-
- Konu Sahibi adanamerkez
- #86.241
Canım benim özlettin kendini .abimiz nasıl alıştımi kardeşineSelam canlar
Herkes iyidir umarım
Hasta kuzulara ve annelerine acil şifalar
Bezi bırakanlara kolaylıklar
Bizde bıraktık şükür bir aya yaklaştık ama bazen geri gitmeler oluyor işi oyuna çeviriyor üzerinde çamaşır yoksa
Çamaşır olarak erkeğe baksır mı slip mi giydiriyorsunuz biz baksır aldık
İlk zamanlar sürekli kaçırıyordu bazen unutup yine kaçırıyor
Kızımda büyüyor 4.5 aylık oldu sayılır
Herkesi öpüyorum
Seni üzeceğim KanadalimSlm herkese nasilsiniz?tubaa1 bizde bez birakmaya cook uzagiz,artik kreste ogrenir diye umut ediyorum. M Mavisu27 senin kizin yok heveslenme damat adayimiza, titiz insanida cook severim , DonukPudra su yorgunum lafini nekadar kullaniyorum bilemezsin ,lisada sunu yap diyince yorgunum diyo Allah kolaylik versin canim
Çok geçmiş olsun canım bol bol dinlen ılık ballılık balli sut icBu nasil griptir yahu.. hafta sonu oldugu icin dr gidemedim ama yine belliki faranjit olmusum. Ayazinda burnu akmaya basladi.. yarin yola cikacaktik bir aksilik oldu pazartesiye ertelendi. Vardir bir hayir insallah. Boyle hasta hasta gidesim hic yok tatile matile uzerimden tir gecmis gibi.. varsa etkili bir cay vs alayim nane limon, ihlamur disinda ..
Aa ben Sana demistim kiz hissediyorum diyeSeni üzeceğim Kanadalim
Bugün doktordan geldim bebeğin kıza benziyor dedi
Yani bir gelin adayı da bizden gelebilir Tuba ya
kanadali35 tubaa1
Titiz canim hem de ne titiz.gecen islak mendille arabasini siliyodu pis olmusss arabam bak temiz oldu diyo..bence titizlik duzen dogustan gelen bisey.yapiyla alakali..
bende senle dünür olmak isterimlisa gibi guzel gelinim olsun daha ne isterimm
Geçmiş olsun canım benim gerçekten 3 yıldır uykusuz yorgun kasım anneleri bizde hala geceleri 2 3 kez uyandığı oluyo gündüz zorla uyutmasam uyumayacak akşam da 11 12 olsun hele doğduklarından beri uykuyla bi dertleri var ama anlamadınMerhaba kızlar
Her geldiğimde yakınıyorum
Omuzlarım ve ellerim çok ağrıyor. Sinir sıkışması olmuş dedi dr ..
Geceleri hala tepemde olduğu için nasıl dinlenebiliriz acaba si ..
Resmen 3 senede bedensel çöküş yaşadım
wakewake merhaba canım nasılsınız
Ben hem boxer hem slip aldım. Evdeysek boxerla duruyor.. Dışarı çıkarken bazen slip bazen boxer giyiyor.
Boxer şort gibi geliyor neden 2 tane üst işte giyiyorum diyor .
@tutkku nasıl oldun.
Benim beşik kertmen varmış 20 yaşına gelince kadın ciddi ciddi geldi biz annenle beşik kertmesi yapmıştık oğlumla evlenmek istermisin dediAllah iyi insanlarla karsilastirsin hepimizinkini , ne degikisik olurdu Demi besik kertmesi gibi Adaylar cogaldi tubis Lisa tam cadi demedi deme
Aaaa canim erkek demistin kiza dondu yanii ohhh super bir kiz bir oglan.masallahhh sizeSeni üzeceğim Kanadalim
Bugün doktordan geldim bebeğin kıza benziyor dedi
Yani bir gelin adayı da bizden gelebilir Tuba ya
kanadali35 tubaa1
Aminnn canimm...Allah iyi insanlarla karsilastirsin hepimizinkini , ne degikisik olurdu Demi besik kertmesi gibi Adaylar cogaldi tubis Lisa tam cadi demedi deme
Oglen uykusu uyumadigi zaman inat sinir tavan yapiyo.bizde bir ara biraktik zorlandi.sukur bu ara uyuyo.
Gecmis olsun canim..insallah cabucak iyilesirde bidaha gerek kalmaz.kiyamam iyilessinde daha cokk ekmek yer annesi..Slm kızlar
Herkes iyidir insallh
Ameliyat olalı bir hafta oldu ameliyata çocuk cerrahiyla kbb doktoru ayni anda girdi.
Korktuğum gibi olmadi sonda sadece bigun kaldı.
Geniz etinden hiç korkmuyodum ama 1 hafta sivi ve püre beslencegi icin yemek verilmeyeceğini biliyodum da oglum nasılsa istahli deil deil diye sorun yok diyodum
Ama 3.gun yemek icin agladi nolur anne ekmek istiyorum dedi baya üzdü bizi
Geniz etini patolojiye yolladilar 1.ay sonra cikacak 2 kontrole de o zaman gidecez insallh son gidisimiz olur
Bu arada hepinize cok teşekkür ediyorum dualariniz icin Allh razı olsun hepinizin duasini hissettim sanki
Saol canim bilgilendirdigin icin bakalim iz yoksa bizde doktora gosterelimBu arada bi arakadaş aşının tutmadığını nasil anladiniz diye sormus
Ameliyat icin ayrintili kan tahlili istediler
Orda belli oldu Allhtan asistan bi doktorun dikkatini cekti
Oysa ki daha once o kadar da tahlil yapmistik.
Söyledikten sonra farkettik ki omuzunda herkste olan aşı izi yok
Ben sormuştum aslında biz de de aşı izi Yok benim de hep aklıma takılıyor sende tutmamış deyince dikkati mi çekti bi Dr gittiğimiz de bende sorayım tekrar çok geçmiş olsunBu arada bi arakadaş aşının tutmadığını nasil anladiniz diye sormus
Çok şükür sıkıntısız geçmesine sevindim canım.Slm kızlar
Herkes iyidir insallh
Ameliyat olalı bir hafta oldu ameliyata çocuk cerrahiyla kbb doktoru ayni anda girdi.
Korktuğum gibi olmadi sonda sadece bigun kaldı.
Geniz etinden hiç korkmuyodum ama 1 hafta sivi ve püre beslencegi icin yemek verilmeyeceğini biliyodum da oglum nasılsa istahli deil deil diye sorun yok diyodum
Ama 3.gun yemek icin agladi nolur anne ekmek istiyorum dedi baya üzdü bizi
Geniz etini patolojiye yolladilar 1.ay sonra cikacak 2 kontrole de o zaman gidecez insallh son gidisimiz olur
Bu arada hepinize cok teşekkür ediyorum dualariniz icin Allh razı olsun hepinizin duasini hissettim sanki
Sağol canım ama genel olarak iyi değilimMerhaba kızlar
Her geldiğimde yakınıyorum
Omuzlarım ve ellerim çok ağrıyor. Sinir sıkışması olmuş dedi dr ..
Geceleri hala tepemde olduğu için nasıl dinlenebiliriz acaba si ..
Resmen 3 senede bedensel çöküş yaşadım
wakewake merhaba canım nasılsınız
Ben hem boxer hem slip aldım. Evdeysek boxerla duruyor.. Dışarı çıkarken bazen slip bazen boxer giyiyor.
Boxer şort gibi geliyor neden 2 tane üst işte giyiyorum diyor .
@tutkku nasıl oldun.
Mambur cennetliksin biliyorsun dimiCanım benim özlettin kendini .abimiz nasıl alıştımi kardeşine
Çok geçmiş olsun canım acil şifalarBu arada bi arakadaş aşının tutmadığını nasil anladiniz diye sormus