Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım
Gerçekten çok zor zamanlar geçirdim çok yıprandım ama değdi
İlk 6 ay oğlum için kardeşini kabullenme zamanı oldu ve hepbirlikte yorulduk
Ama artık çok şükür ve maşallah meyvesini alıyoruz çünkü kardeşini çok seviyor çok sahipleniyor paylaşıyor onunla her şeyini
Babaanneye bile gittiğimizde evden ilk çıkacak kişi kardeşi olmalı
Hemen onu garantiye alıyor bütün eşyalarını topluyor hadi gidiyoruz diyor
Kimseyle paylaşmıyor onu
Anne duruyu al gidiyoruz hadi diyor :))
Seninki de biraz büyüsün tepki vermeye başlasın aynı aşk onlarda da olacak
Ama her zaman öncelik büyükte olmalı
Biz ilgiyi hep oğlumda tuttuk kardeşinin gelmesiyle hiçbir şeyin değişmediğini gördüğünde kabullendi aslında
Küçük anlamıyor o yüzden büyükte olmalı
Zaten göktug uyuduğunda hemen onu sevmeler başlıyordu bizim evde
Kardeş canmış şimdi keyifle izliyorum
Darısı herkese olsun inşallah
Amin canım amin..valla 2 çocuk gerçekten zormuş hele şu zamanlar yada ben tek oldugumdan bana zor geliyo kahvalti oglen yemegi aksam yemegi derken kızı uyutup oglanla oglumu gunduz uyutup kizla ilgilenirken ne ara aksam oluyo hic anlamiyorum oğlum gerçekten çok kıskanç eşim işten gelince ilk oğlumu sevsede kızımı kucagina alınca beni al demeye basliyo yani hiç kızımı sevemiyo oğlum uyanıkken adamcağız ..ahhh büyüyecekler ozliycez bu günleri ama böyle böyle gecicek gunler yeterki iyi olsunlar onlar iyi olunca zaten herşey gülbahçesi ..Rabbim hiçbir anneyi babayı evlatsız evlatlarida annesiz babasız bırakmasın inşallah
Canımmm biz burdayız siz nerelerdesiniz
Özledim ya şöyle girip sayfaları okumayı
Ayy çok az kalmış canım hadi sağlıcakla kucağına al inşallahNe güzel şeyler yazmışsın canım.
Zor ve yıpratıcı oldu ama çok şükür artık her şey daha da kolay. Az daha büyüyüp birlikte oynamaya başlayınca herhalde daha da kolay ve güzel olur.
İnşaallah darısı da bize :)
Aynen canım doğru soyluyorsun.Ayy çok az kalmış canım hadi sağlıcakla kucağına al inşallah
Bu sefer anne olduğunda ilkinde ne çok yıpranmışım ne gereksiz şeylere takılmışımlar başlıyor ve aynı oyuncak gibi oluyor bebeğe bakmak
Zor durumlarda olacak elbet ama bir iki aya herşey yoluna girer merak etme
Senin adına heyecanlandım bak şimdi
İsim konusu netleşti mi
Hayırlı olsun canım oğluşun sağlıcakla gelsin inşallahYeni yiliniz kutlu olsun kizlarr. Bizimde bir oglumuz olucak :)
Amin. Isim dusunuyorum Halen ,Deniz ,,can evrensel isimler bunlar olabilir ,Leo ,olabilir ,Hayırlı olsun canım oğluşun sağlıcakla gelsin inşallah
İsim düşündünüz mü
Leo da yabancı ama lisa ya çok uyumluAmin. Isim dusunuyorum Halen ,Deniz ,,can evrensel isimler bunlar olabilir ,Leo ,olabilir ,
tutkku sen napıyon bacım oğluşun nasıl ?hiç sesiniz çıkmmış özlemişim sizleri
Canımmm nerelerdesin?özlettin kendini.Yağmuru öp yerime..tubaa1 ah güzelim bizim bu derslerden nedir çektiğimiz .iyimisiniz sizde?lise daha zor deyip moralinibozayyımm
eBu yıl feleğim şaştı sınava hazırlanmak daha kolaymış inanki.birde fen lisesi değilya hocalar bir lakayıt anlatamam hiç beğenmedim okulunu.bana geçen toplantıda öğretmeni diyorki beğenmiyorsanız okulu başka okul dolu alın orya verin çocuğunuzu bende almıyorlar mecburuz size dedim
Amin.lisa iyi sukur .ozlettin kendinikanadali35 oğluşun olcakmış hadi hayırlı olsun yeniden rabiim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin.lisa napıyo cadı iyiymi