-
- Konu Sahibi adanamerkez
- #86.161
etrafımda öyle biri yok ne yazıkki burda sadece kayınvalidem ve görümcem var. kayınvalide rahatsız görümceminde 2 küçük kızı var imkansız bakamaz. bu hafta annem geldi 3 günlüğüne haftaya yine benimle işe gelir. 2 haftayıda atlatırsak sonrası rahat inşallah izne ayrılıcam.L Limonice Rabbim kolaylik versin cnm. Yalnizlik cok zor. Kres icin kucukler evet. Yakin gordugun onun da sevdigi biri olsa keske evde bakabilecek. Cocuklarin duzeni bozulunca da cok huylari degisiyor.
Cis konusunun oturmasi cocuktan cocuga degisse de ortalama 1 hafta. Ben kisin alistirdim yazin daha cok disari cikma oluyor zor olur diye dusunmustum. 2gun evden cikmamistim. Sonra cisimizi yapio yagmurda dolasmaya cikmistik. Cisim geldi dediginde de 2 sokak arkadaydik eve kadar tutmustu. Yani Defne3 gunde alismisti. Disari giderken kulot bez degil de alistirma kulodu almistim ben. Kacirinca disari vermiyo ama ona rahatsizlik veriyor. 20 gun kadar da onu kullanmistik. Sonra iyice alisti zaten.
Aslinda anneye/bakicisi kimsr ona epey bir sabir gerekiyor. 2 3 gunde pes edersen ileride daha da zorlasir diye dusunuyorum. Is durumun da sıkıntıliymis ama sabredebilirsen guzel olur sonu insallah.
Allah kolaylik versin.
Insallah kolaylikla atlatirsin cnm o sureci.etrafımda öyle biri yok ne yazıkki burda sadece kayınvalidem ve görümcem var. kayınvalide rahatsız görümceminde 2 küçük kızı var imkansız bakamaz. bu hafta annem geldi 3 günlüğüne haftaya yine benimle işe gelir. 2 haftayıda atlatırsak sonrası rahat inşallah izne ayrılıcam.
çiş eğitimi iyi gidiyor gibi ama 2 gecedir kaçırıyor sanırım gece wc ye kaldırma saatlerini uzun tutuyorum sanırım.
bu arada ben decatlhon dan aldım scooter çokta memnunum B1 oxelo diye bakarsan iskelet ve gövdesi ayrı satılıyor ve 4 rengi var çokta memnunum valla kızım severek sürüyor
Geçmiş olsun Canım benim.Kizlar sacma sapan seylere alerjimiz cikti.
dun kontrole goturduk gozleri kizarik oldugu icin hep gunesten saniyoduk ama test yapildi evdeki toza,neme birde bugdaya alerjisi varmis
Ben nasil ekmek vereyim simdi , makarna vs herseyde varki bugday
Benimle beraber goz kontrolundende gecti cok sukur hersey yolunda sadece biraz oda astigmat ama gozluge gerek yok dedi
Geçmiş olsun Canım benim.
Canım geçmiş olsun.Kizlar sacma sapan seylere alerjimiz cikti.
dun kontrole goturduk gozleri kizarik oldugu icin hep gunesten saniyoduk ama test yapildi evdeki toza,neme birde bugdaya alerjisi varmis
Ben nasil ekmek vereyim simdi , makarna vs herseyde varki bugday
Benimle beraber goz kontrolundende gecti cok sukur hersey yolunda sadece biraz oda astigmat ama gozluge gerek yok dedi
Ah canımım.Merhaba kızlar herkes iyidir ınsallh
Gecmisi okudum biraz ama hasta cocuklar var çok geçmiş olsun, çabucak iyileşsinler insallh
Kizlar bizim gecen sene olan hipospadias ameliyati vardi cok zor geçmişti tekrarlama riski vardı hatirlarsaniz sondayla cok zorlanmıştık sonrası çok zor gecmisti
Malesef tekrarladi bu sefer uretra darlığı cikti bezden kestigimden beri çişini igne ucu inceleginde yaptigini farkettim
Ki doktor da boyle olursa hemen getirin demisti ama ben anca bezi bırakınca gördüm
Hemn böbreklerine zarar vermiş mi diye bakıldı ama cok şükür bobrekte bisey yok
Once 2 defa anestezi altında genisletme uygulayacaklar ve sadece %20 sansimiz var malesef, başarlı olamazsak yeniden yol açacaklar
Gecen sefer cok dua ettiniz nolur hu seferde dualarınızı eksik etmeyin
Geniz eti ameliyatımız da var surekli anestizi alcagi icin ilk genisletme operasyonunda geniz eti ameliyati da yapılacak hem kbb hem cocuk cerrahi girecek ameliyata
Zor ama mecburen ayni anda olmak zorunda eger genisletme basarili olmazsa yeniden narkoz alcak üst uste narkoz hem bizi hem yavrumu yıkar
Bu arada hepatit b asimiz tutmamış bunu daha yeni soylediler bize var mi basina gelen
Cok yazmisim kusura bakmayin
Canımm dua etmezmiyiz hiç.Rabbim en kısa zamanda sifanızı versin inşallah.çok geçmiş olsun..Merhaba kızlar herkes iyidir ınsallh
Gecmisi okudum biraz ama hasta cocuklar var çok geçmiş olsun, çabucak iyileşsinler insallh
Kizlar bizim gecen sene olan hipospadias ameliyati vardi cok zor geçmişti tekrarlama riski vardı hatirlarsaniz sondayla cok zorlanmıştık sonrası çok zor gecmisti
Malesef tekrarladi bu sefer uretra darlığı cikti bezden kestigimden beri çişini igne ucu inceleginde yaptigini farkettim
Ki doktor da boyle olursa hemen getirin demisti ama ben anca bezi bırakınca gördüm
Once 2 defa anestezi altında genisletme uygulayacaklar ve sadece %20 sansimiz var malesef, başarlı olamazsak yeniden yol açacaklar
Geniz eti ameliyatımız da var surekli anestizi alcagi icin ilk genisletme operasyonunda geniz eti ameliyati da yapılacak hem kbb hem cocuk cerrahi girecek ameliyata
Zor ama mecburen ayni anda olmak zorunda eger genisletme basarili olmazsa yeniden narkoz alcak üst uste narkoz hem bizi hem yavrumu yıkar
Bu arada hepatit b asimiz tutmamış bunu daha yeni soylediler bize var mi basina gelen
Geçmiş olsun canım. Nasil oldu kerem?bence bekle ciddi bir şeye benzemiyor değildir inşallah.Selam kızlar...
Teyzeleri kerem de öksürük var dün akaşamdan başladı.peltek peltek öksürüyo ateş burun akması falan yok halsizlikte yok..nane limon ağzına sürmüyo.doktora götürsemmi ki antibiyotiklik mi acaba?yemesi de iyi her zamanki gibi.
Canım benim dualarımız oglunla.Merhaba kızlar herkes iyidir ınsallh
Wc gidiyor canım .ben Ikeanin basamak aparatini aldim .onu sevdi.şarkılarla yapıp sonra sticker ve arada oyuncak ile odullendiriyoruz... Geceler sıkıntı birazDonukPudra bez işi nasıl gidiyo wc ye giriyomu.korkuyo bizimki.lazımlık alıcam bakalım.gelince söylüyomu.bizde tık yok.bir ay daha bekleyim diyorum.kızım 2 olmadan öğrenmişti.kerem geç kaldı sanırım bi biz kaldık öğrenmeyen.memeyide en son biz bırakmıştık bezde öyle olacak galiba