-
- Konu Sahibi adanamerkez
- #86.361
Büyük insana bile istemiyorum dedikçe su döksen oda gerilir işte insanı Zorla çileden çıkarıyorlar bişey deyince kabahatlı yine sen oluyorsun
Slm kizlar! Nasilsiniz? Haftaya Lisa krese baslicak,umarim sever,
Nasıl doğru söyledin canım hele de bitmiş tükenmiş haldeyken...Canimizi en cok da sevdiklerimizin yakinlarimizin yaptiklari acitiyo..
Biz iyiyiz canım hadi bakalım en birinci okullu Lisa olacakSlm kizlar! Nasilsiniz? Haftaya Lisa krese baslicak,umarim sever,
benimde en çok duyduğum laf çok huysuz laf dinlemiyorYa canım mevzu çocuğum olunca İnan görmezden gelemiyorum. Cidden huysuz bu ara kabul ediyorum ama her sn iyice huysuz bu laf dinlemiyor bilmem be demenin anlamı ne, ben yokken iyiler biliyorum bi şikayet yok. Aman valla çok gıcık oldum da şükür bitti tatil :) mira da anneannede
Biz iyiyiz canım hadi bakalım en birinci okullu Lisa olacakyerim ben onun çanta takacak minik omuzlarını
Canım geçen yazacaktım fırsat olmadı .bizde varız uyumayan ,donukpudramla yanlız değilsiniz...İkisinden başka gece uyanan kaldımı acaba gece biara yattığım yerden bağırmışım sen gel die sabah yanımda neara geldi senin haberleri oldumu die eşime soruyorum Sen çağırdın ya dio hiç hatırlamıyorum 3 yıldır uykusuzluk başıma vurdu
akilli uslu olur insallah,milletin cocugunu isirmasin
Ben Lisa 'dan bekliyorumAllah iyiliğini versin Kanadalım ne güldüm hiç aklıma gelmemişti ..
Vallaha ben yağmurdan suphelenirim
benimde en çok duyduğum laf çok huysuz laf dinlemiyor
Bide korkuyoruz yanına yaklasmaya
Ben de aslında çok cici bi kız hayal etmemiştim az cadı olsun demiştim ama çok oldu sankikurban olsun annesi
Sever canim eve gelmek bile istemezSlm kizlar! Nasilsiniz? Haftaya Lisa krese baslicak,umarim sever,
Iyi aksamlar canimmİyi akşamlar kızlar
Hepinizin hayırlı ve güzel uykulu akşamları olsun inşallah ....
Mira nın etkinlikte sen yokken konuşurken bu kadın beni nerden tanıyor bakışı hala gözümün önündeBen de aslında çok cici bi kız hayal etmemiştim az cadı olsun demiştim ama çok oldu sankikurban olsun annesi