-
- Konu Sahibi adanamerkez
- #85.861
Rahatsız olacağı dönemde gelir canım bir şekilde hallolur bu kadar kafana takma. Yavrularımız mimiklerimizden tanıyor bizi. Geçen bişey düşünüyorum mira geldi ve neden kızgın bakıyorsun anne diyor. Demem o ki hiç kasma kendini bir bakarsın bezi çıkarır atar kendisi.
Üzme kendini canım zamanı gelince çok rahatlıkla bırakacaktır eminim şimdi zamanı değilmiş. Her çocuğun her şeyi yapma sırası, zamanı farklı. Seninki çok erken konuşur, her dediğini anlar, kalemi çok erken düzgün tutmaya baslar, kendi yemeğini erken yemeye başlar vs bir baskasininki bunları çok geç yapar ama WC ye erken başlar..
Gorumcemin ikizleri var düşün ikiz yani oğlan kızdan 6 ayonce öğrendi tuvaleti. Kız zor öğrendi.ama küçücukken renklerin sayıların ingilizcesini öğrendi. 6 yaşına geldiler oğlan hala öğrenemedi. Elbet o da öğrenecek ama demem o ki cocuklar farklı alanlarda farklı zamanlarda farklı gelişim gösteriyorlar.. bize düşen biraz sabır
Saolun kızlar destekleriniz için bundan sonra bi mucize bekleyip kendi öğrenmesini bekliyorumMerhaba arkadaşlar
Efira38 çöp diye düşünme Oructa sana zor olmuştur ama zamanı varmış daha demek ki..
Şimdi devam etseydin inada bindirebilirdi ya da sonra wc ye karşı önyargısı olacaktı .
Hayırlı zamanda hemen olur o da inşallah.
tutkku senin elinde olan birşey değil ki bence bozmaz abdesti ..maruzatin var sonuçta .
Doktordan geldik çok şükür iyi sonuçları. Gitmeden önce anlatmıştım ona ben dürbün gibi cihazdan bakacağız doktor sana resimler gösterecek diye. Doktor da çok sempatik çıktı en az huysuzlukla atlattık.cihazda biraz zorladı o kadar.
Ben güneş gözlüğü aldım çok istiyordu .güvenilir tanınmış bir gozlukcuden aldım gözlük kendi seçti sarışın ya güneşe hiç bakamıyordu zaten.
Seneye de bir gözü kapatıp tarak şekli olacakmış tarak ne yöne gösterecek dedi.evde ilerde deneme oyun yaparız artık ..
Canım gusül abdestti bozmaz ama normal namaz kılmak için aldığın abdesti için soruyasan için rahat etsin die tazelemekte fayda var yine de yanlış bilgi vermem benim bildiğim böle diyanet arayıp sorabilirsin aklında şüphe kalmasınKizlar birsey soracagim internettede dogru duzgun cevap bulamadim.
Vajinal fitil kullandiktan sonra fitilin bir kismi eriyip akinti olarak geliyor ya bu akinti abdesti bozarmi? Engel olamiyorum elimde olan birsey degil yani.
Zaten akintim oluyordu otursam,kalksam,yurusem ne zama olacagi belli degil ve ben hep acaba abdestim bozuldumu diye diye vesveseye kadar gitmistim..
DonukPudra ciktinizmi doktora?
Aman dun benim.kontrolden sonra onada baktiralim dedik zaten gozu kizarmisti . Yok acmadi gozunu agla agla bir hallerdeydi.. dr zorla acmaya calisti ışıkla bakabildigi kadar bakti damla verdi. Alerjik olabilir gunesten dedi. Gozluk icin kucuk ama sapka takilmali dedi.
Yani iyice kontrol ettiremedik iste bilmiyorum gerci cocuklarda nasil oluyor muayenesi ama
Yakisiklim benim gozluk nasilda yakisir artist gibi olurMerhaba arkadaşlar
Efira38 çöp diye düşünme Oructa sana zor olmuştur ama zamanı varmış daha demek ki..
Şimdi devam etseydin inada bindirebilirdi ya da sonra wc ye karşı önyargısı olacaktı .
tutkku senin elinde olan birşey değil ki bence bozmaz abdesti ..maruzatin var sonuçta .
Doktordan geldik çok şükür iyi sonuçları. Gitmeden önce anlatmıştım ona ben dürbün gibi cihazdan bakacağız doktor sana resimler gösterecek diye. Doktor da çok sempatik çıktı en az huysuzlukla atlattık.cihazda biraz zorladı o kadar.
Ben güneş gözlüğü aldım çok istiyordu .güvenilir tanınmış bir gozlukcuden aldım gözlük kendi seçti sarışın ya güneşe hiç bakamıyordu zaten.
Seneye de bir gözü kapatıp tarak şekli olacakmış tarak ne yöne gösterecek dedi.evde ilerde deneme oyun yaparız artık ..
Merhaba arkadaşlar
Saolasin teyzesi.yavrularimizin isi zor.Allah kolaylik versin hepsine.tubaa1 ah meleğim ya, sınav sisteminden nefret ediyorum ..
Heyecanı için çok etkili birşey yokcmaaleaef sadece minimuma indirmek icin birseyler arastirilabikinir..
Saolun kızlar destekleriniz için bundan sonra bi mucize bekleyip kendi öğrenmesini bekliyorum
Canim insallah tek umudumuz siralama...son uc ay falan ben gunduzleri cok calistiramadim canim ya hep gecelere kaldik ozamanda sabahci oldugundan uykudu geliyordu.hele havalar duzelince yagmurhep bahce ve park istedi ,esim gecelere kadar calisiyordu .defalarca annemle konustum iki saat bahcede oynatsan bak netlerimiz dusuyor toparlamaliyuz diye ama kabul etmedi .halbuki yagmur bahcede kendi basina oynar durur .cok agladim o donem hep cikis yolu aradim bulabildigim tek yol iyice konuyu ogrenip bahcede anlatmak oldu.yani bu sinavi kazanirsak cok buyuk emeklerle kazanmis olucaz .bakalim insallah...Canim fen netiniz cok iyi sozelde cok iyi.bence siralamaniz iyi olcak.mat herkesin dusuk.fen netleri yukseltir siralamanizi.insallahh canim.
Bizde pybs girdik.3 bos 8 yanlis.o kadar heyecanliydiki girdigi ilk resmi sinavdi.8 yanlis yaptigina inanamiyo cok agladi.uzuldu.mat dan en zor alan sorularini yapmis en kolay parentezli soruyu yapamamis.kendide sok oldu bende.turkce sosyal fuldu.teselli ettim ama bende uzuldum niye boyle oldu diye.heyecanlanmamayi sakin olmayi nasil ogretcem onu dusunuyorum.yazililarda hic heyecan yok tikir tikir yapiyo.deneme sinavlar dada heyecanli.hersey nasip kismet.onca zaman hazirlaniyosun emek veriyosun 2 saate sigdiriyolar butun emeklerimizi..
Insallah bizim doneme degistirirler bu sistemi.cok daha zor oldu.
Ekranda tarak şekli canım . E harfi gibi düşün. Tarak dişleri hangi yöne bakıyor göster diyecekmiş. İlk büyük nesne sonra en kucuge iniyor..A o neymiski tarak sekli vs . Gozle alakali
Biz de hep bahçedeyiz..Iyi aksamlar kizlar
Nasilsiniz?biz parktan bahceden iceri goremiyoruz .yagmur skooter surmeyi ogrendi ,ablaya abiyede bisiklet aldik .hep birlikte bisiklete binerken yagmurdaskooter suruyor
Merhaba canım bulantım çok var. Üç kilo verdim, iştahsızlığım da çok. İlk hamilelikler ne kadar kolaymış. Allah acılarını göstermesin ama. Sürekli ilgi isteyen biri var. Bide benim cadı hiç susmayan model. :) ocak annelerine bakıyorum ama yazamıyorum canım. Senin hamilelik nasıl gidiyor?tubaa1 canim meleğinin daha ilk sınavı olduğu için heyecanlanmistir sınavlara girdikçe yaşı da büyüdükçe kendine güveni artacak heyecanı da azalacaktır muhakkak. Daha küçücük kuzucuk
cocukaile canım nasılsın? Nasıl geçiyor hamilelik? Bulantı vs var mı? Ocak annelerini takip ediyor musun? Ben yetişemiyorum bir günde nerdeyse 40 sayfa birikiyor yetişemiyorum :)
fermante ne yaptın tekrar doktora gittin mi? Kist için soğan suyunu da deneyebilirsin canım doğal çözüm olur.
kanadali35 nerelerdesin tatlimmm??
İnş hayırlı sonuçlar alır yavrun canım. Çok emek verdin, hep takip ettim burdan. İnş iyi bir sonuç alırsınız :) 4 çocuklu bir anne olarak, kardeş kıskançlığı olmaması açısından tavsiyen var mı canım? Yoksa ne yaparsak yapalım oluyor mu?Iyi aksamlar kizlar
Nasilsiniz?biz parktan bahceden iceri goremiyoruz .yagmur skooter surmeyi ogrendi ,ablaya abiyede bisiklet aldik .hep birlikte bisiklete binerken yagmurdaskooter suruyor
Yok canim esim ogretmen degil diger kontenjana giriyoruz.hayirlisi bakalim..Canim insallah tek umudumuz siralama...son uc ay falan ben gunduzleri cok calistiramadim canim ya hep gecelere kaldik ozamanda sabahci oldugundan uykudu geliyordu.hele havalar duzelince yagmurhep bahce ve park istedi ,esim gecelere kadar calisiyordu .defalarca annemle konustum iki saat bahcede oynatsan bak netlerimiz dusuyor toparlamaliyuz diye ama kabul etmedi .halbuki yagmur bahcede kendi basina oynar durur .cok agladim o donem hep cikis yolu aradim bulabildigim tek yol iyice konuyu ogrenip bahcede anlatmak oldu.yani bu sinavi kazanirsak cok buyuk emeklerle kazanmis olucaz .bakalim insallah...
Masallah fistiga bence ilk sinavi ve gayet guzel yapmis .burslulugu kazanabilir .esin ogretmenmi?ogretmen kontenjani varya ondan sordum .. stresini yenmeyi ogrenir canim merak etme bu yil okulunda deneme sinavi yaptikca alisir .tabii yaslarida buyudukce deneme yanilma yaparak streslerini yenmeye calisiyorlar .yurumeye calisirken dusup kalkmalari gibi..birde evde sureyle calisirsa ozamanda yeniyorlar canim..
Ben de seninkinin tam tersinden muzdaribim canım. İstahim çok açık masaallah ama şimdiden çok kilo almaya basladim. Canım sıkılıyor bu duruma çünkü ilkinde çok sistim. İnşallah Allah başka sıkıntı vermesin de tabi.. Senin bulantıların da üç ay dolunca geçer canım inşallah. Zaten ilk üç ay pek bir şeye ihtiyaç olmuyor.Merhaba canım bulantım çok var. Üç kilo verdim, iştahsızlığım da çok. İlk hamilelikler ne kadar kolaymış. Allah acılarını göstermesin ama. Sürekli ilgi isteyen biri var. Bide benim cadı hiç susmayan model. :) ocak annelerine bakıyorum ama yazamıyorum canım. Senin hamilelik nasıl gidiyor?
Diyorum Canım havalar da ısındı bu bez seni çok rahatsız edecek ama sen çıkarmak istediğin de çıkaralım diyorum istemiyorum dio bezli halinden gayet memnunBu arada yazacaktim unuttum bezi yeni yeni takmisken bezi onu rahatsiz edecek sekilde taksan veya nebileyim baska birsey yapip dersin bezsizken ne rahatti degil mi diye.
Cunki eminim 10 gundur bezsiz olmanin rahatligina alismistir simdi yeni takmisken onu rahatsiz edecek bir fark olursa belki cikar dermi.bilemedim