- 25 Temmuz 2015
- 5.071
- 11.542
- Konu Sahibi adanamerkez
- #86.641
Is guc fermantem ,ise git gel ev isleri,firsat buldukca da uzaniyomIyi olmaya calisiyoruz akrep inadi var fenayiz. Ust giyinmek uyumak ve wcye gitmek istemiyoruz asla
Sen nerelerdesin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Is guc fermantem ,ise git gel ev isleri,firsat buldukca da uzaniyomIyi olmaya calisiyoruz akrep inadi var fenayiz. Ust giyinmek uyumak ve wcye gitmek istemiyoruz asla
Sen nerelerdesin.
Rabbim korusun yavrularimizi..Endise ettigim kadar varmis hissediyor insan.
Cumartes gecesi 35.3 e kdar dustu atesi..
esim acile gitti sordu biri dalga gecercesine konusmus biri anlatmis insan gibi.
cocuk soguk yani belli. Dun iki dr aradik biri tahlil yapicaz ilginc,normal degil tarzinda konustu.
biri derisi donmus kizarana kadar masaj yapin dedi. Deri canlanmaliymis vs..
artik en son nazar icin okuttuk dun.
Fark varmi derseniz var.
ya vucudunu yagladik ondan, ya okuttigumuz icin gercekten sonraya dogru alni artik isinmaya basladi / ara ara sogumalar haric/
Allah korusun yavrularimizi ama nazara inanirim.Varmis belliki birseyler, ortada bir denem yokken ates dusmesi.. cok ilgincti gercekten :/
Rabbim korusun yavrularimizi..
sen yine takipte ol canim.soguk havalede olabilir..yine duserse hemen gotur..birazda abart hastaneye gittiginde evde cok dustu falan diye oranin doktorlari nasilmis anlamadim.
Canim tam bilmiyorum ama duymustum.yanlis bilgi vermek istememde.arastir sen iyiceoyle mi oluyormus aman Allah korusun
bir arastirayim bak simdi bilmiyordum onu
aman buranin doktorlari oyle iste ne diyeyim. Iyiside var ama keske tum dr oyle olsa yani
Cok ilginc ya uyurken ates dusmesi..yani farkedilor derecede hemde.. Allah korusun her turlu hastaliktan tum cocuklari.. kulak iltihabiyla mi ilgiliymis bu simdi tam anlayamadim. O ates yukseltir diye biliyorum.Endise ettigim kadar varmis hissediyor insan.
Cumartes gecesi 35.3 e kdar dustu atesi..
esim acile gitti sordu biri dalga gecercesine konusmus biri anlatmis insan gibi.
cocuk soguk yani belli. Dun iki dr aradik biri tahlil yapicaz ilginc,normal degil tarzinda konustu.
biri derisi donmus kizarana kadar masaj yapin dedi. Deri canlanmaliymis vs..
artik en son nazar icin okuttuk dun.
Fark varmi derseniz var.
ya vucudunu yagladik ondan, ya okuttigumuz icin gercekten sonraya dogru alni artik isinmaya basladi / ara ara sogumalar haric/
Allah korusun yavrularimizi ama nazara inanirim.Varmis belliki birseyler, ortada bir denem yokken ates dusmesi.. cok ilgincti gercekten :/
Ağlamak istiyorumAhhh canım gelemedim bayadır bazen okudum yazamadım
Şimdi baya okudum da hep aynı şeyler yaşıyoruz ve ben birde küçük bebekle iyice tahammülsüzleşmişken yaşıyorum
Göktug beni mahvediyor krizler bitmiyor
Kardeşini çok üzüyor dövüyor uyutmuyor kendi gibi onunda düzenini bozdu
Sinirden dişlerimi sıkıyorum psikoloji falan kalmadı bende
İnanın tek çocuk daha kolaymış sadece ona odaklanıyorsun ama iki olunca
Onu memnun et küçüğü emzir uyut diğerini doyur giydir sana hiç vakit kalmıyor
Tam emziriyorum çişim geldi diyor götürmezsem oracığa yapıyor onu sil temizle tekrar emzirmeye başla bu seferde başka yaramazlık
Valla anlatmak bile istemiyorum çok yoruldum
Canları sağolsun
Hepinizi öpüyorum güzel günler göreceğiz güneşli günler
Dört yaşına kadar bekle, iki günde ogrenecek deseler inanki beklerdim ben.Of bende cesaret edemiyorum çünkü inatlaştı istemiyorum büyünce tuvalete yapıcam dio daha ne kadar büyüyecekse bekliyoruz
Havalar soğudu biz bahara kaldık gibi zatenDört yaşına kadar bekle, iki günde ogrenecek deseler inanki beklerdim ben.
Çok zor. Nerdeyse üç olacak yine zor. Cocuga mi bagli Kaç yaşında olursa olsun zor mu olacakmış demek ki diyorum..
Bezi çıkarmak istemiyorsa hiç girişme canım bence. Biz WC ye gidicem buyudum bez takmicam artık dedigi halde arkası gelmiyor..
Çok ilginç ya, hala öyle mi peki?Sadece basindan asiri terliyor asiri dediysem cok asiri boncuk boncuk cok fazla.
Aklima D vitamini eksikligi geldi, tahlil yapmadan 2 gundur veriyorum nebileyim olabilir mi acaba
Siz kullaniyomusunuz D vitamini?
1 yasindan beri kullanmiyodum
sağolun kızlar rabbim tüm çocuklara zihin açıklığı versin tabii annelere de bolca sabir
Allah yardimcin olsun gozumu korkutuyosun,Allahtan Lisa krese gidiyo,Sende yarim gun felan ver biyere canim yipratma kendini
Ağlamak istiyorum
Birkaç ay sonra sanırım ben de senin gibi olacağım..
Allah ikimize de kolaylık versin canım.
Canım alışacak merak etmeİyi geceler kızlar.
WC eğitimi yıpratıcı.
Kendisi pek söylemiyor ben götürüyorum.
İlk günler suyla oynamanın hevesine mi bilmiyorum ben her götürdüğümde geliyordu ve yapıyordu (2-3 saatte bir).
Şimdi gelmedi deyip gelmek istemiyor. Ve tabi sonuç : altına yapıyor. Az önce de kanepeye isedi. Sildim ama içine geçti bir kere.
Epey söylendim.
Kanepede degilim tabiki neden ben götürmek isteyince gelmiyor diye sinirlendim. Bir hafta oldu. İlerleme olacağına gerileme oluyor.
Normal mi kızlar
Sizde de oldu mu böyle?
Eşim böyle böyle öğrenecek sakın ol diyor ama üzülüyorum :/