- 1 Mayıs 2012
- 10.244
- 7.245
-
- Konu Sahibi adanamerkez
- #85.921
Kızlar benim de sinirlerim bozuldu bizim binanın parkı Yok iki bina öteki parkı ola bi binaya gittik görevli geldi hemen dışardan gelenler oynayamaz izin vermiyorlar ay bi sinir oldum ne oluyo 2 yaşında çocuk demirleri mi yiyo terbiyesiz adam dedim bağırdım çağırdım çıktım
Nasılsın canım? Evlatların nasıl?Selam canlar şimdiden hepinizin bayramını kutlarım
Mutlu bayramlar
Herkes iyidir umarım
G GCA çok geçmiş olsun acil şifalarDonukPudra kaçırdım ben işe mi girdin
Çok giremiyorum ama sohbetinizi özledim öpüyorum herkesi
Burdada oyle canim.sokaklar bombos.herkes tatilde.binada 2 kisi kaldik.akrabalarin cogu gitti.burda olanlarda kurban bayramina tatile gidicez diyolr.hayirlisi bakalim bizim yavrularin donemine hic kalmaz heraldeBayraminiz mubarek olsun kizlar
Nasil gidiyor. Hic ama hic eskisi gibi degil, hic bayram havasi yok sanki.
1.gun hadi tamam ama sonrasi..
Nerelerdesin canim sen nasilsin?yogunsun heralde.iyi bayramlar sanada..Slm herkese nasilsiniz? Iyi bayramlar hepinize ,opuldunuz !
Islerim yogun ,ayagimdaki sislik duruyo dinlenemiyorum , pazartesi yine Dr. Gidicem, lisanin kresi isiyle ugrasiyom,su islerim Hal olsun :) gelicem insallah opuldunuzNerelerdesin canim sen nasilsin?yogunsun heralde.iyi bayramlar sanada..
Çok sevindim hayırlı olsun ne güzel olmuşNasılsın canım? Evlatların nasıl?
Evet kendi mesleğimi yapıyorum ise girdim.Mesleki eğitim kursunda öğretmenlik yapıyorum.
Allah kolaylik versin canim.ozletme kendiniIslerim yogun ,ayagimdaki sislik duruyo dinlenemiyorum , pazartesi yine Dr. Gidicem, lisanin kresi isiyle ugrasiyom,su islerim Hal olsun :) gelicem insallah opuldunuz
Çok teşekkür ederim.denk geldi güzel oldu.Çok sevindim hayırlı olsun ne güzel olmuş
Sağol canım biz iyiyiz çok şükür
Duru 2.5 aylık oldu büyüyor keyfi yerinde
Göktug hala aynı zor çocuk beni en çok o yoruyor
Kaç tane azı çıkıyordu bizim son çıktı zannediyorum ama bu ara benimki de acayip mızmız geceleri ağlayarak uyanıyor sürekli artık deliksiz uyusun istiyorum ama nerdeee
Toplamda 8 azısı var zannedersemÇok teşekkür ederim.denk geldi güzel oldu.
Maşallah büyümüş Duru da. Allah yardımcın olsun. En arkalar çıktı mi sizin alt ve üst .
Ben de hepsi bitti sanıyordum ama bitmemiş.ve kerem acayip inatçı mızmız oldu. Belim ve ayaklarım ağrıyor.
kanadali35 canım bekliyoruz ,yoklugunuz hissediliyor.
Burada hava acayip kapalı.hiç tat yok.4 günlük tatilden sonra ise gidesim de yok
Selam kizlar
Gecmis bayraminiz mubarek olsun. Bizim bayramimiz guzel gecti cok sukur.
Kayinvalideye arefeden gectik 1 gece orda kaldik. Sonra da anneme gectik. 3 gunde orda kaldik. Bugun geldik evdeyiz. Coluk cocuk kalabalik gelen giden iyi oldu yani.
Dis konusu gecmis bizim kizin hepsi cikti arkada cikacak baska azi dis yeri yok. Kac sira azi cikiyodu. 2ser cikti bizde.
Bizde de gece uykusu sorun. Yataginda uyumuyo ya ben yaticam yaninda ya da o benim yanimda.
Ama soyle bi sey var 1 kez uyaniyor artik gece. O da benim yanima gelmek icin. Onceden cok su icmeye kalkiyodu artik o da azaldi. Duzeliyor insallah. Gece bezini de soktum 1ay oldu belki daha fazla. Ama ancak yeni yeni yapmamaya basladi.
Haftasonu da tatile cikicaz. Yine hazirliklar baslar ben de yarindan itibaren..
Bizden haberler boyle kizlar.