2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Gece uykuları gene kabus gibi.. En arka azilar beyazlamis..ondan olabilir mi bilmiyorum... Şurup verdim gece fayda etmedi..
Sabah da ise gider gibi 6.30kalktı
Allah kolaylıklar versin Kerem'e. Dişler fena oluyor. Kızımın hepsi tamamlandı şükür daha rahat ettik, darısı kereme.

Ben de seninkinin tam tersinden muzdaribim canım. İstahim çok açık masaallah ama şimdiden çok kilo almaya basladim. Canım sıkılıyor bu duruma çünkü ilkinde çok sistim. İnşallah Allah başka sıkıntı vermesin de tabi.. Senin bulantıların da üç ay dolunca geçer canım inşallah. Zaten ilk üç ay pek bir şeye ihtiyaç olmuyor.
Aynen çok ilgi istiyorlar ve oyun.. Allah kolaylık versin hepimize.
Ben ilk hamileliğimde 13 kilo almıştım. Bakalım bu sefer ne olacak. Bazen yiyip, hamileliğin tadını çıkartmak lazım diye düşünüyorum :KK66: sonra vazgeçiyorum. Gerçi bulantı fena. Canım istersen şöyle yapabilirsin ben öyle yapıyorum ve devam etmeyi düşünüyorum. Tatlı yemiyorum. Paketli gıda yemiyorum. Tatlı ihtiyacımı kavun, muz şeftali birer porsiyonla gönderiyorum. Tabi şu sıralar iştahsızım. İnş ilerde de devam edebilirim canım.

Ekranda tarak şekli canım . E harfi gibi düşün. Tarak dişleri hangi yöne bakıyor göster diyecekmiş. İlk büyük nesne sonra en kucuge iniyor..
Bugün de araba uçak kuş sordu

Hmm anladim ben bilmiyordum onu.
Daha detayli kontrol icin goturmem gerek gecenki biraz ayak ustu oldu cunku

Diyorum Canım havalar da ısındı bu bez seni çok rahatsız edecek ama sen çıkarmak istediğin de çıkaralım diyorum istemiyorum dio bezli halinden gayet memnun

Baya inat desene :)
Vardir zamani sıkma canini, alisir insallah o olsun dert bosver. Bir ara yine denerdiniz

tutkku tutkku abdestin bozulmaz diye biliyorum ben. Yalnız bir vakitteki abdestle diğer vakti kilamazsin. yani öğle vakti girdi, abdest aldin, akıntı geldi ama abdestin bozulmadi namazını kilabilirsin. Ama ikindi girince yeniden abdest alman lazım. Yine de iyice bir arastir için rahat etsin canım.

DonukPudra DonukPudra çok şükür kuzum her zaman her şey yolunda gitsin sarı meleğimin ve tüm evlatlarımızın :KK200:

Sagolasin canim, arastirmaya devam edecegim ama en iyisi simdilik seytana uymamak ve devam etmek sanirim. Rabbim buyuk ne diyeyim elimde olan birsey degil

E47E5497-9049-4BE2-9AC9-E560608B64DD.png

İnş hayırlı sonuçlar alır yavrun canım. Çok emek verdin, hep takip ettim burdan. İnş iyi bir sonuç alırsınız :) 4 çocuklu bir anne olarak, kardeş kıskançlığı olmaması açısından tavsiyen var mı canım? Yoksa ne yaparsak yapalım oluyor mu?
Cok tesekkur ederim amin insallah canım..
Kiskanclik bence ne yapsakta oluyor ama az yada cok olmasi bizim elimizde diye dusunuyorum.cok ugrastim ben bu kiskanclikla ,resmen bazen yarisiyorlardi birbirleriyle. Buyuk kizim ile buyuk oglum arasi bir yas ve kizim oglumu cok vururdu ,cimciklerdi .ben sabirliyimdir sakinlikle astik ve hic zarar verme kalmadi ...
Yanliz hala yanima oturma kavgasi yaparlar .. ben cozumu hep birlikte takilarak ve cok konusarak buldum ..ne yaparsak birlikte yapariz ayrilmayiz hic .bilemiyorum bunlarin etkisi varmidir ama samimi olmak kucukte olsa herseyi konusmak sanirim ise yaradi.

Yok canim esim ogretmen degil diger kontenjana giriyoruz.hayirlisi bakalim..

Cok emek verdiniz siz en iyi okulu hakettiniz canim.bugun okuldaydim 8.siniflar cok umutsuzlardi.abla sinifimizdaki en caliskanin bile 7 neti var.dediler.cocuklara cok uzuldum biliyomusun tamamen umutlarini kaybetmisler.bosa calistik diyolar.

Sen elinden geleni yaptin guzel anne :KK200:gerisi rabbime kaldi.sizin icin en iyisi en hayirlisi olsun insaallah:KK200:
Amin canim benim dualarin icin cok tesekkurler rabbim tum yavrularimizin bahtini acik etsin ,emeklerinjn karsiligini versin

Gece uykuları gene kabus gibi.. En arka azilar beyazlamis..ondan olabilir mi bilmiyorum... Şurup verdim gece fayda etmedi..
Sabah da ise gider gibi 6.30kalktı
Bizim bir tanesi çıktı sadece ve aylardır sürüyor resmen.. bir alevleniyor bir sonuyor. Diğerleri kabarmış ve yırtmak üzere. Hayırlısıyla çıksaydı bir.

Ben ilk hamileliğimde 13 kilo almıştım. Bakalım bu sefer ne olacak. Bazen yiyip, hamileliğin tadını çıkartmak lazım diye düşünüyorum :KK66: sonra vazgeçiyorum. Gerçi bulantı fena. Canım istersen şöyle yapabilirsin ben öyle yapıyorum ve devam etmeyi düşünüyorum. Tatlı yemiyorum. Paketli gıda yemiyorum. Tatlı ihtiyacımı kavun, muz şeftali birer porsiyonla gönderiyorum. Tabi şu sıralar iştahsızım. İnş ilerde de devam edebilirim canım.
Masaallah fazla almamissin tam ideal bir kilo.
Ben de paketli gıda yememeye çalışıyorum ama sanırım yemeği çok yiyorum. Mesela yemek yiyorum ama iki saat sonra tekrar yemek istiyorum :eek:
Daha iki buçuk ay oldu ama şimdiden üç kilodan fazla aldım :KK34:
Üç ay dolunca yürüyüşe başlamayı planlıyorum bakalım inşaallah.

Masaallah fazla almamissin tam ideal bir kilo.
Ben de paketli gıda yememeye çalışıyorum ama sanırım yemeği çok yiyorum. Mesela yemek yiyorum ama iki saat sonra tekrar yemek istiyorum :eek:
Daha iki buçuk ay oldu ama şimdiden üç kilodan fazla aldım :KK34:
Üç ay dolunca yürüyüşe başlamayı planlıyorum bakalım inşaallah.
Bende şimdilik o istek yok, bakalım ilerde ne olur canım. Yürüyüş yapmak lazım cidden. M mambur sağol canım yanıtın için, eşimle bizde aynı dediğin gibi bir yol izlemeyi düşünüyoruz. İnşallah başarılı oluruz.

Hayırlı kandiller arkadaşlar ,
Keremin saçları 3 numara yaptırdık. Hiç istemesem de konak oluştu.saçları gür.yayılmasın ve kısa saçla bakımı daha rahat olur diye yaptırdık.sarı sarı gözükmüyor bile anlamadan cogalmis
Hayirli kandiller kizlar :KK200:

Kiyamamm kasiniyodur tatli tatli..
Canim biliyosundur ama yaziyim yine keremin de olmustu banyodan yarim saat once bebek yagi surup bekle.banyodan sonra da tara hemen gecer.

Hayirli kandiller kizlar :KK200:

Kiyamamm kasiniyodur tatli tatli..
Canim biliyosundur ama yaziyim yine keremin de olmustu banyodan yarim saat once bebek yagi surup bekle.banyodan sonra da tara hemen gecer.
Evet kaşınıyor bir de.
Ay bayram üstü bir de tipi gitti:KK70:
Yapayım canım z.yağı-karbonat biliyordum.çok sağol.

Evet kaşınıyor bir de.
Ay bayram üstü bir de tipi gitti:KK70:
Yapayım canım z.yağı-karbonat biliyordum.çok sağol.
Zeytinyagini aritmasi zor oluyo yika yika zor ariniyo zaten banyo sevmiyolar zor olur sana.ben ikisinide denemistim ikisininde faydasi oluyo.rahatlar cocugum.aaaa gecen yazmistin gece uykusu yok diye bundan dolayi da olabilir.

Bu arada sacin kisaldigi iyi olmus nazar degmez yakisiklimiza :KK200:

Zeytinyagini aritmasi zor oluyo yika yika zor ariniyo zaten banyo sevmiyolar zor olur sana.ben ikisinide denemistim ikisininde faydasi oluyo.rahatlar cocugum.aaaa gecen yazmistin gece uykusu yok diye bundan dolayi da olabilir.

Bu arada sacin kisaldigi iyi olmus nazar degmez yakisiklimiza :KK200:
Evet hatta arindiramam bu saçtan diye kisalttiralim dedim eşime.
:KK70: :KK70: nazar mi .evet yüzüne bakmazlar artık..
Ben çok uzuldum tabii. Olabilir uykusu için de sıcak hava zaten bir de onlar rahatsız eder.
2.5 yaşında nerden oluştu gene konak anlamadım.doktor şampuanı değiştirtti ama yine de geçmedi.

Evet hatta arindiramam bu saçtan diye kisalttiralim dedim eşime.
:KK70: :KK70: nazar mi .evet yüzüne bakmazlar artık..
Ben çok uzuldum tabii. Olabilir uykusu için de sıcak hava zaten bir de onlar rahatsız eder.
2.5 yaşında nerden oluştu gene konak anlamadım.doktor şampuanı değiştirtti ama yine de geçmedi.
Napiyim saci yakisiklimin gozleri yeter masallahhh Rabbim nazarlardan korusun.

Cildi kuru galiba..bir iki yikamaya gecer gider hem de cok rahatlar taradikca rahatlar..kerem tarandiktan sonra deliksiz uyurdu.2 veya 3 kez oldu bizdede.uykusuzlugunu buna baglamistim

X