- 1 Mayıs 2012
- 10.244
- 7.245
-
- Konu Sahibi adanamerkez
- #85.701
canım kardeşiminde yatay gömülüydü, iyi bir dişçi olursa sıkıntısız hallediyor. 5 dk sürme dis çekmesi. Sonra dikişler..1 hafta sonra da dikişler alındı. Korkuyordu çok rahat oldu.
Benimki de gömülüydü canım dikişli oluyor yararak alıyorlar. Çene cerrahı olmalı. Kiminin çok şişiyor ben buz koymaya dikkat etmiştim şükür çok şişmedi. Dikişler eriyen dikişti almaya gerek olmadı.3 gün sıkıntı sonra rahat. Apse mi yapıyor seninki, benimki de yataydı doktor tek parça aldı
Sağol canım. Su toplanan yer kendi patladı. Hametan ve silverdin sürüyorumGecmis olsun Allah korusun daha fenasindan insallah. Ne surdun en yptin bilmiyorum da tahin yagi cok iyi geliyo su toplasa bile iyilestiriyor.
Bence de o ağrıyı çekeceği ne aldır ve kurtul. Korkma hiç.Ay boyle msajlar okuyunca rahatliyorum.
Ben gecen yil ust yirmiligi cektirdim ama cikmisti disim ama bu gomulu ustune hirde yatay olunca baya korkutuyor.
Birde antibiyotik icememistim iltihaplanmisti o iltihaplari temizlediler Allahim aklima geldikce bu fikirden uzaklasiyorum.
Ama mecbur kalirsam cektiririm artik .
Benim korkum o sandalyede ordan olsun bitsin kalkayim istiyorum. Orda bir sorun cikarsa disi cekemezlerse vs diye dusune dusune paranoyak oldum yine
Ahh minik kuzum ://Bugün seyahat ütüsü ile ayağını yaktı.. Hafif su toplaması var.. İçim ezik .. Rabbim beterini korusun. Hiç durmuyor ,kasla göz arası .. Tam dur derken.. Olan oldu
Geçmiş olsun canım.Kizlar gomulu yirmilik dis cektireniniz varmi?
Varsa nasil oluyor nebileyim gomuli ya nasil cikartiyolar ki disi :/
Ust yirmilik disimi cektirmistim gecen yil ama gomuli degildi.
Simdi bu alt dis birde iyice korkutuyor.
Hayırlısı olsun inşallahTeşekkür ederim
Sata göre 10 Ocak görünüyor.
Evet Ne güzel oldu ikisi de aynı zamanda
Iyı akşamlar kızlar
Nasılsınız ?DonukPudra gelmiş Geçmiş olsun canım nekadar dikkat etsede insan ufak tefek kazalar gözümüzün önünde yaşanıyor Rabbim beterinden korusun
Sagolun kızlar ..Allah beterinden korusun.Ahh minik kuzum ://
Cok Geçmiş olsun canım
Allah beterinden korusun
Durmuyorlar hiç Allah a emanetler...
Geçmiş olsun Canım bactroban varsa sür çok çabuk iyileştiriyorBugün seyahat ütüsü ile ayağını yaktı.. Hafif su toplaması var.. İçim ezik .. Rabbim beterini korusun. Hiç durmuyor ,kasla göz arası .. Tam dur derken.. Olan oldu
Ay boyle msajlar okuyunca rahatliyorum.
Ben gecen yil ust yirmiligi cektirdim ama cikmisti disim ama bu gomulu ustune hirde yatay olunca baya korkutuyor.
Birde antibiyotik icememistim iltihaplanmisti o iltihaplari temizlediler Allahim aklima geldikce bu fikirden uzaklasiyorum.
Ama mecbur kalirsam cektiririm artik .
Benim korkum o sandalyede ordan olsun bitsin kalkayim istiyorum. Orda bir sorun cikarsa disi cekemezlerse vs diye dusune dusune paranoyak oldum yine
Sağol canım ...şükür bugün daha iyi..Geçmiş olsun Canım bactroban varsa sür çok çabuk iyileştiriyor
Benim son dönemde sık sık apse yapıp şişmeye başlamıştı o yüzden aldırdım eğer bir sıkıntısı yoksa dursun şimdilik. Operasyondan 3 gün önce başladım antibiyotik içmeye sonrasında da devam ettim. Soğukkanlı biriyimdir ama inan o gün dizlerim titremişti :) kafanda çok büyütüyorsun ama cidden bişey hissetmiyorsun adam yarmış bilmem ne çok önemli değil sadece çene cerrahı olmasına dikkat et işlem yaptırmaya karar verirsen sonuçta bu ayrı bir uzmanlık isteyen konu
Teşekkür ederim canımHayırlısı olsun inşallah
Iyiyiz şükür canım son sınavlar yıl sonu etkinlikleri derken zaman dahada çabuk geçiyor ..Sagolun kızlar ..Allah beterinden korusun.
Sizler nasılsınız
Geçmiş olsun canım biran önce atlatırsın inşallah..burun damlasindan nefret ederim hele gemiden geçip pis tat birakisi varya adamı hayattan soğutuyorBugun gittim orta kulak iltihabiymis. Farenjit vs birseyler daha soyledi..
Disciye gitmeme gerek yokmus cunki azi disinin yanlarinda var hafif sislik agri . Tam yirmilik denmez.
Orda varmi bilmem siyah ozel hazirlanan burun damlasi verdi.
Cocuklara cok veriyorlar burda ne kadar rahatsiz edici birseymis simdi anladim
Canım ben üç kez epidural oldum.ilki zor olmuştu çünkü daha doğum yapalı bir yıl olmuştu sanırım vücudum ağrı esigim düşmüştü vede üniversite hastanesinde dogumum olmuştu .orada malesef ogrencilerede dikiş ve iğne yaptiriyorlardi .dikiş ve baş ağrısı beş gün sürmüştü.Merhaba arkadaşlar sizden bilgi almak istiyorum. Daha çok erken belki ama. İlk doğumumu mecburi sezeryanla yapmak zorunda kalmıştım. Doğum sancısı, suni sancı vs. Derken 26-27 saat sonra mecbur sezeryan, genel anestezi oldum ve tarifsiz acılarla uyandım. Tekrar aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum. Aranızda epidural sezeryan olan var mı? Epidural sezeryandan sonra acı oluyor mu? Bilgilendirir misiniz?
Bende epidural düşünüyorum da tam emin olamıyorum canım.Ama genel çok zor. Ameliyathane de tek miydin peki?Canım ben üç kez epidural oldum.ilki zor olmuştu çünkü daha doğum yapalı bir yıl olmuştu sanırım vücudum ağrı esigim düşmüştü vede üniversite hastanesinde dogumum olmuştu .orada malesef ogrencilerede dikiş ve iğne yaptiriyorlardi .dikiş ve baş ağrısı beş gün sürmüştü.
Ikınci ve üçüncü çok rahattı .üç saat sonra kalktım ve hiç yatmadım .gece gündüz hep ben baktım .özellikle dorduncude ilk Gece bile kucağımda koridorlarda dolaştım ,ağrı kesici kabul etmedim bağırsak sistemimi bozmasın kabız olmayayım diye ona rağmen ağrım olsada azdı.bol bol kahve içtim ve baş ağrım hiç olmadı .sadece bebeğimi ilk görüşümü hatırlayayım diye doğumda sakinlestiriciyi kabul etmedim yüzden tansiyonum düştü ve sürekli kustum .başka hiçbir zorluk yaşamadım .bebeğinin doğuşuna tanık olmak çok güzel .
Rabbim sagliklica kucağına almayı nasip etsin