- 14 Ağustos 2015
- 1.952
- 3.583
- 38
-
- Konu Sahibi adanamerkez
- #85.901
Senden okuyunca bende baktım biZde de var uzun ya hiç farkedilmiyo bebeken oluyo die biliyorum bende şaşırdım zeytinyağı yapım bendeEvet kaşınıyor bir de.
Ay bayram üstü bir de tipi gitti
Yapayım canım z.yağı-karbonat biliyordum.çok sağol.
Senden okuyunca bende baktım biZde de var uzun ya hiç farkedilmiyo bebeken oluyo die biliyorum bende şaşırdım zeytinyağı yapım bende
Kestirmem de yağla masaj yaparım banyodan sonra tararım çokça şok oldum bebekken olur sanıyordumAy kesitircen mi kıvırcık kuzuyu
Yok cnm gitmedim bidaha yine regl.oldum zaten. Bayram da gecsin tatile gidicem donunce artik bi dr.a gorunucem insallah. Tabi insallah gerek kalmaztubaa1 canim meleğinin daha ilk sınavı olduğu için heyecanlanmistir sınavlara girdikçe yaşı da büyüdükçe kendine güveni artacak heyecanı da azalacaktır muhakkak. Daha küçücük kuzucuk
@cocukaile canım nasılsın? Nasıl geçiyor hamilelik? Bulantı vs var mı? Ocak annelerini takip ediyor musun? Ben yetişemiyorum bir günde nerdeyse 40 sayfa birikiyor yetişemiyorum :)
fermante ne yaptın tekrar doktora gittin mi? Kist için soğan suyunu da deneyebilirsin canım doğal çözüm olur.
@kanadali35 nerelerdesin tatlimmm??
Çok geçmiş olsun canım yola çıkmadan bi Dr göster istersen İnş ilerlemeden çabuk atlatırsınızSelam kızlar ya mira çok fena öksürük oldu. Burun akıntısı hapşırma fln yok ama nasıl öksürüyor. Pekmez-ıhlamur verdik hiç işr yaramadı dün prospan şurup başladım gece iyi olur inşallah. Yarın da yola çıkacaktık bayramda kısa bir tatil için ama pişman olmayız inşallah
Öyle canım. Site kuralları var. Burda da öyle.. Aidat ve bakım ücretleri site ici toplanıyor ya.Kızlar benim de sinirlerim bozuldu bizim binanın parkı Yok iki bina öteki parkı ola bi binaya gittik görevli geldi hemen dışardan gelenler oynayamaz izin vermiyorlar ay bi sinir oldum ne oluyo 2 yaşında çocuk demirleri mi yiyo terbiyesiz adam dedim bağırdım çağırdım çıktım
Etrafta düzgün bi park YÖK bizim de baya yürümek lazım çocuk olmadan almıştık bu evi o zaman park varmı yok mu hiç aklımıza bile gelmedi çocukta sonra insanın öncelikleri ne kadar değişiyorÖyle canım. Site kuralları var. Burda da öyle.. Aidat ve bakım ücretleri site ici toplanıyor ya.
Biz de parklara gidiyoruz.
Maalesef ki öyle..şimdiki aklım olsa ben de burasını istemezdim..burdaki parklar da hiç iyi değil tuhaf tuhaf ebeveynler var..Etrafta düzgün bi park YÖK bizim de baya yürümek lazım çocuk olmadan almıştık bu evi o zaman park varmı yok mu hiç aklımıza bile gelmedi çocukta sonra insanın öncelikleri ne kadar değişiyor
Kurallar var da oynasa ne olacak sankiKızlar benim de sinirlerim bozuldu bizim binanın parkı Yok iki bina öteki parkı ola bi binaya gittik görevli geldi hemen dışardan gelenler oynayamaz izin vermiyorlar ay bi sinir oldum ne oluyo 2 yaşında çocuk demirleri mi yiyo terbiyesiz adam dedim bağırdım çağırdım çıktım