2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlar merhaba nasılsınız
Bu kk beni deli edecek kacgundur giriyorum okuyamadan çıkıyorum.
Okuyamıyorum yazmak da işkence alıntı bile yaptırmıyor doğru düzgün.
Hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.
Uzun uzun anlatıcam da yazdirmiyor ki

Evet ikinciyi henuz dusunmuyorduk ki Mehmet zaten tedaviyle olmustu artı bir de kistim vardı geçen sene oluşan.
Oyuzden büyük bir sürpriz oldu ilk öğrenince üzüldüm baya ağladım ama zaman geçtikçe alisiyorum galiba.
Rabbim in hediyesi oldu sağlıkla doğmasını nasip etsin isteyen dileyen herkese de versin inşaallah.
Kusura bakmayın çok kopuk ve düşük cümleli yazıyorum dediğim gibi bir kelimeyi bir saatte yazıyor..
Hepinizin geçmiş anneler gününü kutluyorum

Geçmiş olsun kuzuma allah şifa versin
senin ve herkesin anneler günü kutlu olsun

Sagolasin canim bugun daha iyi cok sukur

Geçmiş olsun canım...
Havalar da dengesiz. Hastalıklar da tuhaf.
Öksürüğü kesen damlayı merak ettim yazar misin.

Sagol canim hakkaten oyle
Ismi ksizal / Xyzal . Varmidir orda bilmiyorum ama

Geçmiş olsun canım.

Kızım ilk okuldayken doğum yapana kadar sınıf anneliğini bırakmamıştım.sırf gezilerde kızımın yanında olayım diye.en çok korktuğum şey.Allah esirgemiş.

Sagol canim.
Valla iyi fikirmis. Rahat edemez insan baska turlu

Bir de beni düşün hala çıkamadım şoktan

Aaaaaa aaa cok sasirdimm ve cook sevindim :)
Hadi hayirli olsun canim, saglicakla alin insallah kucaginiza.
Insani hevealendiriyorsunuz ama yahu

Teşekkürler ederim canım
Hadi siz de gelin o zaman
Tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin canım
Aminn canım sağolasın..

İyi aksamlar arkadaşlar bir şey sormak ıstıyom kızımın boyu 85 cm s ocağında hemşire sınırda dedı bugün doktora götürdüm sınırda duruma göre bakar tahlil yaparız dedi normalmı bu durum bir sıkıntı olurmu

Canım bazen gelişimde duraklama dönemi olabiliyo.sıkıntı olacağını sanmıyorum ama için rahat edicekse başka bi doktorada git öyle tahlil yaptır

Aslında bana göre hiç kısa değil çevremd kızımdan daha büyük çocuklar var onların bu kadar boyu bile hemen hemen aynı

Hanimlar hayirli geceler tecrubelerinize ihtiyacim var 10 mayista beta testi 443.1 16 mayista 1000 alttan muaynede kese gorundu 4mm doktor 10 gun sonra tekrar gel bir problem yok dedi ama deger dsuk mu bn bilemedim yardimci olur musunuz

Dediğiniz gibi duraklama vardır eskisi gibi yemiyor zaten yoğurt falan ağzına almıyor

Bu yaşta kac olmaliki boylari iyice saldim ben bu işleri.. bencede bir sIkinti olacagini sanmiyorum. Bizde kiloyla sIkintiliyiz, aylaaaardir ayni kiloda duruyor. Tam diyorum tamam kilo aldi biraz kendine geldi bir hasta oluyor hop yine dusuyor..
Duraklama oluyor bencede

Arkadaşlar iki gündür kızım affedersiniz kusuyor şimdi ıshalde var doktor antibiyotik verdi enterogermına diye bir ilaç duydum kullanan varmı

Arkadaşlar iki gündür kızım affedersiniz kusuyor şimdi ıshalde var doktor antibiyotik verdi enterogermına diye bir ilaç duydum kullanan varmı

Kullanmadim ama 3,4 hafta once ishal yuzunden antibiyotik tarzi birsey kullandik.
Kullan susuz kalmasin vucudu. Muz falan yiyorsa yedir bol bol, pirinc suyu iyi gelmisti bize

Çok teşekkür ederim canım
Cidden öyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…