benimde evlilik yıldönümüm 6 kasımbenimde 6 kasım evlilik yıldönümüm :)
Cnm bende çok kilo alıyorum genetik galiba ama iki oğlumdan sonrada verdim yaklaşık 20 22 kilo aldım sonra 50 ye düştümBu boyla bir de doğum kilosunu sağlam alırsam Adile Naşit benzeri olurum sanırım
Kızllaarrr kilo kontrolünü nasıl yapıcaz. Aman bebek için demeyin bebekler için alınan besinler pek kilo yapmıyor :)