2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Sagolun kızlar.. Evet cildi kuru .hatta şampuanı değiştirdik ama önüne geçemedim.saçıyla aynı renk hiç farkedilmiyor bile .su gelsin istemiyor sacina.. Ben ondan kestirmek istedim. Emin olayım bittiğine diye

Efira38 ben de şaşkınım .. Bebekken evet olmuştu ama şuan yine olması acayip cilt kuruluğu da etkenmis.

Nasilsiniz kizlar
Bizimki bu ara bebek sevdalisi oldu. Kuzenimin cocugu kucuk daha nasil seviyor, karsisina gecip sirinlikler yapiyor,kucagina almak istiyor. Yuzundeki mutlulugu hic anlatamam..
Heveslendiriyor insani

Ya hadi cocuklar kucukken zamanimiz yoktu kendime bakamiyordum ama bu ara yine nasil saldim kendimi.
Zaman var ama kendime bakasim yok
Bu ara dedigim aylardir boyleyim

Birde deniz sezonunu acalim dedik pazar gunu, sınır kapisinda o kadar bekledik sira bize geldi geri dondurduler
Ayazin pasaportunu almamisiz. Halbuki kendimiz pasaportsuz geciyoruZ ne sacma..
Vardir bir hayir herhalde ne diyeyim :)

Yok cnm gitmedim bidaha yine regl.oldum zaten. Bayram da gecsin tatile gidicem donunce artik bi dr.a gorunucem insallah. Tabi insallah gerek kalmaz senin de iyi sanirim durumun okudum biraz once gecmisi. Allah kolaylik versin insallah.

Selam kızlar ya mira çok fena öksürük oldu. Burun akıntısı hapşırma fln yok ama nasıl öksürüyor. Pekmez-ıhlamur verdik hiç işr yaramadı dün prospan şurup başladım gece iyi olur inşallah. Yarın da yola çıkacaktık bayramda kısa bir tatil için ama pişman olmayız inşallah

Çok geçmiş olsun canım yola çıkmadan bi Dr göster istersen İnş ilerlemeden çabuk atlatırsınız

Kızlar benim de sinirlerim bozuldu bizim binanın parkı Yok iki bina öteki parkı ola bi binaya gittik görevli geldi hemen dışardan gelenler oynayamaz izin vermiyorlar ay bi sinir oldum ne oluyo 2 yaşında çocuk demirleri mi yiyo terbiyesiz adam dedim bağırdım çağırdım çıktım

Öyle canım. Site kuralları var. Burda da öyle.. Aidat ve bakım ücretleri site ici toplanıyor ya.
Biz de parklara gidiyoruz.

Öyle canım. Site kuralları var. Burda da öyle.. Aidat ve bakım ücretleri site ici toplanıyor ya.
Biz de parklara gidiyoruz.
Etrafta düzgün bi park YÖK bizim de baya yürümek lazım çocuk olmadan almıştık bu evi o zaman park varmı yok mu hiç aklımıza bile gelmedi çocukta sonra insanın öncelikleri ne kadar değişiyor

Etrafta düzgün bi park YÖK bizim de baya yürümek lazım çocuk olmadan almıştık bu evi o zaman park varmı yok mu hiç aklımıza bile gelmedi çocukta sonra insanın öncelikleri ne kadar değişiyor
Maalesef ki öyle..şimdiki aklım olsa ben de burasını istemezdim..burdaki parklar da hiç iyi değil tuhaf tuhaf ebeveynler var..

Selam kizlar..bayram temizligim bitti sukur.ders caliscaz diye evi cok boslamisim.cok yoruldum bacaklarim tutmuyo artik.uyumak istiyorum
Keremin uykusu yok bu saat oldu oturuyo.bayramdan sonra eski duzene geceriz insallah.

Kurallar var da oynasa ne olacak sanki
. Site parklari pek kalabalik da olmuyor. biz her gün iniyoruz bizim parka bir tane çocuk olmuyor biri gelse de oynasam diye bekliyor çocuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…