2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlar birşey danışmaya gelmiştim unutuyordum.
Ya biz bezi bırakmıştık gece ve gündüz uykuda sorun yok ama uyanıkken kilodum kirlenecek veyahut yere akacak diye çıkarmak istemiyor .yani sürekli değil arada çıkarıp arada taktırıyor .napicam bilemedim yok yani ben titiz biride değilim ve ay kirlenek diye tepkide vermedim en başından beri evdeki herkesi de uyardım sakin büyük tepkiler yok diye
Ayrıca bu konuyla alakalı mı bilmiyorum ama mesela temiz olmayı seviyor yani elleri kirlensin ellemez hemen yıkar ama çamurda oynar yani hastalık derecesinde değil.
birseylerin düz durmasını sever .mesela sehpa örtüsü yamuksa üşenmez hemen gider düzeltir halı kenarları falan.
Ayakkabılarını düzeltir hani bunlar normal biraz ama marketteki fiyat yazan kağıtları yamuksa onlarıda düzeltir .tabii bunları durmadan yapmaz.
Sizinkiler nasıl ?3-5yas arası bunlara normal diyorlar ama ben herşeyi kafaya takıyorum
Benim ki tam tersi yastıklar düzenliyse yere atar oyuncaklar kutudaysa ters çevirir hepsini döker ama oynamaz kısaca benim oğlum dağınık seviyor

Benim ki tam tersi yastıklar düzenliyse yere atar oyuncaklar kutudaysa ters çevirir hepsini döker ama oynamaz kısaca benim oğlum dağınık seviyor
Ayni biz canım ya. kızım şunları toplarmısın sakızının çikolatanın kağıdını çöpe atar mısın dersem de sen yap sen at diyor. ben bi yerde yanlış yapıyorum sanırım :)

kızlar günaydın 1 hafta sonra izne ayrılcam inş zorla çalışıyorum artık bende eşimde cebelleşiyoruz gün sayıyoruz inş tadında tuzunda geçer tatilim o kadar çok bekledim ki birşey çıkacak diye ödüm kopuyor. bayramdan snra ki hafta tatile gidiyoruz
bu arada kızıma oda takımı aldım kelebekten eylülde gelecek. yerleştirdikten sonra da halısı perdesi avize eksiklerini tamamlayacağım inş

tutkku tutkku canım alerji testini kan bkarakmi yaptılar çünkü 4 yaşından önce doğru sonuç vermediği için yapılmıyor diye biliyorum .yani benim büyük kızında onu bekleyip büyük bir şehirdeki doktora testi yaptırmıştık .tabii şimdi tıp daha ilerledi acaba ondanmi .biz alerjiden çok çektik .öksürük ,tıkanma ,burun tıkanıklığı ve bunların yanında alerjiye bagli atopik dermatit vardı .test yaptırdık ve nonalerjik çıktı.yani hiçbir şeye alerjisi yok ama vucudu çoğu şeye alerjik tepki veriyor çünkü çok erken doğum olduğu için ciğer gelişimi ergenliğe kadar sürer ve hassas olurmuş.saka gibi ama ergenlikte birden hepsi geçti.

Hmm bak bende kan alinip oyle bakilir diye aklimda kalmis. Kontrole gidince koluna bussuru nokta koydular kalemle Allahim dedim hepsini delecekler kan alacaklar diye dusunurken esim sordu bunlarin hepsinden kanmi alinacak diye meger oyle degilmis.
Nokta koydu, bussuru su damlasi gibi birseyler damlatip sildi.
20 dakika sonra cagirip bakti sanirim hangisi kizaediysa ona alersiji vardi.
Ve sonuc dedigimkilere cikti iste.
Ama sIk hastalandigi icin bi kullanicam bakalim nasipse ilaclari

Duzenini yesinler onun, markette bile duzeltiyormus :KK68:
donemseldir bence su an herseye cok dikkat edip inceliyorlar ondandir gibime geliyor.
Uzerinde durmazsan pek unutur zamanla bence

:KK53: :KK48:

DonukPudra DonukPudra evet haklisiniz sanirim. Nasipse tatilden sonra kullanmaya baslasam iyi olur bakaljm fark edecekmi

Selam kızlar.
Ben de DonukPudra DonukPudra gibiyim Allah kolaylık versin canım.
Sabah 6 civarı kalkıyoruz gece de 12 ye doğru yatıyoruz günduz de ben uyuyamıyorum.
Günlük 3-4 saati de parkta geçiriyoruz yani git gel buluyor. Her seferinde farklı bir yere götürmeye çalışıyorum büyük ve değişik olsun diye niye öyle bir takıntı yaptıysam bu aralar oda ayrı ya neyse.

M mambur canım ne güzel işte aferin yağmur a :) ama geçici bir durumdur bence de.
L Limonice inşaallah hiçbir sorun çıkmaz çok güzel geçer tatiliniz..

Anlattiklarin bizde de var canim.dayimiz cok titiz ve duzenlidir ona cekmis diyorum.duzen seviyo.mesela vestiyerdeki ev terlikleri karismis,hepsini esiyle birlikte sira sira duzlemis annee bak olduu diye cagirip gosterdi..:KK49: oyuncaklari bile duzen icinde arabalarini cok sever uyumadan hepsini sira siraa dizer oyle yatar
Aman Allah ım tam evlenilecek erkek :KK68::KK9:masallah Kerem e

Ayni biz canım ya. kızım şunları toplarmısın sakızının çikolatanın kağıdını çöpe atar mısın dersem de sen yap sen at diyor. ben bi yerde yanlış yapıyorum sanırım :)
Slm seninle ayni durumdayiz ,bazen bende lisayi isyerime goturmek durumun da kaliyorum , bizimde kimsemiz yok ,bence iyi bir kres arastirmaya basla , tatildeyken ,iyi tatiller eglencelu ,keyifli tatil olur insallah

G GCA kiskanmadim degil ha :KK53:,komsum diyoki gel sinemaya gidelim ,tuvalete bile yanliz gidemiyom ben Lisa siz:olamaz: oh sefan olsun ,umarim Mira iyidir,

Canım sanırım 5 aylıkken işe başlamamın etkisi oldu, babası olunca duruyor. Ortamda ben varsam onla fln uyumaz ama ben olmayınca el mahkum dedi sanırım :) inan normalde onsuz kahveye bile gitmem. Yola çıkana dek acaba hata mı ediyorum dedim ay ne biçim vicdan yaptım görsen. Ama 1 günlük keyfi hareket etmek bile iyi geldi. Mira da iyi çok şükür teyzesi. Cadılık, itiraz durmaksızın devam ediyor

Slm herkese nasilsiniz? tubaa1 tubaa1 bizde bez birakmaya cook uzagiz,artik kreste ogrenir diye umut ediyorum.:KK48: M Mavisu27 senin kizin yok heveslenme damat adayimiza, titiz insanida cook severim:super: , DonukPudra DonukPudra su yorgunum lafini nekadar kullaniyorum bilemezsin ,lisada sunu yap diyince yorgunum diyo:KK70: Allah kolaylik versin canim:KK68:
Titiz canim hem de ne titiz.gecen islak mendille arabasini siliyodu pis olmusss arabam bak temiz oldu diyo..:halay:bence titizlik duzen dogustan gelen bisey.yapiyla alakali..
bende senle dünür olmak isterim:KK36: lisa gibi guzel gelinim olsun daha ne isterimm:KK200:

Bu nasil griptir yahu.. hafta sonu oldugu icin dr gidemedim ama yine belliki faranjit olmusum. Ayazinda burnu akmaya basladi.. yarin yola cikacaktik bir aksilik oldu pazartesiye ertelendi. Vardir bir hayir insallah. Boyle hasta hasta gidesim hic yok tatile matile uzerimden tir gecmis gibi.. varsa etkili bir cay vs alayim nane limon, ihlamur disinda .. :KK51:

Selam canlar
Herkes iyidir umarım
Hasta kuzulara ve annelerine acil şifalar
Bezi bırakanlara kolaylıklar
Bizde bıraktık şükür bir aya yaklaştık ama bazen geri gitmeler oluyor işi oyuna çeviriyor üzerinde çamaşır yoksa
Çamaşır olarak erkeğe baksır mı slip mi giydiriyorsunuz biz baksır aldık
İlk zamanlar sürekli kaçırıyordu bazen unutup yine kaçırıyor
Kızımda büyüyor 4.5 aylık oldu sayılır
Herkesi öpüyorum

Merhaba kızlar
Her geldiğimde yakınıyorum :KK70:
Omuzlarım ve ellerim çok ağrıyor. Sinir sıkışması olmuş dedi dr ..
Geceleri hala tepemde olduğu için nasıl dinlenebiliriz acaba si ..
Resmen 3 senede bedensel çöküş yaşadım :KK70:

wakewake wakewake merhaba canım nasılsınız
Ben hem boxer hem slip aldım. Evdeysek boxerla duruyor.. Dışarı çıkarken bazen slip bazen boxer giyiyor.
Boxer şort gibi geliyor neden 2 tane üst işte giyiyorum diyor .:KK70:

tutkku tutkku nasıl oldun.

Günaydın...

O kadar yorgunum ki okuyup yazamıyorum .. Depresyona girdim artık.
Uyku konusunda M mambur
Şuan 3 saatlik uykuyla yazıyorum.
Bence geçici dönem Yağmurda olan. Düzen ve temizlik takıntısı bizimkinde de var ama senin anlattigin kadar simetri de değil . bu takıntı halleri normal bu dönem dediğin gibi.. İçini ferah tut.
Bol kafeinli günler :KK70:

@Gca çok iyi yapmışsın tatili günlük de olsa süper ...

@tubaa1 çok iyi kreş gibi .. Bizim burda da pırlanta merkezi diye geçen kurumlar var . haftanın 3 günü 4 saat sanırım . 3u doldurmasını bekliyorum ben de...

tutkku tutkku alerji çok alakasiz şeyleri bile tetikler . mavisunun dediği gibi hastalıkları bu tetikliyor olma ihtimali yüksek.

Atladigim varsa kusura bakmayın. Hepinizi öpüyorum ...
@fermante
Efira38 Efira38
kanadali35 kanadali35
M Mavisu27 .

Anlattiklarin bizde de var canim.dayimiz cok titiz ve duzenlidir ona cekmis diyorum.duzen seviyo.mesela vestiyerdeki ev terlikleri karismis,hepsini esiyle birlikte sira sira duzlemis annee bak olduu diye cagirip gosterdi..:KK49: oyuncaklari bile duzen icinde arabalarini cok sever uyumadan hepsini sira siraa dizer oyle yatar

Selam kızlar.
Ben de DonukPudra DonukPudra gibiyim Allah kolaylık versin canım.
Sabah 6 civarı kalkıyoruz gece de 12 ye doğru yatıyoruz günduz de ben uyuyamıyorum.
Günlük 3-4 saati de parkta geçiriyoruz yani git gel buluyor. Her seferinde farklı bir yere götürmeye çalışıyorum büyük ve değişik olsun diye niye öyle bir takıntı yaptıysam bu aralar oda ayrı ya neyse.

M mambur canım ne güzel işte aferin yağmur a :) ama geçici bir durumdur bence de.
L Limonice inşaallah hiçbir sorun çıkmaz çok güzel geçer tatiliniz..
kızlar sağolun ne bileyim bende obsesif bir bozukluk yatkınlığı falan diye korkuyorum
En kötüsü bezi çıkarmak istememesi ama o süreç bu süreç derken bu zamanlarıda atlatırız inşallah .

Hmm bak bende kan alinip oyle bakilir diye aklimda kalmis. Kontrole gidince koluna bussuru nokta koydular kalemle Allahim dedim hepsini delecekler kan alacaklar diye dusunurken esim sordu bunlarin hepsinden kanmi alinacak diye meger oyle degilmis.
Nokta koydu, bussuru su damlasi gibi birseyler damlatip sildi.
20 dakika sonra cagirip bakti sanirim hangisi kizaediysa ona alersiji vardi.
Ve sonuc dedigimkilere cikti iste.
Ama sIk hastalandigi icin bi kullanicam bakalim nasipse ilaclari

Duzenini yesinler onun, markette bile duzeltiyormus :KK68:
donemseldir bence su an herseye cok dikkat edip inceliyorlar ondandir gibime geliyor.
Uzerinde durmazsan pek unutur zamanla bence

:KK53: :KK48:

DonukPudra DonukPudra evet haklisiniz sanirim. Nasipse tatilden sonra kullanmaya baslasam iyi olur bakaljm fark edecekmi
Kızıma da aynı öyle koluna tahlil yapmışlardı canım .burada sağlıklı sonuç veren yoktu Bursa'ya gitmiştik .çok geçmiş olsun alerjik çocuk zordur hem sık hasta olurlar hemde zor atlatırlar

İyi akşamlar kızlar :KK200:
Nasılsınız ? G GCA canım valla tek tatil iyi yapmışsın bende diyorum ki şu lgs lgs sinavindan sonra malum kurum hakkında kötü planlarımı uygulayıp acık mapus yatsamda ancak öyle mi dinlensem napsam:deli:
Kızlar biz iyiyiz de bunların enerjilerine yetişmek ne zor .şimdi bide yemek seçme başladı ağzından bir hayır ciktimi imkanı yok ağzına surmuyor

Merhaba kızlar
Her geldiğimde yakınıyorum :KK70:
Omuzlarım ve ellerim çok ağrıyor. Sinir sıkışması olmuş dedi dr ..
Geceleri hala tepemde olduğu için nasıl dinlenebiliriz acaba si ..
Resmen 3 senede bedensel çöküş yaşadım :KK70:

wakewake wakewake merhaba canım nasılsınız
Ben hem boxer hem slip aldım. Evdeysek boxerla duruyor.. Dışarı çıkarken bazen slip bazen boxer giyiyor.
Boxer şort gibi geliyor neden 2 tane üst işte giyiyorum diyor .:KK70:

tutkku tutkku nasıl oldun.
Bu akrep bebekleriyle çok zor işimiz canım ben üç tane birlikte büyüttüm ama şu üç yılda yıprandığım kadar ön yilda yipranmadim .

X