- 21 Nisan 2015
- 2.397
- 4.806
- 41
-
- Konu Sahibi adanamerkez
- #86.421
Saolasın canım.sizede çok geçmiş olsun.şükür bişey olmamış.ağlayınca korkuyo insan panik oluyo.için rahatlamıştır en azından..bendw götüreyim göstereyim dedim başın ağrıyomu diye sordum gözlerde farklılık varmı baktım geç uyuttum.götürmedim.ağrıyo deseydi bende götürcektim.Canım benim çok geçmiş olsun sana da kuzuya da..
Ben de köpekten çok korkarım Allah korusun paniklemen normal. Şükür ki bir şey olmamış.
Ben de tam yazmak için girmistim.
Biz de iki gün önce oynarken düştük. Dizi betona geldi çok kötü yaralandı çok ağladı şurup verdim ağrı kesici. Birkaç saat rahatti ama gece ağlayarak uyandı sakinlestiremedim bir türlü. Hastaneye götürelim dedik sprey falan sikarlar diye. Doktor tomografi istedi. Malesef çektirdik. Gereksiz yere radyasyon aldi diye uzulduk ama şükür ki bir şey çıkmadı.
Allah yavrularimizi korusun ne zaman ne olacağı belli olmuyor.
Offf korkulu rüyam bende o kadar korkarım ki allah yaşatmasın size de çok geçmiş olsunSelam canlarım..
Üç günlüğüne annemde kaldım gezdik tozduk güzelde geçti şükür.son gunde piknege gidelim dedik.keremi oyun yerine götüreyim dedim annemlerden uzaklaştım biraz alana yaklaşırken arkamdan köpek sesi en az 6/7 tane vardı havlayarak geliyolardı nasıl paniklediysem ayagımda da terlik vardı koşmaya başladım sonra bir düştüm keremde kucağımdaydı kerem i tutamadım yere kapaklandık.keremin üstüne düştüm kerem de kafayı vurdu yere.iki dizimde ellerimde yara oldu.nasıl korktum anlatamam.çevredekiler yetişti hemen.bir anda ağaçların arasından çıktılar.meğerse birbirlerine havlayıp saldırıyolarmış bende bizi kovalıyolar sandım.gülermisin ağlarmısın.sabaha kadar uyuyamadım kerem e bişey olur diye.çok şükür atlattık ama korkudan ben benden gittim.
Çok geçmiş olsun allah beterinden korusunCanım benim çok geçmiş olsun sana da kuzuya da..
Ben de köpekten çok korkarım Allah korusun paniklemen normal. Şükür ki bir şey olmamış.
Ben de tam yazmak için girmistim.
Biz de iki gün önce oynarken düştük. Dizi betona geldi çok kötü yaralandı çok ağladı şurup verdim ağrı kesici. Birkaç saat rahatti ama gece ağlayarak uyandı sakinlestiremedim bir türlü. Hastaneye götürelim dedik sprey falan sikarlar diye. Doktor tomografi istedi. Malesef çektirdik. Gereksiz yere radyasyon aldi diye uzulduk ama şükür ki bir şey çıkmadı.
Allah yavrularimizi korusun ne zaman ne olacağı belli olmuyor.
Saolasın canım.güya çocugu eğlendireyim dedim canını yaktım.inşallah kimsenin başına gelmez.Offf korkulu rüyam bende o kadar korkarım ki allah yaşatmasın size de çok geçmiş olsun
Canım nasılsınız ?Saolasın canım.güya çocugu eğlendireyim dedim canını yaktım.inşallah kimsenin başına gelmez.
Gittim canim ,Hersey yolunda sukur ,bebisi gorduk,Lisa da gorduHayırlı olsun kresiniz..
Okullu bebeler
Sen gittin mi canım doktora .
AhahhahahHerkese selam ! Lisa kresi cok sevdi ,beni gorunce tanimazliktan geliyo,Eve gelmek istemiyo
Ertuğrul bugün anne bezim sızdırdı bezimi değiştir dio şu cümleyi kurup çişim var demiyo ya pes
Haftaya 3 gün vermek istiyorum aslında ama daha hiç bakmadım eve yakın biyer olsa hiç düşünmeden verecem ama yok uzak ta bişey olsa hemen ulaşamam diyorum aklımda deli sorular sen ne yapacaksınKıvırcık sıpa ya laf ebesi. Kreşe fln verecek misin canım belki faydası olur orda bezsizleri görünce
Haftaya 3 gün vermek istiyorum aslında ama daha hiç bakmadım eve yakın biyer olsa hiç düşünmeden verecem ama yok uzak ta bişey olsa hemen ulaşamam diyorum aklımda deli sorular sen ne yapacaksın
Uyutuyolar burda ,uyku saati var ,Lisa uyumuyo oglen uykusu,seneye okula baslicak,alismasintubaa1 canim cook gecmis 9lsun
kanadali35 ah ah kres..
iyi bari sevmis canim
peki orda uyuyormu? uyku konusu nasil orda kreslerde?
bazi yerlerde uyutmuyorlarmis sanirim anca cocuk oynarken uyursa falan oyle anlatiyodu arkadasim yani ama Belcikada veya Almanyada sanirim onlar
ben simdiden agliyorum onun yerine yahu ne olacak nasil olacak diye diye .
Ayy caniiimm yaa. Simdi gordum..Kiyamam cok korkmussunuzdur. Sadaka cikarsaydin cnm. Cok gecmis olsun. Rabbim kirusun.Selam canlarım..
Üç günlüğüne annemde kaldım gezdik tozduk güzelde geçti şükür.son gunde piknege gidelim dedik.keremi oyun yerine götüreyim dedim annemlerden uzaklaştım biraz alana yaklaşırken arkamdan köpek sesi en az 6/7 tane vardı havlayarak geliyolardı nasıl paniklediysem ayagımda da terlik vardı koşmaya başladım sonra bir düştüm keremde kucağımdaydı kerem i tutamadım yere kapaklandık.keremin üstüne düştüm kerem de kafayı vurdu yere.iki dizimde ellerimde yara oldu.nasıl korktum anlatamam.çevredekiler yetişti hemen.bir anda ağaçların arasından çıktılar.meğerse birbirlerine havlayıp saldırıyolarmış bende bizi kovalıyolar sandım.gülermisin ağlarmısın.sabaha kadar uyuyamadım kerem e bişey olur diye.çok şükür atlattık ama korkudan ben benden gittim.