-
- Konu Sahibi adanamerkez
- #85.621
Amin Canim tesekkur ederim ..Canım benim Allah kolaylık versin
Uykusuzluk çok zor bizim de bu aralar fena..
Hayırlısıyla hepsi düzelir inşaallah.
Ogretmeninizin de mekanı cennet olsun inşallah. Allah ailesine sabır versin sıralı ölüm versin rabbim
Sagolasin canim gece kalmaya hic yollamadim.universiteden once aslla kaldiramam. Ama gunduz gezmeai bile yetiyor.inanin yuregi sıkısiyor onlar sagsaglim gelene kadar ..M Mavisu27 canim guzel haberlerle gel, insallah kistmist yoktur artik
DonukPudra buyuklerle ugrasmak ayri bir zorluk diimi.
Meslek neydi canim senin kacirmisim orayi
M mambur Mekani cennet olsun insallah . Zordur . Rabbin gecinden versin.
Geziye gidince iyice sapitir insan ya tum gun yok. Bazilari 1 2 gece kaliyorlar birde aman aman dusuncesi bile yorucu yani :)
Kiz ben anaokuluna nasil gondercem mincik bunlar diyorum amanın orda olsam napardim bilmemAnasinifi ,okul oncesi egitim gibi bisey,zorunlu burda 4 yasindayken basliyolar ,duzen var egitim sisteminde , insallah basarili bir egitim hayati olur,hayatlari olur hepsinin :)
Canımmmm Allah kolaylık versin.bu devirde çocuk okutması zor masraflı.bizim sadece piknik oldu.8.sınıflar etkinlik yapıyolarmış yılsonu partisi geziler.şimdilik rahatız bakalım.tubaa1 ya canim varya yilsonu gezisi yemegi forografi derken vallaha ocagimiza incir agaci diktiler ya parasi ayri dert gitmesi aayri dert..siz naptiniz sadece piknikmi?
4.sinif veda ywmegi diyorlar ,kisi basi nasil pahali .simdi ben tek gotursem digerlerine tazik .diyorumki velilere pahali yok ucuz yerlerin eti kokarmis ,kelle eti yiyemzlermis.bide bunu toplulukta soyluyorlar rencide ediyorlar . Kizlar iste bide buyuyunce veli derdide ayri oluyor
Yok canım adet olmayı bekliyorum o da gelmedi bir türlü
Her yerde cikiyor bu tiplerCanımmmm Allah kolaylık versin.bu devirde çocuk okutması zor masraflı.bizim sadece piknik oldu.8.sınıflar etkinlik yapıyolarmış yılsonu partisi geziler.şimdilik rahatız bakalım.
Veli derdi dedinde ne aklıma geldi.kızım 2.sınıftayken annrler gününe öğrtm.çiçek alalım dedim.sınıf annesiydim. 3 lira toplamıştım.velinin biri bana sordunmu da çiçek almaya kalkıyosun vermem dediiyi dedidim verme bidaha da konuşmadım kadınla öğretmenlere sabır diliyorum işleri çok zor
Kizlar.
Hamileyim..
Şaskinim.
Hatta soktayim.
Bu topikte bu haberi verecek en son kişilerden biri bendim herhalde...
Kadere bak.
Bir dugun olsada iki kiritsam bendeSelam kızlar nerelerdesiniz?DonukPudra işe başlayınca unuttun bizi nasılsın? kerem alıştımı yokluğuna?
Kızlar kınadan geldim ohhhhh döktüm kurtlarımı.oynadım halay çektim.keremde bunaltmadı.çok iyi geldi bana
Kendin soka girdin bizi niye soka sokuyorsunKizlar.
Hamileyim..
Şaskinim.
Hatta soktayim.
Bu topikte bu haberi verecek en son kişilerden biri bendim herhalde...
Kadere bak.
Darısı sana canımm.bi güzel haberde sen ver..Kendin soka girdin bizi niye soka sokuyorsuncook guzel bir haber bu ay bana ne oluyosa cook heycanlandim gozunuz aydin ,memedime kardes geliyo ,cook sevinir
Merhaba canım hoşgeldinMerhabalar bende 27 kasım 2015 annesiyim yeni uyeyım