2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Napıcam hiç bilmiyorum.resmen hayatımız değişti 1 günde.
Hersey ustuste gelmis. Simdi gordum trafik kazasi yazini da cnm. Cok buyuk gecmis olsun. Kucuk kizda varmis. Rabbim korumus. Can sagligi olsun yaralar iyilesir. Yardimci filan tutarsiniz sen tek basina herseye yetemezsin tabiki. Rabbim sifa versin. Bolbol dua et.

Tubis cook gecmis olsun canim .Allah yardimcin olsun,insallah kisa zamanda toparlanirlar,en cook Sana uzuldum ya

Ah canım yaa.annem dün söyledi bakıcı tutun nasıl olcak böyle diye.eşimin teyzesi olmazz biz bakarız diyo.tuba okullar açılana kadar hergün burda olur okul açılınca çocuğu okula bırakır gelir diyolar.keremle hergün nasıl gidicem napıcam hiç bilmiyorum.Allahtan teyze var yoksa daha perişandım..her gelen akıl veriyo oyle bunaldımki tek gelinmişim gelinliğimi göstercekmişim millet laf arıyo başım çok ağrıyo

Çok geçmiş olsun allah beterinden korusun Canım biraz zorlanıcan rabbim sanada güç kuvvet versin Bunla gelmiş geçmiş olsun

Zaten şu milletin lafı var ya bakıcan varsa da baktırmıyorlar herkes ben ne yapabilirim nasıl yardım ederim dese daha kolay olurherşey ama insanlar kendinden çok başkalarının ne yapacağıyla ilgilendiği için sinir boZmaktan başka bişey yaptıkları Yok

pes yani boyle bir zamanda boyle laflar.. gelinligini goster ne demek yahi
Rabbim akil fikir versin herkese. Aynen laf yetistirmeye calisacagina iki el uzatip yardim eden olsa keske.

cok gecmis olsun canim, Rabbim beterinden korumus. vardir insaAllah bumda bir hayir, sabret yeterki
zor olacak ama zorlandigin dayanamadigin noktadada sen yardimini iste herseye tek yuklenme bence. buyuk olani okula verdim diyelim kucuk ne olacakmis.
Rabbim kolaylik verir insallah

Uyutuyolar burda ,uyku saati var ,Lisa uyumuyo oglen uykusu,seneye okula baslicak,alismasin zorlanir sonra .Lisa sevdi kresi ,cocuklarla butun gun oyun oynuyolar,ogretmenlerinide sevdi.

ya sevdiyse iyi o zaman cok sukur atlattin bunu

ya bizimkilerim grubu cok kalabalik ve daha kucukleride onlarla birlikte olacakmis.. cok karisik mecburen olmasa evde kendim kres acip resmen komsu cocuklariyla beraber bakasim geliyor

Kesinlikle kimseyi dinleme. Keremin orada psikolojisi bozulur ki senin daha 2 gün de bozulmuş. Çocuğunun okul ödevleri ne olacak.eşinle ve kp konuş mutlaka .bu böyle asla olmaz.
Kadını zaten erkek kuvveti lazım kaldırmak için diyorsun.
İnsanlarımız nefretlik... Teyze de çok biliyorsa baksın ablasına..
İlerde senin evlatlarına kimse yanmayacak ama olan onlar in ruh hallerine olacak.

Saolun kızlar.iyiki varsınız beni siz anlıyosunuz .kerem öğle uykuya yatamadığı için çıldırdı.öyle ağladıkı durduramadık.eşim eve getirdi 1 saat önce.uyuttum şimdi.perişan oldu.

Valla öyle geri akrabaları varki eşimin,bi güzel ağlıyolar ahh vahh sonra laflara başlıyolar.hiççç takmıyorum ama sıkıyorum kendimi .
kayınbaba yarın dinlen akşama gel dedi saolsun.yarın dinlenicem biraz.hataydaki teyzede geldi o bakıcak biraz.kızlar kv çok kötü.nasıl toparlancak hiç bilmiyorum.Allah kimsenin başına vermesin.

DonukPudra psikoloji falan kalmadı bende.çocuklarımı benden başka kim düşünür.akıl vermeyi bilirler.şu an dizlerimi belimi hiç hissetmiyorum.sabah 9 dan beri yeni oturdum.

Ne yardımı canım..anca ağlıyolar kv daha kötü oluyo.Eşimin dayısının kızları çok iyi onlardan yardım istedim saolsunlar yemekleri yapıp getirmişler. Ben sadece hizmete baktım bugun.çay yemek bulaşık.makine bile yetmiyo düşün.

M Mavisu27 ne yaptin canim,haberlersende ...
Ah canım sorma çok kızgınım.
Yine ogrenemedik cinsiyeti.
Göstermiyor dedi
Detaylı ultrasondu. Midesi böbreğini gördü onu göremedi. Devlet hastanesine gidiyorum bilerek söylemiyorlarmis bazen.
Başka şeyler de var kızdığım o yüzden
Bir dahakine ozeldeki doktoruma gideceğim inşaallah.
Sen nasılsın?
Lisanın okulu nasıl gidiyor

tubaa1 canım benim çok geçmiş olsun inşaallah çabucak iyileşir kv den.
Bir yardımcı tutulsa iyi olur bu yoğunlukta ya sen de hasta olursan çocukların ne olacak.
Hastayla mi ugrasacaksin gelenlerle mi..
Kayınpederin anlayışlı biriyse paylaş bence canım.
Kırık kısa zamanda düzelen bir şey de değil çünkü.
Devletin "evde bakım" i falan var onun kapsamına giriyor mu bir arastirsaniz?

Çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin

tubaa1 canım geçmiş olsun ya Cidden çok üzücü bir durum; ama şu durumda bile hala laf söz eden insanlar var inanılır gibi değil. Senin kızın bu sene sınava girecek, kerem desen o ortamda nasıl duracak. Allah kolaylık versin inşallah canım ya ne diyeyim

Canım görümcemin sondası çıktı takamadık.sağlık ocagına gittik hemşire çağırmak için evde bakım ın nosunu verdi.aradık adres tel aldı ama geri dönüş yapılmadı. gün boyu bekledik onu çok sıkıntı çekti.112 yi aradık anlattık yalvardık artık geldiler onlar taktı.ücretli hemşire bile bulupta getiremedik.

Kızlar kafayı sıyırcam az kaldı.12 de geldim eve.balkona uzandım dinlenmeye çalışıyorum.

Bakıcı işini konuştum kp ve teyzeyle.okul açılınca ben bu kadar kalamam dedim tutalım dememle teyze "ben millete bacısı aynı binada oturuyoda bakamamış dedirtmem"dedi.bende tamam o zaman söyleyen gitti dedim.ücretini eşim vericem dedi ama yok.anlamıyolar.

Kp.kızım sen çok yoruldun elinden geleni yapıyosun okul açılınca öğlen gel çıkış saatine git dedi.olmazsa iki güne bir gelirsin dedi.kv de sesten çok rahatsız oldu sesten ve misafirden.susturun çocukları diye bağrıyo.ev küçük 2 oda çocuklar arada oynuyo kerem durmuyo zaten.bunaldım kızlar ya..memnunda edemiyosun.bır bır konuşuyo.gelenler diyoki kelle paça iç diyolar hani yapanmı var diyo..dünya misafirini ağırladım ağırlıyorumda,yemekli çaylı.ben hayatımda kelle paça yemedim bırakın pişirmeyi.Allah bilsin ne deyim..hasta haliyle beni kötülyo.iyilikten bilmez

Ah Tuba icim parçalandı okurken. Ne cahil bir toplumuz. Saçını süpürge etsen Allah razı olsun diyen olmayacak, sana da bu daha da koyar . teşekkürü bilen biri olsa gocunulmaz. Kp'de iyi hoş da çocukların ödevleri ve düzeni ne olacak acaba. Olan senin akıl ve beden sağlığına olacak. Çok biliyorlarsa gelirken çorbayı yapıp getirsinler ..
Teyze de ona bakma diyen mi var.sadece yanına yardımcı gelecek.
Allah bol sabır ve dayanma gücü versin. İs eşinde bitiyor , biraz daha baskın olsun.. Çeksin alsın seni. Yardımcı ayarlayın teyzesinin yanına .sen de 2 güne bir git yine görün . dediklerini hiç takma bile. İnsanoğlu nankör.
Şuan yardım ettiğin halde laf yiyiyorsun, en azından yapmıyorken ye. Nasılsa 2 türlü de konuşuyorlar. Bari yorulmamis olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…