2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
G GCA gecmis olsun canim. Daha iyimi simdi

Kızlar benim de sinirlerim bozuldu bizim binanın parkı Yok iki bina öteki parkı ola bi binaya gittik görevli geldi hemen dışardan gelenler oynayamaz izin vermiyorlar ay bi sinir oldum ne oluyo 2 yaşında çocuk demirleri mi yiyo terbiyesiz adam dedim bağırdım çağırdım çıktım

O neymis oyle ilginc.. iyi demissin .
Tamam kural vardir anlarim ama parkin ne kurali Allah askina. Cocuk bunlar tabiki oynamak isteyecek.

M Mavisu27 oh ne guzel canim. Sende dinlenirsin biraz :)

Selam canlar şimdiden hepinizin bayramını kutlarım
Mutlu bayramlar:KK200::KK200::KK200:
Herkes iyidir umarım
G GCA çok geçmiş olsun acil şifalar DonukPudra DonukPudra kaçırdım ben işe mi girdin
Çok giremiyorum ama sohbetinizi özledim öpüyorum herkesi
Nasılsın canım? Evlatların nasıl?
Evet kendi mesleğimi yapıyorum ise girdim.Mesleki eğitim kursunda öğretmenlik yapıyorum.

Bayraminiz mubarek olsun kizlar :KK68:
Nasil gidiyor. Hic ama hic eskisi gibi degil, hic bayram havasi yok sanki.
1.gun hadi tamam ama sonrasi..
Burdada oyle canim.sokaklar bombos.herkes tatilde.binada 2 kisi kaldik.akrabalarin cogu gitti.burda olanlarda kurban bayramina tatile gidicez diyolr.hayirlisi bakalim bizim yavrularin donemine hic kalmaz heralde

Nasılsın canım? Evlatların nasıl?
Evet kendi mesleğimi yapıyorum ise girdim.Mesleki eğitim kursunda öğretmenlik yapıyorum.
Çok sevindim hayırlı olsun ne güzel olmuş
Sağol canım biz iyiyiz çok şükür
Duru 2.5 aylık oldu büyüyor keyfi yerinde
Göktug hala aynı zor çocuk beni en çok o yoruyor
Kaç tane azı çıkıyordu bizim son çıktı zannediyorum ama bu ara benimki de acayip mızmız geceleri ağlayarak uyanıyor sürekli artık deliksiz uyusun istiyorum ama nerdeee

Çok sevindim hayırlı olsun ne güzel olmuş
Sağol canım biz iyiyiz çok şükür
Duru 2.5 aylık oldu büyüyor keyfi yerinde
Göktug hala aynı zor çocuk beni en çok o yoruyor
Kaç tane azı çıkıyordu bizim son çıktı zannediyorum ama bu ara benimki de acayip mızmız geceleri ağlayarak uyanıyor sürekli artık deliksiz uyusun istiyorum ama nerdeee
Çok teşekkür ederim.denk geldi güzel oldu.
Maşallah büyümüş Duru da. Allah yardımcın olsun. En arkalar çıktı mi sizin alt ve üst .
Ben de hepsi bitti sanıyordum ama bitmemiş.ve kerem acayip inatçı mızmız oldu. Belim ve ayaklarım ağrıyor.

kanadali35 kanadali35 canım bekliyoruz ,yoklugunuz hissediliyor.

Burada hava acayip kapalı.hiç tat yok.4 günlük tatilden sonra ise gidesim de yok :KK70:

Iyi aksamlar hanimlar :KK200:
Biraz gec oldu ama bayraminiz kutlu olsun ...
Keske sadece annelere bayram olan gun olsa dimi iki gun yesek ,icsek ,yatsak hep uyusak:KK48: ama yok be bu zibidilerde pek tatlı
Bayramin ikinci gunu piknige gittik saat 12 den aksam 9 akadar hic oturmadim.yemek icmek mangalda neymis .. tatil olup boyle yorulan varmidir acaba?

Çok teşekkür ederim.denk geldi güzel oldu.
Maşallah büyümüş Duru da. Allah yardımcın olsun. En arkalar çıktı mi sizin alt ve üst .
Ben de hepsi bitti sanıyordum ama bitmemiş.ve kerem acayip inatçı mızmız oldu. Belim ve ayaklarım ağrıyor.

kanadali35 kanadali35 canım bekliyoruz ,yoklugunuz hissediliyor.

Burada hava acayip kapalı.hiç tat yok.4 günlük tatilden sonra ise gidesim de yok :KK70:
Toplamda 8 azısı var zannedersem

Selam kizlar
Gecmis bayraminiz mubarek olsun. Bizim bayramimiz guzel gecti cok sukur.
Kayinvalideye arefeden gectik 1 gece orda kaldik. Sonra da anneme gectik. 3 gunde orda kaldik. Bugun geldik evdeyiz. Coluk cocuk kalabalik gelen giden iyi oldu yani.
Dis konusu gecmis bizim kizin hepsi cikti arkada cikacak baska azi dis yeri yok. Kac sira azi cikiyodu. 2ser cikti bizde.
Bizde de gece uykusu sorun. Yataginda uyumuyo ya ben yaticam yaninda ya da o benim yanimda.
Ama soyle bi sey var 1 kez uyaniyor artik gece. O da benim yanima gelmek icin. Onceden cok su icmeye kalkiyodu artik o da azaldi. Duzeliyor insallah. Gece bezini de soktum 1ay oldu belki daha fazla. Ama ancak yeni yeni yapmamaya basladi.
Haftasonu da tatile cikicaz. Yine hazirliklar baslar ben de yarindan itibaren..
Bizden haberler boyle kizlar.

Selam kizlar
Gecmis bayraminiz mubarek olsun. Bizim bayramimiz guzel gecti cok sukur.
Kayinvalideye arefeden gectik 1 gece orda kaldik. Sonra da anneme gectik. 3 gunde orda kaldik. Bugun geldik evdeyiz. Coluk cocuk kalabalik gelen giden iyi oldu yani.
Dis konusu gecmis bizim kizin hepsi cikti arkada cikacak baska azi dis yeri yok. Kac sira azi cikiyodu. 2ser cikti bizde.
Bizde de gece uykusu sorun. Yataginda uyumuyo ya ben yaticam yaninda ya da o benim yanimda.
Ama soyle bi sey var 1 kez uyaniyor artik gece. O da benim yanima gelmek icin. Onceden cok su icmeye kalkiyodu artik o da azaldi. Duzeliyor insallah. Gece bezini de soktum 1ay oldu belki daha fazla. Ama ancak yeni yeni yapmamaya basladi.
Haftasonu da tatile cikicaz. Yine hazirliklar baslar ben de yarindan itibaren..
Bizden haberler boyle kizlar.

Hadi gozunuz aydin. Bezsiz olmanin rahatligida vardir uyanmama konusunda. Bezde cis olunca illa rahatsiz oluyorlar cunki.

Toplam disler 20 diye biliyorum ben. Bizimkiler 20 tane oldu. Yoktur herlade baska . Azilar 2 ustte 2 altta cikmiyormu benmi yanlis biliyorum

Pazar gununden beri atesliyiz.. bogazlar temiz ama bagirsak enfeksiyonu olmus dedi.
Hafif ishal ve karin agrisi vardi sadece. Hic tahlil falan yapmadan hersey normalken hemen nasil boyle tani koyuyorlar benim aklim almiyor artik. Ishal dedigimde hani gunde 1 kere bilemedin 2 kere.

Insallah dogru antibiyotigi iciyoruzdur bos yere habire ikişertane iciyoruz genelde hep..

X