2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Ayy çok az kalmış canım hadi sağlıcakla kucağına al inşallah
Bu sefer anne olduğunda ilkinde ne çok yıpranmışım ne gereksiz şeylere takılmışımlar başlıyor ve aynı oyuncak gibi oluyor bebeğe bakmak
Zor durumlarda olacak elbet ama bir iki aya herşey yoluna girer merak etme
Senin adına heyecanlandım bak şimdi
İsim konusu netleşti mi

Aynen canım doğru soyluyorsun.
Şimdiden o rahatlığı hissediyorum daha az endişe duyuyorum. İnşallah hep öyle olur ve dediğin gibi her şey iyi olur.
Evet Göktuğ olacak inşallah :)

Merhaba kızlar nasılsınız?hiç uğrayamadım canların okul derdi birde yağmur pek vakit kalmıyorki
DonukPudra siz napıyorsunuz sagopasın sormuşsunuz beni .evet okyllar açıldı nefes alacak zamnım olmuyor .
Önceden birikirdi sayfalar kimseler yok artık hayırsır herkes iyidir inşallah

tubaa1 ah güzelim bizim bu derslerden nedir çektiğimiz .iyimisiniz sizde?lise daha zor deyip moralinibozayyımm
eBu yıl feleğim şaştı sınava hazırlanmak daha kolaymış inanki.birde fen lisesi değilya hocalar bir lakayıt anlatamam hiç beğenmedim okulunu.bana geçen toplantıda öğretmeni diyorki beğenmiyorsanız okulu başka okul dolu alın orya verin çocuğunuzu bende almıyorlar mecburuz size dedim

E biz yağmurla iyiyiz kızlar artık diline lafına yerişemiyorum maşallahı var en sevimli halleri bence inatlaşmalarıda bitti tabii uyuturken hala muhalefet ama olsun tatlı acı bunlar

Canımmm nerelerdesin?özlettin kendini.Yağmuru öp yerime..
6.sınıf çok ağır.özellikle fen ve sosyal.çalışmaktan canımız çıktı.şükür yazılıları bitirdik.notları düşürmedik.lise yi düşünemiyorum bile...okulunuzu beğenmediğinize üzüldüm.nakille değiştirme imkanı olmuyomu?
biz ne yapıcaz bakalım?yeni bakandan ses çıkmıyo baksana bu sisteme devam dedi.bizde yandık...bizim istediğimiz liseler 2 otobüs mesafede bakalım hayırlısı.böyle böyle yaşlanıcaz mamburcum.

M Mavisu27 çok az kalmış nasılsın sağlıcakla kucağına al yvrunu nasıl gidiyor hamilelik?oğluşun nasıl alıştımı abi olacağına
Canım doğum yaptım bugün bir haftalık olduk iyiyiz çok şükür.
Sen nasılsın çocuklar nasil epeydir uğramadin.
Okulları nasıl gidiyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…