-
- Konu Sahibi adanamerkez
- #86.201
En çok pastel boyayı seviyorKizlar ben yine bisi danisacagim size. Boyama icin ne kullaniyosunuz. Klasik pastel mi ? Mum boya mi? Ele iz yapmayan pastel mi? Acikcasi hepsini denedim ama pek basarili olmadigi icin boyamak istemiyo. Yeterinc ebastirmadan rengini vermiyo bunlar. Kuru boya hic eline bile almiyo. Varsa yoksa sulu boya..
Dôrdu doldurmaları gerekmiyor mu devlet okulları için canım? Bizimkiler seneye de gidemeyecek diye uzuluyordum ben. Özeller de çok pahalı birkaçına sorduk ama.Pasteli isiriyo ve halıları boyuyo.bu yuzden hiç vermiyorum.sulu boyayı arada yapıyoruz ama en çok da onu seviyo..kuru boyayla boyuyoruz.taşırma oglum içini boyaa dedikçe inadına dışını karalıyo.bu kış evde bolca boyama yaparız artık.öğrensinler .seneye nasip olursa evimin yanında kreş var belediyenin nezaket evleri oraya göndercem.bu sene 2014 leri alıyolarmış.almadılar bizi.
Canim burdaki belediyenin devletin ama ücretli.devlet okullarında değil.belediye ayrı bir bina yaptı.haziran ayında gel kayıt yaptır cabuk doluyo dedi.senelik 480 + malzemeleri alıyosun.4 saat sürüyo.bende sordum biz kasımlıyız sınıfın en küçüğü oluruz galiba dedim hayır biz ayları ayarlıyoruz ocak şubat aydaki çocukla aynı sınıf olmaz dedi.baya da aktif bir yer tam karşısında oturuyorum geziler piknikler falan oluyo hep.Dôrdu doldurmaları gerekmiyor mu devlet okulları için canım? Bizimkiler seneye de gidemeyecek diye uzuluyordum ben. Özeller de çok pahalı birkaçına sorduk ama.
Çok iyimiş aylara ayırmaları biz yaz başında bi aktivite katıldık mart doğumlu bi kız vardı aralarda O kadar fark vardıkiCanim burdaki belediyenin devletin ama ücretli.devlet okullarında değil.belediye ayrı bir bina yaptı.haziran ayında gel kayıt yaptır cabuk doluyo dedi.senelik 480 + malzemeleri alıyosun.4 saat sürüyo.bende sordum biz kasımlıyız sınıfın en küçüğü oluruz galiba dedim hayır biz ayları ayarlıyoruz ocak şubat aydaki çocukla aynı sınıf olmaz dedi.baya da aktif bir yer tam karşısında oturuyorum geziler piknikler falan oluyo hep.
Canim burdaki belediyenin devletin ama ücretli.devlet okullarında değil.belediye ayrı bir bina yaptı.haziran ayında gel kayıt yaptır cabuk doluyo dedi.senelik 480 + malzemeleri alıyosun.4 saat sürüyo.bende sordum biz kasımlıyız sınıfın en küçüğü oluruz galiba dedim hayır biz ayları ayarlıyoruz ocak şubat aydaki çocukla aynı sınıf olmaz dedi.baya da aktif bir yer tam karşısında oturuyorum geziler piknikler falan oluyo hep.
Aynen canım çok fark oluyo.3 ayın bile farkı var.ilk okula başlayınca bile fark ediliyo.Çok iyimiş aylara ayırmaları biz yaz başında bi aktivite katıldık mart doğumlu bi kız vardı aralarda O kadar fark vardıki
Ana okulu değil nezaket evleri diye geciyo.oyuncaklarla oynuyolarmış,boyama yaş gruplarına göre etkinlik ve nezaket kuralları yemekten önce sonra ne yapılır ne söylenır,misafir geldiğinde ne yapıcaz ne söylicez,hasta ziyaretinde nasıl davranıcaz bu gibi şeyler olduğunu söyledi.burda çok talep var keşke her yerde olsa.beslenme kendimiz koyucaz onlar haftalık belirleyip veriyolarmış.Cok guzel aylara ayirmalari gercekten. Cunki cok ama cok fark atiyor .
4 saatlik deyince ana okulu mu yoksa oyle sadece aktivite va yapilan bir yermi.
Geçmiş olsun canım benim öle yaz aylarında kızarık olur Dr güneşten bide makyaj temizlemeden yatma demişti ama hiç test bile yapmadıM Mavisu27 sagol canim
Bi ay kadar denenecek bugday tuketmeyecek , ilac vs verdi.. anlamadigim tek nokta hadi alerjiden kasinir, nebileyim kizarir vs tamam vermem onlemini ciddi ciddi almaya calisirim ama bizim sadece gozler kizariyor ve genelde gunese cikinca artiyor bu durum. O yuzden biz hel gunestendir dedik ama nedense orda tahlillerde oyle cikti
Sizin neye alerji vardi ne yaptiniz hala varmi.
Goz doktoeu atlatacak onu dedi ama bilemedim
Süt alerjisi ydi birkaç ay diyet yaptık geçti şükür .M Mavisu27 sagol canim
Bi ay kadar denenecek bugday tuketmeyecek , ilac vs verdi.. anlamadigim tek nokta hadi alerjiden kasinir, nebileyim kizarir vs tamam vermem onlemini ciddi ciddi almaya calisirim ama bizim sadece gozler kizariyor ve genelde gunese cikinca artiyor bu durum. O yuzden biz hel gunestendir dedik ama nedense orda tahlillerde oyle cikti
Sizin neye alerji vardi ne yaptiniz hala varmi.
Goz doktoeu atlatacak onu dedi ama bilemedim
Ana okulu değil nezaket evleri diye geciyo.oyuncaklarla oynuyolarmış,boyama yaş gruplarına göre etkinlik ve nezaket kuralları yemekten önce sonra ne yapılır ne söylenır,misafir geldiğinde ne yapıcaz ne söylicez,hasta ziyaretinde nasıl davranıcaz bu gibi şeyler olduğunu söyledi.burda çok talep var keşke her yerde olsa.beslenme kendimiz koyucaz onlar haftalık belirleyip veriyolarmış.
Geçmiş olsun canım benim öle yaz aylarında kızarık olur Dr güneşten bide makyaj temizlemeden yatma demişti ama hiç test bile yapmadı
Süt alerjisi ydi birkaç ay diyet yaptık geçti şükür .
Öksürüyor sık hasta oluyor diyorsun ya belki de ondan kaynaklıdır solunumunu etkiliyordur canim
Anlattiklarin bizde de var canim.dayimiz cok titiz ve duzenlidir ona cekmis diyorum.duzen seviyo.mesela vestiyerdeki ev terlikleri karismis,hepsini esiyle birlikte sira sira duzlemis annee bak olduu diye cagirip gosterdi..Kızlar birşey danışmaya gelmiştim unutuyordum.
Ya biz bezi bırakmıştık gece ve gündüz uykuda sorun yok ama uyanıkken kilodum kirlenecek veyahut yere akacak diye çıkarmak istemiyor .yani sürekli değil arada çıkarıp arada taktırıyor .napicam bilemedim yok yani ben titiz biride değilim ve ay kirlenek diye tepkide vermedim en başından beri evdeki herkesi de uyardım sakin büyük tepkiler yok diye
Ayrıca bu konuyla alakalı mı bilmiyorum ama mesela temiz olmayı seviyor yani elleri kirlensin ellemez hemen yıkar ama çamurda oynar yani hastalık derecesinde değil.
birseylerin düz durmasını sever .mesela sehpa örtüsü yamuksa üşenmez hemen gider düzeltir halı kenarları falan.
Ayakkabılarını düzeltir hani bunlar normal biraz ama marketteki fiyat yazan kağıtları yamuksa onlarıda düzeltir .tabii bunları durmadan yapmaz.
Sizinkiler nasıl ?3-5yas arası bunlara normal diyorlar ama ben herşeyi kafaya takıyorum