2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Peki dışarı çıktığınızda naptınız söyledimi dışardayken çişini kakasını.. ben güvenemediğim için bez bağlıyorum ve eve geldiğimde bakıyorum ki çişini yapmış demekki takmasaydım bana söylemicekti çişini ve üzerine yapıcaktı diyorum..

hanımlarrr şu başlığı hortlatıyım biraz nasılsınız iyimisiniz siz naptınız bakalım tuvalet eğitimini ?
Ben suan bu kezde 2019 Kasim anneligine adayim hobi olaral kasimda cocuk doguruyorum. Sasirdim bu basligi gorunce suan. Oglumun tuvalet egitimi bitti cok sukur gece gunduz rahatiz gece 1 defa tuvalete kaldiriyorum o kadar bez yok artik evimde

Ben suan bu kezde 2019 Kasim anneligine adayim hobi olaral kasimda cocuk doguruyorum. Sasirdim bu basligi gorunce suan. Oglumun tuvalet egitimi bitti cok sukur gece gunduz rahatiz gece 1 defa tuvalete kaldiriyorum o kadar bez yok artik evimde
Aayy süper ya ee kasımda aşk başkadır tabi oh valla kurtarmışsın ne güzel biz daha yeni yeni alışmaya çalışıyoruz fena bi inadımız varda anca kırabildik

Çıkmadan çişini yaptırdım ve alıştırma kilodu giydirdim
Şimdi onuda giydirmiyorum

Aayy süper ya ee kasımda aşk başkadır tabi oh valla kurtarmışsın ne güzel biz daha yeni yeni alışmaya çalışıyoruz fena bi inadımız varda anca kırabildik
Yok bacim ben kasim cocugundan hic memnun kalmadim siz kaldiniz mi ates parcasi gibi cok sukur egitim bitti birde hamile hamile tuvaletiyle ugrassaydim kotu olurdu

Aaa doğru ya unutmuşum ben bu alıştırma kilotlarını aay valla aklıma getirdin baak çok sağoll canımm yaa ozaman yarın ilk iş alıştırma kilodu almak olcak
Ben 2 cocugumu da kış aylarinda alistirdim. Sebebini de soyliyim. Yaz aylarinda havalar guzel oldugu icin cocuklar hep disarda gezmek istiyor dolayisiyla altina kacirma cok oluyor. Sizin icinde olur eve gir cık tuvalet icin kiyafet giydir cikar. O yuzden havalar kotuyken cocuk hep evde oldugu icin alistirma kulodunu tak altina gun icinde sık sık sor unutmasin diye zaten zamanla kendiside gidiyor. Birde ben fisher price in egitici tuvaletini almistim boyle sarkili turkulu oldugu icin hosuna gidiyor cocugun daha cok gitmej istiyor

Yok bacim ben kasim cocugundan hic memnun kalmadim siz kaldiniz mi ates parcasi gibi cok sukur egitim bitti birde hamile hamile tuvaletiyle ugrassaydim kotu olurdu
Yaa bak işte o konuda haklısın benim akrep çok yoruyo beni dediğim dedik inadım inat her çocukda inat vardır ama benim ki taş çıkarır bu konuda nediyim kuzucum vardır bi hayır diyelim hayırlısı olsun sağ salim gelsin dünyaya inşallah
Evet bende kışın başladım işte aralıkta başladım hala uğraşıyoruz dedim ya inadım inat kendisi biçok pedagog ve psikiyatriye gitmişimdir bu konuda çünkü öyle raddeye geliyoruz ki napıcamı nasıl davranıcamı şaşırıyorum baya yardımcı oluyolar sağolsun pedagoglar.. inadımızı yeni kırmaya başladık karakter olarak çok zor bi karakteri var kızımın ikna olmadan hiçbişey yapamıyoruz bu her konuda böyle valla

M mambur canım nasılsın? yavruların da sende iyisiniz umarım..biz tam gaz devam derslere..kızın inşallah alışmıştır okula..öpüyorum senide yağmuru da

Merhaba..
Duru kardeş istiyor ısrarla bizde denemeye karar verdik.. 2015 den sonra ikincileri yapan baya var sanırım

Merhaba..
Duru kardeş istiyor ısrarla bizde denemeye karar verdik.. 2015 den sonra ikincileri yapan baya var sanırım
ben en son 2015 de girmişim siteye kasım annesi oldum oğlum 5 buçuk yaşında hey gidi zaman şimdi tekrar hamileyim yıllar sonra tekrar okudum mesajlarımı iyi geldi:)) bu kez temmuz annesi olcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…