2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Amin Canim tesekkur ederim ..
Benim uykudan yana hic umidim yok.buyuk kizimda boyleydi hala beni bin defa uyandirir hic birsey olmasa durmadan sayiklar7sinde neyse 70indede oyleler galiba

Sagolasin canim gece kalmaya hic yollamadim.universiteden once aslla kaldiramam. Ama gunduz gezmeai bile yetiyor.inanin yuregi sıkısiyor onlar sagsaglim gelene kadar ..

tubaa1 ya canim varya yilsonu gezisi yemegi forografi derken vallaha ocagimiza incir agaci diktiler ya parasi ayri dert gitmesi aayri dert..siz naptiniz sadece piknikmi?
4.sinif veda ywmegi diyorlar ,kisi basi nasil pahali .simdi ben tek gotursem digerlerine tazik .diyorumki velilere pahali yok ucuz yerlerin eti kokarmis ,kelle eti yiyemzlermis.bide bunu toplulukta soyluyorlar rencide ediyorlar . Kizlar iste bide buyuyunce veli derdide ayri oluyor

Canımmmm Allah kolaylık versin.bu devirde çocuk okutması zor masraflı.bizim sadece piknik oldu.8.sınıflar etkinlik yapıyolarmış yılsonu partisi geziler.şimdilik rahatız bakalım.
Veli derdi dedinde ne aklıma geldi.kızım 2.sınıftayken annrler gününe öğrtm.çiçek alalım dedim.sınıf annesiydim. 3 lira toplamıştım.velinin biri bana sordunmu da çiçek almaya kalkıyosun vermem dedi iyi dedidim verme bidaha da konuşmadım kadınla öğretmenlere sabır diliyorum işleri çok zor

Her yerde cikiyor bu tipler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…