2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Gunaydin kizlar.
Biz de sabah karin agrisi ve ardindan kusmayla uyandik. Dun annemler gelsi gece 12ye kdr bahcedeydik usuttu sanirim. Ben de misafirlerden ilgilenemedim. Simdi daldi uykuya. Nane limon kaynattim onu bile icemedi. Umarim basit bi migde usutmesidir.

Çok geçmiş olsun Canım.
Bence de usutmustur, geçer bugün bence.

Ben de yarın 1 haftalığına annemlerin bağ evine gitcem.. Orası da serin ,bakalım .. Kış gelmeden hem kış hazırlıkları hem de biraz doğal ortam Kerem'e değişiklik.

Geçmiş olsun artık akşamları kendini hissettiriyor

Geçmiş olsun artık akşamları kendini hissettiriyor

Gunaydın canım.çok gecmiş olsun.

Saolun kizlar. Uyaninca da kustu birkez sonra kahvalti yapinca gecti.

ay haha gecen gun okudum ama yazamadim.
tam tatil olmus seninki

Evde de aynı canım. Maalesef huyu bu .. 3-4 kez minimum kalkıyor.

M Mavisu27 bugün bitti çok şükür ..dipkpse yaptım.@kanadali35 foto yükleyemedim.

bencede sanirim uykuyu sevmiyor
bende zor uyuyanlardanim. hele birkere uuanayim geri dalmam ooo..

ama krese falan baslayinca sabah erken uyanacaklari icin belki uykunun degeri anlasilip uyur. genelde okul zamani bilirsin o uykular ne tatli oluyor diimi

Slm herkese nasilsiniz? Lisa'nin ilk kres gunuydu.iyi gecti sukur sevmis Eve gelmek istemiyodu
Yaa maşallah süper hem de sen gitmemissin ilk günden
Daim olsun iyi glenceler Lisa ya
fermante Çok geçmiş olsun canım.

İyi geceler kızlar
Bizim de tatil bitiyor yarın eve dönüyoruz
Çocuklardan bahçeden ayrılacak kuzum bakalım ilk günler nasıl geçecek evde..
Cuma da benim detaylı ultrasonum var inşaallah her şey iyidir..

Sagol Mavis ,banada cook iyi geldi ,isten geldim EV topladim,uzandim dinlendim biraz :) insallah her set iyi cikar ayrintilida kizimiz saglikli, sihatli,dogar Halen kizmi?

Selam canlarım..
Üç günlüğüne annemde kaldım gezdik tozduk güzelde geçti şükür.son gunde piknege gidelim dedik.keremi oyun yerine götüreyim dedim annemlerden uzaklaştım biraz alana yaklaşırken arkamdan köpek sesi en az 6/7 tane vardı havlayarak geliyolardı nasıl paniklediysem ayagımda da terlik vardı koşmaya başladım sonra bir düştüm keremde kucağımdaydı kerem i tutamadım yere kapaklandık.keremin üstüne düştüm kerem de kafayı vurdu yere.iki dizimde ellerimde yara oldu.nasıl korktum anlatamam.çevredekiler yetişti hemen.bir anda ağaçların arasından çıktılar.meğerse birbirlerine havlayıp saldırıyolarmış bende bizi kovalıyolar sandım.gülermisin ağlarmısın.sabaha kadar uyuyamadım kerem e bişey olur diye.çok şükür atlattık ama korkudan ben benden gittim.

Canım benim çok geçmiş olsun sana da kuzuya da..
Ben de köpekten çok korkarım Allah korusun paniklemen normal. Şükür ki bir şey olmamış.

Ben de tam yazmak için girmistim.
Biz de iki gün önce oynarken düştük. Dizi betona geldi çok kötü yaralandı çok ağladı şurup verdim ağrı kesici. Birkaç saat rahatti ama gece ağlayarak uyandı sakinlestiremedim bir türlü. Hastaneye götürelim dedik sprey falan sikarlar diye. Doktor tomografi istedi. Malesef çektirdik. Gereksiz yere radyasyon aldi diye uzulduk ama şükür ki bir şey çıkmadı.
Allah yavrularimizi korusun ne zaman ne olacağı belli olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…