- 21 Nisan 2015
- 2.397
- 4.806
- 41
-
- Konu Sahibi adanamerkez
- #86.441
Napıcam hiç bilmiyorum.resmen hayatımız değişti 1 günde.Ayy caniiimm yaa. Simdi gordum..Kiyamam cok korkmussunuzdur. Sadaka cikarsaydin cnm. Cok gecmis olsun. Rabbim kirusun.
Hersey ustuste gelmis. Simdi gordum trafik kazasi yazini da cnm. Cok buyuk gecmis olsun. Kucuk kizda varmis. Rabbim korumus. Can sagligi olsun yaralar iyilesir. Yardimci filan tutarsiniz sen tek basina herseye yetemezsin tabiki. Rabbim sifa versin. Bolbol dua et.Napıcam hiç bilmiyorum.resmen hayatımız değişti 1 günde.
Hayat nasıl bir anlık ,Allahım korusunNapıcam hiç bilmiyorum.resmen hayatımız değişti 1 günde.
Tubis cook gecmis olsun canim .Allah yardimcin olsun,insallah kisa zamanda toparlanirlar,en cook Sana uzuldum yaCanlarım dua edin nolur..çok kötü durumdayız.
Eşimin ailesi trafik kazası geçirdi.iki aile kastamonu cide tarafında tatile gitmişler.gitmişler diyorum haberimiz yoktu.söylemediler bize.
iki araba gitmişler.kayınbabam diğer arabadaymış o sağlam.araba takla atarak uçuruma yuvarlanmış.ağaçlara takılarak durmuş.
Kayınvaldem,görümcem, enişte ve kızı 7 yaşında.çok fena yaralandılar.kv kaburgalar kırık.sol kol.sol bacak kırık boydan alçıda.kıpırdayamıyo bile.görümcemin burun kırık sol bacak sol kol alçıda.eniştenin bel kemiği kırık
Dün sabah haberleri geldi.eşim perişan.görümcem kendi evinde.eniştenin ailesi geldi onlar bakıyo.
kv nin evindeydim.bütün sülale geldi.yemekti bulaşıktı aman Allahım.şimdi evime geldim duş alıp gidicez tekrar.annem kereme bakıyo sağolsun.ne kadar zor kızlar.napıcam ben.saolsun eşimin teyzesi yanımda duruyo onunla birlik yapıyoruz herşeyi.kv okadar kiloluki oturur pozisyona gelebilmesi için bile erkek gücü gerekiyo.kaldıramiyoruz.herkes bana üzülüyo napıcaksın kim bakıcak küçük çocuk okul var diyolar ben kime nasıl yeticem.1 saatlik uykuyla duruyorum kızlar
Ah canım yaa.annem dün söyledi bakıcı tutun nasıl olcak böyle diye.eşimin teyzesi olmazz biz bakarız diyo.tuba okullar açılana kadar hergün burda olur okul açılınca çocuğu okula bırakır gelir diyolar.keremle hergün nasıl gidicem napıcam hiç bilmiyorum.Allahtan teyze var yoksa daha perişandım..her gelen akıl veriyo oyle bunaldımki tek gelinmişim gelinliğimi göstercekmişim millet laf arıyo başım çok ağrıyoHayat nasıl bir anlık ,Allahım korusun
Bence bakıcı biri tutulsa size de kolaylık.senin de 2 evladın var ve okullar açılıyor.heryere yetebilmek zor.
Gelmiş geçmiş olsun. Bence de bir sadaka çıkartmakta fayda var.
Tubis cook gecmis olsun canim .Allah yardimcin olsun,insallah kisa zamanda toparlanirlar,en cook Sana uzuldum ya
Çok geçmiş olsun allah beterinden korusun Canım biraz zorlanıcan rabbim sanada güç kuvvet versin Bunla gelmiş geçmiş olsunCanlarım dua edin nolur..çok kötü durumdayız.
Eşimin ailesi trafik kazası geçirdi.iki aile kastamonu cide tarafında tatile gitmişler.gitmişler diyorum haberimiz yoktu.söylemediler bize.
iki araba gitmişler.kayınbabam diğer arabadaymış o sağlam.araba takla atarak uçuruma yuvarlanmış.ağaçlara takılarak durmuş.
Kayınvaldem,görümcem, enişte ve kızı 7 yaşında.çok fena yaralandılar.kv kaburgalar kırık.sol kol.sol bacak kırık boydan alçıda.kıpırdayamıyo bile.görümcemin burun kırık sol bacak sol kol alçıda.eniştenin bel kemiği kırık
Dün sabah haberleri geldi.eşim perişan.görümcem kendi evinde.eniştenin ailesi geldi onlar bakıyo.
kv nin evindeydim.bütün sülale geldi.yemekti bulaşıktı aman Allahım.şimdi evime geldim duş alıp gidicez tekrar.annem kereme bakıyo sağolsun.ne kadar zor kızlar.napıcam ben.saolsun eşimin teyzesi yanımda duruyo onunla birlik yapıyoruz herşeyi.kv okadar kiloluki oturur pozisyona gelebilmesi için bile erkek gücü gerekiyo.kaldıramiyoruz.herkes bana üzülüyo napıcaksın kim bakıcak küçük çocuk okul var diyolar ben kime nasıl yeticem.1 saatlik uykuyla duruyorum kızlar
Zaten şu milletin lafı var ya bakıcan varsa da baktırmıyorlar herkes ben ne yapabilirim nasıl yardım ederim dese daha kolay olurherşey ama insanlar kendinden çok başkalarının ne yapacağıyla ilgilendiği için sinir boZmaktan başka bişey yaptıkları YokAh canım yaa.annem dün söyledi bakıcı tutun nasıl olcak böyle diye.eşimin teyzesi olmazz biz bakarız diyo.tuba okullar açılana kadar hergün burda olur okul açılınca çocuğu okula bırakır gelir diyolar.keremle hergün nasıl gidicem napıcam hiç bilmiyorum.Allahtan teyze var yoksa daha perişandım..her gelen akıl veriyo oyle bunaldımki tek gelinmişim gelinliğimi göstercekmişim millet laf arıyo başım çok ağrıyo
Ah canım yaa.annem dün söyledi bakıcı tutun nasıl olcak böyle diye.eşimin teyzesi olmazz biz bakarız diyo.tuba okullar açılana kadar hergün burda olur okul açılınca çocuğu okula bırakır gelir diyolar.keremle hergün nasıl gidicem napıcam hiç bilmiyorum.Allahtan teyze var yoksa daha perişandım..her gelen akıl veriyo oyle bunaldımki tek gelinmişim gelinliğimi göstercekmişim millet laf arıyo başım çok ağrıyo
Uyutuyolar burda ,uyku saati var ,Lisa uyumuyo oglen uykusu,seneye okula baslicak,alismasinzorlanir sonra .Lisa sevdi kresi ,cocuklarla butun gun oyun oynuyolar,ogretmenlerinide sevdi.
Kesinlikle kimseyi dinleme. Keremin orada psikolojisi bozulur ki senin daha 2 gün de bozulmuş. Çocuğunun okul ödevleri ne olacak.eşinle ve kp konuş mutlaka .bu böyle asla olmaz.Ah canım yaa.annem dün söyledi bakıcı tutun nasıl olcak böyle diye.eşimin teyzesi olmazz biz bakarız diyo.tuba okullar açılana kadar hergün burda olur okul açılınca çocuğu okula bırakır gelir diyolar.keremle hergün nasıl gidicem napıcam hiç bilmiyorum.Allahtan teyze var yoksa daha perişandım..her gelen akıl veriyo oyle bunaldımki tek gelinmişim gelinliğimi göstercekmişim millet laf arıyo başım çok ağrıyo
Ne yardımı canım..anca ağlıyolar kv daha kötü oluyo.Eşimin dayısının kızları çok iyi onlardan yardım istedim saolsunlar yemekleri yapıp getirmişler. Ben sadece hizmete baktım bugun.çay yemek bulaşık.makine bile yetmiyo düşün.pes yani boyle bir zamanda boyle laflar.. gelinligini goster ne demek yahi
Rabbim akil fikir versin herkese. Aynen laf yetistirmeye calisacagina iki el uzatip yardim eden olsa keske.
cok gecmis olsun canim, Rabbim beterinden korumus. vardir insaAllah bumda bir hayir, sabret yeterki
zor olacak ama zorlandigin dayanamadigin noktadada sen yardimini iste herseye tek yuklenme bence. buyuk olani okula verdim diyelim kucuk ne olacakmis.
Rabbim kolaylik verir insallah
Ah canım sorma çok kızgınım.
Canlarım dua edin nolur..çok kötü durumdayız.
Canım görümcemin sondası çıktı takamadık.sağlık ocagına gittik hemşire çağırmak için evde bakım ın nosunu verdi.aradık adres tel aldı ama geri dönüş yapılmadı. gün boyu bekledik onu çok sıkıntı çekti.112 yi aradık anlattık yalvardık artık geldiler onlar taktı.ücretli hemşire bile bulupta getiremedik.tubaa1 canım benim çok geçmiş olsun inşaallah çabucak iyileşir kv den.
Bir yardımcı tutulsa iyi olur bu yoğunlukta ya sen de hasta olursan çocukların ne olacak.
Hastayla mi ugrasacaksin gelenlerle mi..
Kayınpederin anlayışlı biriyse paylaş bence canım.
Kırık kısa zamanda düzelen bir şey de değil çünkü.
Devletin "evde bakım" i falan var onun kapsamına giriyor mu bir arastirsaniz?