- 1 Mayıs 2015
- 577
- 1.174
- Konu Sahibi adanamerkez
- #87.041
Allah razı olsun canım varmı aranızda 2.ye hamile olan merak ediyorum varsa Rabbim hayirlisiyla sağ salim kavustursunBen hatırladım seni.gözün aydın canım güle güle büyüt..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun canım varmı aranızda 2.ye hamile olan merak ediyorum varsa Rabbim hayirlisiyla sağ salim kavustursunBen hatırladım seni.gözün aydın canım güle güle büyüt..
İkinciyi 8 aylık yapmış olan varAllah razı olsun canım varmı aranızda 2.ye hamile olan merak ediyorum varsa Rabbim hayirlisiyla sağ salim kavustursun
Gozun aydin canim .Slm arkadaşlar beni hatirlamazsiniz coooook oldu girmeyeli 2015 doğumlu oğlum vardı ..tekrar hamileydim veeee şükürler olsun bi kızım oldu adı ipek 50 günlüğüz darısı isteyenlerin basina
Sende gel bende yetisemiyom kiz masallah duruya 8 aylik mi olmus poncik ,dogum gunu ne zamandi.aaa kızlar arada buraya da gelin olmuyor böyle
Watsapa gelmeyi isterdim ama size ayak uyduramam bu tempoda o yüzden gelemiyorum.
Ben şimdilik gelmeyim canım cidden yetişemem başka guruplarım var onlara bile bakmıyorumSende gel bende yetisemiyom kiz masallah duruya 8 aylik mi olmus poncik ,dogum gunu ne zamandi.
Doğmak üzere inşallah. :)Allah razı olsun canım varmı aranızda 2.ye hamile olan merak ediyorum varsa Rabbim hayirlisiyla sağ salim kavustursun
Evet canım tam 3 kilodayım. Bebişimde o civarda:)Masaallah sadece 3 kilo mu aldın ??
Ben biraz sıkıntı yaşadım iki kez kanamam oldu onun dışında iyiyiz şükür. Az kaldı senin hayırla sağlıkla inşaallah..
evet canım, sağolasın. İnşallah. Sende inş.3 kilomu aldin masallah sana saglicakla kucagina alirsin kolay dogum olur insallah
Ben varım.Allah razı olsun canım varmı aranızda 2.ye hamile olan merak ediyorum varsa Rabbim hayirlisiyla sağ salim kavustursun
Kizlar nasilsiniz ? Bezi birakmayan bizmi kaldik ,
Hatırladım hayırlı olsunSlm arkadaşlar beni hatirlamazsiniz coooook oldu girmeyeli 2015 doğumlu oğlum vardı ..tekrar hamileydim veeee şükürler olsun bi kızım oldu adı ipek 50 günlüğüz darısı isteyenlerin basina
Masallah canım yaaa ben araları 3 yas olduğu halde çıldırıyorum bazen Allah yardımcın olsun büyümüşsün bileİkinciyi 8 aylık yapmış olan var
Benim kızım da büyüdü sekiz ayı bitti çok şükür
Çok saol canım darısı sanaGozun aydin canim .
Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsinDoğmak üzere inşallah. :)
Allah razı olsun canimHatırladım hayırlı olsun
Ben varım.
Teşekkür ederim.
Sana da hayırlı olsun güle güle buyut inşaallah.[/Qu amin canım saolasin hep birlikte insallahh
Masallah canım yaaa ben araları 3 yas olduğu halde çıldırıyorum bazen Allah yardımcın olsun büyümüşsün bile
Ne güzel şeyler yazmışsın canım.Sağol canım
Gerçekten çok zor zamanlar geçirdim çok yıprandım ama değdi
İlk 6 ay oğlum için kardeşini kabullenme zamanı oldu ve hepbirlikte yorulduk
Ama artık çok şükür ve maşallah meyvesini alıyoruz çünkü kardeşini çok seviyor çok sahipleniyor paylaşıyor onunla her şeyini
Babaanneye bile gittiğimizde evden ilk çıkacak kişi kardeşi olmalı
Hemen onu garantiye alıyor bütün eşyalarını topluyor hadi gidiyoruz diyor
Kimseyle paylaşmıyor onu
Anne duruyu al gidiyoruz hadi diyor :))
Seninki de biraz büyüsün tepki vermeye başlasın aynı aşk onlarda da olacak
Ama her zaman öncelik büyükte olmalı
Biz ilgiyi hep oğlumda tuttuk kardeşinin gelmesiyle hiçbir şeyin değişmediğini gördüğünde kabullendi aslında
Küçük anlamıyor o yüzden büyükte olmalı
Zaten göktug uyuduğunda hemen onu sevmeler başlıyordu bizim evde
Kardeş canmış şimdi keyifle izliyorum
Darısı herkese olsun inşallah
Canımmm biz burdayız siz nerelerdesiniz
Özledim ya şöyle girip sayfaları okumayı