Ah canım ah al benden de o kadar bu konuda öyle dertliyim ki ..bir gün değil iki gün değil resmen her gün yaşıyorum söylediklerini ve çok bilirim ağladığımı zaten sulugozumdur hemen gözlerim doluverir...
Ne çok eleştiriyorlar degilmi ve ben artık duymamazlığı gelemiyorum.mesela daha bugün annem sen çok abur cubur veriyorsun,istesede verme marketede gitmeyin alamayın bak o zaman yemek nasıl yer diyor tamda yemek krizinin ortasında.bende dayanmadım dayanmadım kirici olmamaya çalışarak ben 24 saat uğraşıyorum birkez bir çorbasını ben yedireyim diyen olmadı --n azından sınava çalışırken ,hastayken vs.ozel durumlarda _hep yanlızdim .şimdi nolur bu durumlarda akıl vermeyin ,yardım edecekseniz sevinirim ama bilmişlik yapmayın dedim.
İnan benimde sabrım yok nasıl asicam bilmiyorum hiç böyle değildim ne yapacak ve yağmur öyle zor bir cocukki arada bazı şeyleri yoluna koymak için yardım almak ihtiyacı hissediyorum ve kendi annem ve ablam sahil böyle davranınca deliriyorum...
İşte benimde uykularım uykularım kaciyor mavişim napcaz böyle biz ya düşünmekten toplasan 3 saat uyuyamıyorum
Çok uzun yazdım ama birşey daha yazayım mesela geçen gün yağmur bezini çıkarttı bir gün falan çok güzeldi sonra tutturdu tekrar bağla diye hani kirleniyor diye istemiyor ya ...bende çok konuştum ikna etmeye çalıştım ama baktım iyice saplantılı olacak bezini bağladım ..
Ben niye baglamisim ,çocuğun bir lafına bakıyormusum vs....
Yanlız bende burayı bdv ye cevirdim,
imla kurallarında uymadim
hakkinizi helal edin vallaha çok dolymusum canlar