2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canım benim özlettin kendini .abimiz nasıl alıştımi kardeşine

Seni üzeceğim Kanadalim
Bugün doktordan geldim bebeğin kıza benziyor dedi
Yani bir gelin adayı da bizden gelebilir Tuba ya

kanadali35 tubaa1

Çok geçmiş olsun canım bol bol dinlen ılık ballılık balli sut ic

Allah iyi insanlarla karsilastirsin hepimizinkini , ne degikisik olurdu Demi besik kertmesi gibiAdaylar cogaldi tubis Lisa tam cadi demedi deme

Geçmiş olsun canım benim gerçekten 3 yıldır uykusuz yorgun kasım anneleri bizde hala geceleri 2 3 kez uyandığı oluyo gündüz zorla uyutmasam uyumayacak akşam da 11 12 olsun hele doğduklarından beri uykuyla bi dertleri var ama anlamadın

Allah iyi insanlarla karsilastirsin hepimizinkini , ne degikisik olurdu Demi besik kertmesi gibiAdaylar cogaldi tubis Lisa tam cadi demedi deme
Benim beşik kertmen varmış 20 yaşına gelince kadın ciddi ciddi geldi biz annenle beşik kertmesi yapmıştık oğlumla evlenmek istermisin dedi

Oglen uykusu uyumadigi zaman inat sinir tavan yapiyo.bizde bir ara biraktik zorlandi.sukur bu ara uyuyo.

Slm kızlar
Herkes iyidir insallh
Ameliyat olalı bir hafta oldu ameliyata çocuk cerrahiyla kbb doktoru ayni anda girdi.
Korktuğum gibi olmadi sonda sadece bigun kaldı.
Geniz etinden hiç korkmuyodum ama 1 hafta sivi ve püre beslencegi icin yemek verilmeyeceğini biliyodum da oglum nasılsa istahli deil deil diye sorun yok diyodum
Ama 3.gun yemek icin agladi nolur anne ekmek istiyorum dedi baya üzdü bizi
Geniz etini patolojiye yolladilar 1.ay sonra cikacak 2 kontrole de o zaman gidecez insallh son gidisimiz olur
Bu arada hepinize cok teşekkür ediyorum dualariniz icin Allh razı olsun hepinizin duasini hissettim sanki

Gecmis olsun canim..insallah cabucak iyilesirde bidaha gerek kalmaz.kiyamam iyilessinde daha cokk ekmek yer annesi..

Saol canim bilgilendirdigin icin bakalim iz yoksa bizde doktora gosterelim

Ben sormuştum aslında biz de de aşı izi Yok benim de hep aklıma takılıyor sende tutmamış deyince dikkati mi çekti bi Dr gittiğimiz de bende sorayım tekrar çok geçmiş olsun
kızlar hepiniz iyi ki varsınız burda okadar çok ögrendim hatırladım tek olmadığımı gördüm

Çok şükür sıkıntısız geçmesine sevindim canım.
İnşallah hemencecik toparlar.
Kendinize iyi bakın.

Sağol canım ama genel olarak iyi değilim
Beden sağlığım çok şükür iyi ama ruh sağlığım çok kötü
Şu uykkusuz bebek ne zormuş hala aynı göktuğ 3 yaşına girecek ama beni çok üzüyor uyku konusunda
Kendi uyumadığı gibi durunun da uyku düzeni kurmasını engelliyor
Kızı uyutup başka odaya koyuyorum arayıp buluyor çığlık çığlığa bağırıyor uyansın diye
Kendi uykusuz olduğu için rahat ettiğimiz hiçbir zaman yok
Ve çok şımarık oldu ne dersem tersini yapıyor gündüz artık uyumuyor
Valla kafayı yiycem ben sakın ikinciyi yapmayın kızlar
Canım benim özlettin kendini .abimiz nasıl alıştımi kardeşine
Mambur cennetliksin biliyorsun dimi
Ben pes ettim canım sana bravo üç çocukla
Sakın yanlış anlama başıma geldiği için ve çok zor olduğu için söylüyorum
Kardeşine alıştı gibi ama kendisinin huyları çok değişti deli danalar gibi oldu
Çok geçmiş olsun canım acil şifalar
Peki tutmayınca ne olurmuş bizimde iz yok kızımda var mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…