2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Selam kızlar.
Tatil dönüşü aman yarabbi halindeyim kanadali35 kanadali35 :KK70:
Sen 1 gr mi taşıyorsun içinde. Çok ağır annesi :KK200:

Hayırlı olsun kreş de .. Hadi bakalım ..yeni çevre nasıl olacak.

G GCA dikkat güçlendirme seti bende 1 tane vardı hediye gelmişti burda foto paylaşmıştım hatta ama adını şuan hiç anımsamıyorum.:KK43:
Bende diyorum uzerimde bi agirlik var:anneadayı::KK200:, tatile nereye gittiniz,resim niye atmiyonuz,:lülülü: tatil sonrasi bisey yapasin olmuyo zaten

Selam kızlar valla herkes aynı dertten muzdarip anladığım kadarıyla. Biz de bayramda yazlıkta elti, kv, görümce modundaydık. Mira bu ara aşırı gergin, olumsuz. Dokunulmak, öpülmek istemiyor. İyice huysuz bu böyle olmaz bilmem ne. Denizde istemiyorum dedikçe kafasına su döküyorlar. Kimsenin istemediği şeyi yapmaya hakkı yok dedim. Suratlar 5 karış aldım uzakta yüzdük. Ya yanında oturan çocuğa beni özledin mi diyor mira da hayır diyor :) o zaman ben evime gideyim diyor mira da gidersen git diyor :) kime ne anlatayım feleğim şaştı. Eşim bu sene kreş istemiyor. Bir sene daha duralım diyor. Anane-babaanne devam anlaşılan ama cidden artık sabrım tükendi benim de. Ben ikinci çocuğu sanırım hiç düşünmeyeceğim bu gidişle
Ay cok guldugum bi video var belki izlemissinizdir. Cocugu bile delirtiyolar bu sorularla. Linki paylasicam umarim acilir.
"Beni seviyon he "

:KK70::KK70:

Kızlaaar yardım lütfen, adım adıma üyeydim bu ay bitti ama devam etmeyeceğim. Dikkat güçlendirme seti alayım diyorum kullanan var mı yorum alayım
Ben de alicam o setten cnm. Ekim ayinda alirim heralde yerlesik duzene gecince. Kisin daha cok lazim o tip seyler. DonukPudra DonukPudra da vardi saniyorum.

Canım geçen yazacaktım fırsat olmadı .bizde varız uyumayan ,donukpudramla yanlız değilsiniz...
Geçen gece benim yanıma geldi dalınca yerine koydum sonra uyanmis ablasının yanına gitmiş orada oynaya oynaya uyumuslar..ablada yanında nefes alsan uyanır :bicak:
Benim defne de uyaniyor ki. Yataginda uyutuyorum 3 saat sonra su sisesini alip basimda dikiliyo korku filmi gibi. Gelip bi de basimda su iciyo ya. Sese uyaniyorum. Saolsun hic seslenmez bana. Suyunu icer yanima yatar. Elinde benim sacim oynayarak uyur.

Sen daha 25 misin ya .. valla bende unutmuşum yaşlarımızı ...
Ben 36 yım ..kanadalim arkandan ben geliyom en yakın yaş biziz galiba:))

30li yaslari herkes pek bir övuyor o zaman bence tam ideal yasinizdasiniz :KK68:

Bende 35 :KK8:

Amaaa 25 gibi hissediyorum :rolleyes:
Zaman su gibi geçiyo.

tabi yaş olarak hissettigin yaş onemli . E o zaman gencsin daha genc :KK68:

Kimse inanmiyo yasima :KK6: Yas sadece rakamlardan ibaret,sen daha citirmissin:KK8:

Oyle valla tam rakamlardan ibaret

DonukPudra DonukPudra nasil gecti tatil :)

Ah canım ah al benden de o kadar bu konuda öyle dertliyim ki ..bir gün değil iki gün değil resmen her gün yaşıyorum söylediklerini ve çok bilirim ağladığımı zaten sulugozumdur hemen gözlerim doluverir...
Ne çok eleştiriyorlar degilmi ve ben artık duymamazlığı gelemiyorum.mesela daha bugün annem sen çok abur cubur veriyorsun,istesede verme marketede gitmeyin alamayın bak o zaman yemek nasıl yer diyor tamda yemek krizinin ortasında.bende dayanmadım dayanmadım kirici olmamaya çalışarak ben 24 saat uğraşıyorum birkez bir çorbasını ben yedireyim diyen olmadı --n azından sınava çalışırken ,hastayken vs.ozel durumlarda _hep yanlızdim .şimdi nolur bu durumlarda akıl vermeyin ,yardım edecekseniz sevinirim ama bilmişlik yapmayın dedim.
İnan benimde sabrım yok nasıl asicam bilmiyorum hiç böyle değildim ne yapacak ve yağmur öyle zor bir cocukki arada bazı şeyleri yoluna koymak için yardım almak ihtiyacı hissediyorum ve kendi annem ve ablam sahil böyle davranınca deliriyorum...
İşte benimde uykularım uykularım kaciyor mavişim napcaz böyle biz ya düşünmekten toplasan 3 saat uyuyamıyorum
Çok uzun yazdım ama birşey daha yazayım mesela geçen gün yağmur bezini çıkarttı bir gün falan çok güzeldi sonra tutturdu tekrar bağla diye hani kirleniyor diye istemiyor ya ...bende çok konuştum ikna etmeye çalıştım ama baktım iyice saplantılı olacak bezini bağladım ..
Ben niye baglamisim ,çocuğun bir lafına bakıyormusum vs....
Yanlız bende burayı bdv ye cevirdim,:KK48:imla kurallarında uymadim:olamaz:
hakkinizi helal edin vallaha çok dolymusum canlar:KK200:
Mamburum bir dokun bin ah işit modundayiz biz :110:
Allah yardımcımız olsun bol kolaylık bolca da sakinlik ve aldırışsızlık versin.
Cevap vermeme kararı aldım ben çünkü bit- mi-yor :KK12:

Günaydın kızlar
Bilseydim o saatte ben de yazardım uyanıktım.gece 6 kez kalktı çok şükür . oğlum sen yenidoğan değilsin napıyorsun ya ?:63:

Ben 30ları selamlarken ruh yaşım 50 :deli:yani en yaşliniz benim çekilin kenarı :kahve: ben karamsar ve takıntılı bir bünyeye sahip oldugum için o_O yorgunum a dostlar !

Mavisu bebeğim sen gebelik hormonlarıyla çifter çifter gerginsin.. Evet insan evladına yapılan muameleyi hazmedemiyor ama 2 çocuk bir araya gelince biri kayiriliyorsa sorun var demektir.sakin kal canım benim.

Ben de tatil sonrası çamaşır potasındayım.:halay:dün 5 posta çamaşır yıkadım.
:KK3:
Ay evet bazen kendime bakıyorum atmaca gibiyim millete dalicam :sopa:sakinlesmem lazım.
Yine seni çocuğun uyutmuyor da uyanıksin bana ne demeli.
Durumum vahim vahim :skandal:
Naptın bitti mi işlerin?

M Mavisu27 çok kafana takma diyeceğim ama bende takardım galiba.sürekli mehmetin yanında dur ayrılma en azından canının yanmasına engel olursun...bende kafama bişey takarsam uyuyamam otururum sabaha kadar aynı senın gibi..

Hayır millet çok süper çocuk yetiştiriyoda akıl veriyolar..sinir oluyorum.herkesin bir yorumu var.bu millet ne çok şey biliyo.
Bir de yakın akraba içinde yaşıtları varsa iyice zorlaşıyor. Kıyaslama vs.
Halbuki birinin yaptığını baska zaman diğeri de yapıyor. Sen böyle söyleyince sürekli koruma kollama modunda oluyorsun söylemeden de olmuyor :KK51:

Tatil güzeldi tabii tutkku tutkku iki kere ciddi kriz yaşadık.
Onun dışında geceleri çok uyandı bizi yordu.
Şöyle guneslenemedim ona yanıyorum.bizimki hala bana sarıyor :KK70: tatilde bari babasına sarsaydı

yer seciyor herhalde dicem ama Kerem hep oyle sanirim
bizimli ilk gece sIk uyandi , ben yer secerim oda oyle herhalde

olsun oldugu kadar bosver. degisiklik oluyoe iyi geliyor insana.ben guneslendim yine ya cok sukur asil derdim bronzlasmakti cok sukur iyiydi yani

Ay evet bazen kendime bakıyorum atmaca gibiyim millete dalicam :sopa:sakinlesmem lazım.
Yine seni çocuğun uyutmuyor da uyanıksin bana ne demeli.
Durumum vahim vahim :skandal:
Naptın bitti mi işlerin?
Bende senin gibiyim beynimde dögüşürüm cevap veririm susmaz bi uyuyamam nefret ediyorum bu huyumdam

olsun oldugu kadar bosver. degisiklik oluyoe iyi geliyor insana.ben guneslendim yine ya cok sukur asil derdim bronzlasmakti cok sukur iyiydi yani
Ben bu sene Deniz yatağına yattım ilk gün oda denizin ortasın da ses Yok kalk diyen yok ne kadar yattıysam sırtım bi yanmış gece uyuyamadım yanık kremi sürdüm Güler misin ağlarmısın azıcık bi yatım dedim yine rahat Yok :KK70:

Evde de aynı canım. Maalesef huyu bu .. 3-4 kez minimum kalkıyor.

M Mavisu27 bugün bitti çok şükür ..dipkpse yaptım.@kanadali35 foto yükleyemedim.

Evde de aynı canım. Maalesef huyu bu .. 3-4 kez minimum kalkıyor.

M Mavisu27 bugün bitti çok şükür ..dipkpse yaptım.@kanadali35 foto yükleyemedim.
Canım bence yapıyla alakalı oğluşun uykuyu sevmiyo.benim eşimde zor uykuya dalar gece en az iki kez uyanır kalkar dolaşır geri uyur.kv bilw söyler beni çok yordu uyumazdı diye..

X