-
- Konu Sahibi adanamerkez
- #86.181
İnşallah kolaylıkla atlatırsınız hepsini aşının tutmadığını nasıl anladınızMerhaba kızlar herkes iyidir ınsallh
Gecmisi okudum biraz ama hasta cocuklar var çok geçmiş olsun, çabucak iyileşsinler insallh
Kizlar bizim gecen sene olan hipospadias ameliyati vardi cok zor geçmişti tekrarlama riski vardı hatirlarsaniz sondayla cok zorlanmıştık sonrası çok zor gecmisti
Malesef tekrarladi bu sefer uretra darlığı cikti bezden kestigimden beri çişini igne ucu inceleginde yaptigini farkettim
Ki doktor da boyle olursa hemen getirin demisti ama ben anca bezi bırakınca gördüm
Hemn böbreklerine zarar vermiş mi diye bakıldı ama cok şükür bobrekte bisey yok
Once 2 defa anestezi altında genisletme uygulayacaklar ve sadece %20 sansimiz var malesef, başarlı olamazsak yeniden yol açacaklar
Gecen sefer cok dua ettiniz nolur hu seferde dualarınızı eksik etmeyin
Geniz eti ameliyatımız da var surekli anestizi alcagi icin ilk genisletme operasyonunda geniz eti ameliyati da yapılacak hem kbb hem cocuk cerrahi girecek ameliyata
Zor ama mecburen ayni anda olmak zorunda eger genisletme basarili olmazsa yeniden narkoz alcak üst uste narkoz hem bizi hem yavrumu yıkar
Bu arada hepatit b asimiz tutmamış bunu daha yeni soylediler bize var mi basina gelen
Cok yazmisim kusura bakmayin
Yalnız değilsin ben ikinci kez başlıcam Ama cesaret edemiyorum 10 günlük serüven den sonraDonukPudra bez işi nasıl gidiyo wc ye giriyomu.korkuyo bizimki.lazımlık alıcam bakalım.gelince söylüyomu.bizde tık yok.bir ay daha bekleyim diyorum.kızım 2 olmadan öğrenmişti.kerem geç kaldı sanırım bi biz kaldık öğrenmeyen.memeyide en son biz bırakmıştık bezde öyle olacak galiba
Bence doktora göster canım.için rahatlar.Kızlar bizde tatilden döndük çok şükür keyifli geçti denizden çıkaramadık yüzücem dio girince korkuyor ama eğlendi bi tek sinek ısırdı oda sanki alerji mi yaptı anlamadım çiçek çıkarmış gibi oldu heryeri bi alerji testi mi yaptırsam
Su kuşu oldu bu bebeler ..Kızlar bizde tatilden döndük çok şükür keyifli geçti denizden çıkaramadık yüzücem dio girince korkuyor ama eğlendi bi tek sinek ısırdı oda sanki alerji mi yaptı anlamadım çiçek çıkarmış gibi oldu heryeri bi alerji testi mi yaptırsam
Merhaba kızlar herkes iyidir ınsallh
Gecmisi okudum biraz ama hasta cocuklar var çok geçmiş olsun, çabucak iyileşsinler insallh
Kizlar bizim gecen sene olan hipospadias ameliyati vardi cok zor geçmişti tekrarlama riski vardı hatirlarsaniz sondayla cok zorlanmıştık sonrası çok zor gecmisti
Malesef tekrarladi bu sefer uretra darlığı cikti bezden kestigimden beri çişini igne ucu inceleginde yaptigini farkettim
Ki doktor da boyle olursa hemen getirin demisti ama ben anca bezi bırakınca gördüm
Hemn böbreklerine zarar vermiş mi diye bakıldı ama cok şükür bobrekte bisey yok
Once 2 defa anestezi altında genisletme uygulayacaklar ve sadece %20 sansimiz var malesef, başarlı olamazsak yeniden yol açacaklar
Gecen sefer cok dua ettiniz nolur hu seferde dualarınızı eksik etmeyin
Geniz eti ameliyatımız da var surekli anestizi alcagi icin ilk genisletme operasyonunda geniz eti ameliyati da yapılacak hem kbb hem cocuk cerrahi girecek ameliyata
Zor ama mecburen ayni anda olmak zorunda eger genisletme basarili olmazsa yeniden narkoz alcak üst uste narkoz hem bizi hem yavrumu yıkar
Bu arada hepatit b asimiz tutmamış bunu daha yeni soylediler bize var mi basina gelen
Cok yazmisim kusura bakmayin
Bu seneki sivriler mi degisik yoksa gercekten alerjik bi durum mu ben de cozemedim. Biz de tatildeyken isirdiginda kocaman sismisti bizim alerjimiz olmadigi halde.. orda defneyi isirmadilardi eve donduk annemin evde iki yerinden isirmis kocaman sisti. 2 gunde indi. Ben de dun evime geldim bugun yine temizlik moddayim. Yika temizle utule.. aksam oldu bile.Kızlar bizde tatilden döndük çok şükür keyifli geçti denizden çıkaramadık yüzücem dio girince korkuyor ama eğlendi bi tek sinek ısırdı oda sanki alerji mi yaptı anlamadım çiçek çıkarmış gibi oldu heryeri bi alerji testi mi yaptırsam
Oh ne iyi etmissin cnm. Firsat varsa tabiki arada kacmak lazim. Ben de dusunuyorum annem hacdan donunce 1 gece birakicam ona kucuk bi tatil yapicam insallah.Selam kızlar nasılsınız valla ben bir çılgınlık yaptım. 4 kız arkadaş şehrimize 4 saatlik mesafede yazlığımız vardı kayınvalidemlerin oraya gittik.cumartesi sabahtan pazar akşama kadar. Bebeler babalara emanet:) bize çok iyi geldi. Epey kötü hissetim aslında bırakıp gitçem fln diye vicdan yaptım ama cidden ihtiyaç varmış kafa dağıtmaya. Bizimkiler de pikniğe fln gitmişler , akarsuya ayaklarını sokmuş, akşam banyo yaptı her yer açık haliyle bu dana üst örtmüyor. Sabah karnım ağrıyor dedi, babaannesinde kusmuşinşallah ilerlemez ya yeni toparlandı derken hop sil baştan oldu bu yaz hep böyle geçti
Gecmis olsun cnm. Naptin gittiniz mi dr.a azalma oldu mu oksurukte?Selam kızlar...
Teyzeleri kerem de öksürük var dün akaşamdan başladı.peltek peltek öksürüyo ateş burun akması falan yok halsizlikte yok..nane limon ağzına sürmüyo.doktora götürsemmi ki antibiyotiklik mi acaba?yemesi de iyi her zamanki gibi.
Oyy yeyim onu ben. Fenaki ne fena. Defne de bi cool bi cool gormen lazim. Parkta cocuklar kayaktan kayarken bi sohbet halinde oluyorlar ya birbirlerine soruyolar kac yasindasin okula gidiyomusun adin ne vs..M Mavisu27DonukPudra saolun kızlar.öksürük devam ediyo.doktora gitmedik.ballı süte devam..gece rahattı.yarında azalmazsa giderim artık..bu ara ne çok hasta oldular..
Bu arada soranlara adım onur 5 yaşındayım diyokerem diyorum yookkk onuyyy diyo ayyy çok fena oldular.
Azaldı canım şükür.Gecmis olsun cnm. Naptin gittiniz mi dr.a azalma oldu mu oksurukte?
Güle güle binsin prensesHe bu arada scoter aldik cok sevdi epry ogrendi. Decatlondan 120tl alacak olan varsa tavsiye ederim.
Pasteli isiriyo ve halıları boyuyo.bu yuzden hiç vermiyorum.sulu boyayı arada yapıyoruz ama en çok da onu seviyo..kuru boyayla boyuyoruz.taşırma oglum içini boyaa dedikçe inadına dışını karalıyo.Kizlar ben yine bisi danisacagim size. Boyama icin ne kullaniyosunuz. Klasik pastel mi ? Mum boya mi? Ele iz yapmayan pastel mi? Acikcasi hepsini denedim ama pek basarili olmadigi icin boyamak istemiyo. Yeterinc ebastirmadan rengini vermiyo bunlar. Kuru boya hic eline bile almiyo. Varsa yoksa sulu boya..
Biz de varız canım.DonukPudra bez işi nasıl gidiyo wc ye giriyomu.korkuyo bizimki.lazımlık alıcam bakalım.gelince söylüyomu.bizde tık yok.bir ay daha bekleyim diyorum.kızım 2 olmadan öğrenmişti.kerem geç kaldı sanırım bi biz kaldık öğrenmeyen.memeyide en son biz bırakmıştık bezde öyle olacak galiba
Cooook güzel yapmışsın arada lazım bu kacamaklar hem büyüdüler artık.Selam kızlar nasılsınız valla ben bir çılgınlık yaptım. 4 kız arkadaş şehrimize 4 saatlik mesafede yazlığımız vardı kayınvalidemlerin oraya gittik.cumartesi sabahtan pazar akşama kadar. Bebeler babalara emanet:) bize çok iyi geldi. Epey kötü hissetim aslında bırakıp gitçem fln diye vicdan yaptım ama cidden ihtiyaç varmış kafa dağıtmaya. Bizimkiler de pikniğe fln gitmişler , akarsuya ayaklarını sokmuş, akşam banyo yaptı her yer açık haliyle bu dana üst örtmüyor. Sabah karnım ağrıyor dedi, babaannesinde kusmuşinşallah ilerlemez ya yeni toparlandı derken hop sil baştan oldu bu yaz hep böyle geçti