2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canım benim çok geçmiş olsun sana da kuzuya da..
Ben de köpekten çok korkarım Allah korusun paniklemen normal. Şükür ki bir şey olmamış.

Ben de tam yazmak için girmistim.
Biz de iki gün önce oynarken düştük. Dizi betona geldi çok kötü yaralandı çok ağladı şurup verdim ağrı kesici. Birkaç saat rahatti ama gece ağlayarak uyandı sakinlestiremedim bir türlü. Hastaneye götürelim dedik sprey falan sikarlar diye. Doktor tomografi istedi. Malesef çektirdik. Gereksiz yere radyasyon aldi diye uzulduk ama şükür ki bir şey çıkmadı.
Allah yavrularimizi korusun ne zaman ne olacağı belli olmuyor.
Saolasın canım.sizede çok geçmiş olsun.şükür bişey olmamış.ağlayınca korkuyo insan panik oluyo.için rahatlamıştır en azından..bendw götüreyim göstereyim dedim başın ağrıyomu diye sordum gözlerde farklılık varmı baktım geç uyuttum.götürmedim.ağrıyo deseydi bende götürcektim.

Çok vicdan yaptım.sakin olmalıydım diye.

Selam canlarım..
Üç günlüğüne annemde kaldım gezdik tozduk güzelde geçti şükür.son gunde piknege gidelim dedik.keremi oyun yerine götüreyim dedim annemlerden uzaklaştım biraz alana yaklaşırken arkamdan köpek sesi en az 6/7 tane vardı havlayarak geliyolardı nasıl paniklediysem ayagımda da terlik vardı koşmaya başladım sonra bir düştüm keremde kucağımdaydı kerem i tutamadım yere kapaklandık.keremin üstüne düştüm kerem de kafayı vurdu yere.iki dizimde ellerimde yara oldu.nasıl korktum anlatamam.çevredekiler yetişti hemen.bir anda ağaçların arasından çıktılar.meğerse birbirlerine havlayıp saldırıyolarmış bende bizi kovalıyolar sandım.gülermisin ağlarmısın.sabaha kadar uyuyamadım kerem e bişey olur diye.çok şükür atlattık ama korkudan ben benden gittim.
Offf korkulu rüyam bende o kadar korkarım ki allah yaşatmasın size de çok geçmiş olsun

Canım benim çok geçmiş olsun sana da kuzuya da..
Ben de köpekten çok korkarım Allah korusun paniklemen normal. Şükür ki bir şey olmamış.

Ben de tam yazmak için girmistim.
Biz de iki gün önce oynarken düştük. Dizi betona geldi çok kötü yaralandı çok ağladı şurup verdim ağrı kesici. Birkaç saat rahatti ama gece ağlayarak uyandı sakinlestiremedim bir türlü. Hastaneye götürelim dedik sprey falan sikarlar diye. Doktor tomografi istedi. Malesef çektirdik. Gereksiz yere radyasyon aldi diye uzulduk ama şükür ki bir şey çıkmadı.
Allah yavrularimizi korusun ne zaman ne olacağı belli olmuyor.
Çok geçmiş olsun allah beterinden korusun

Saolasın canım.güya çocugu eğlendireyim dedim canını yaktım.inşallah kimsenin başına gelmez.
Canım nasılsınız ?
Allah korumuş daha beter olabilirdi de .. Melekler koruyor dedikleri bu olsa gerek. Senin vicdanını düşünemiyorum bile.
Gelmiş geçmiş olsun..
Ünv . zamanı benim de başıma gelmişti karanlıkta . ben de tökezleyip koşarken düşmüştüm .kabus gibiydi . çevreden insanlar koşmuştu . köpekleri kovalamaya .üzerimden onu zor attım. Hala kalabalık köpek grubu göreyim gidemem

tubaa1 tubaa1 canim cook gecmis 9lsun

kanadali35 kanadali35 ah ah kres..
iyi bari sevmis canim
peki orda uyuyormu? uyku konusu nasil orda kreslerde?
bazi yerlerde uyutmuyorlarmis sanirim anca cocuk oynarken uyursa falan oyle anlatiyodu arkadasim yani ama Belcikada veya Almanyada sanirim onlar

ben simdiden agliyorum onun yerine yahu ne olacak nasil olacak diye diye .

Kıvırcık sıpa ya laf ebesi. Kreşe fln verecek misin canım belki faydası olur orda bezsizleri görünce
Haftaya 3 gün vermek istiyorum aslında ama daha hiç bakmadım eve yakın biyer olsa hiç düşünmeden verecem ama yok uzak ta bişey olsa hemen ulaşamam diyorum aklımda deli sorular sen ne yapacaksın

Haftaya 3 gün vermek istiyorum aslında ama daha hiç bakmadım eve yakın biyer olsa hiç düşünmeden verecem ama yok uzak ta bişey olsa hemen ulaşamam diyorum aklımda deli sorular sen ne yapacaksın

Ben istiyorum canım da eşim bu sene çok hasta olur daha küçük diye yan çiziyor. Bilmiyorum ne yapacağımı

tubaa1 tubaa1 canim cook gecmis 9lsun

kanadali35 kanadali35 ah ah kres..
iyi bari sevmis canim
peki orda uyuyormu? uyku konusu nasil orda kreslerde?
bazi yerlerde uyutmuyorlarmis sanirim anca cocuk oynarken uyursa falan oyle anlatiyodu arkadasim yani ama Belcikada veya Almanyada sanirim onlar

ben simdiden agliyorum onun yerine yahu ne olacak nasil olacak diye diye .
Uyutuyolar burda ,uyku saati var ,Lisa uyumuyo oglen uykusu,seneye okula baslicak,alismasin :KK53: zorlanir sonra .Lisa sevdi kresi ,cocuklarla butun gun oyun oynuyolar,ogretmenlerinide sevdi.

Canlarım dua edin nolur..çok kötü durumdayız.
Eşimin ailesi trafik kazası geçirdi.iki aile kastamonu cide tarafında tatile gitmişler.gitmişler diyorum haberimiz yoktu.söylemediler bize.
iki araba gitmişler.kayınbabam diğer arabadaymış o sağlam.araba takla atarak uçuruma yuvarlanmış.ağaçlara takılarak durmuş.
Kayınvaldem,görümcem, enişte ve kızı 7 yaşında.çok fena yaralandılar.kv kaburgalar kırık.sol kol.sol bacak kırık boydan alçıda.kıpırdayamıyo bile.görümcemin burun kırık sol bacak sol kol alçıda.eniştenin bel kemiği kırık :KK43:
Dün sabah haberleri geldi.eşim perişan.görümcem kendi evinde.eniştenin ailesi geldi onlar bakıyo.

kv nin evindeydim.bütün sülale geldi.yemekti bulaşıktı aman Allahım.şimdi evime geldim duş alıp gidicez tekrar.annem kereme bakıyo sağolsun.ne kadar zor kızlar.napıcam ben.:KK43:saolsun eşimin teyzesi yanımda duruyo onunla birlik yapıyoruz herşeyi.kv okadar kiloluki oturur pozisyona gelebilmesi için bile erkek gücü gerekiyo.kaldıramiyoruz.herkes bana üzülüyo napıcaksın kim bakıcak küçük çocuk okul var diyolar ben kime nasıl yeticem.1 saatlik uykuyla duruyorum kızlar :KK43:

Son düzenleme:
Selam canlarım..
Üç günlüğüne annemde kaldım gezdik tozduk güzelde geçti şükür.son gunde piknege gidelim dedik.keremi oyun yerine götüreyim dedim annemlerden uzaklaştım biraz alana yaklaşırken arkamdan köpek sesi en az 6/7 tane vardı havlayarak geliyolardı nasıl paniklediysem ayagımda da terlik vardı koşmaya başladım sonra bir düştüm keremde kucağımdaydı kerem i tutamadım yere kapaklandık.keremin üstüne düştüm kerem de kafayı vurdu yere.iki dizimde ellerimde yara oldu.nasıl korktum anlatamam.çevredekiler yetişti hemen.bir anda ağaçların arasından çıktılar.meğerse birbirlerine havlayıp saldırıyolarmış bende bizi kovalıyolar sandım.gülermisin ağlarmısın.sabaha kadar uyuyamadım kerem e bişey olur diye.çok şükür atlattık ama korkudan ben benden gittim.
Ayy caniiimm yaa. Simdi gordum..Kiyamam cok korkmussunuzdur. Sadaka cikarsaydin cnm. Cok gecmis olsun. Rabbim kirusun.

X