2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Günaydın kızlar.
Dün çok çok hafif lekelenmem oldu doktora gittim her şey normal dedi kese oluşmuş bebek daha oluşmamış.
Bizde kan uyuşmazlığı var o yüzden lekelenme olduğu için tedbiren iğne yaptı . İki hafta sonra bebek için gel dedi.
Bir şey oldu diye çok üzüldüm
Baya baya hamile moduna girmisim yani

Maşallahhh

Bugün seyahat ütüsü ile ayağını yaktı.. Hafif su toplaması var.. İçim ezik .. Rabbim beterini korusun. Hiç durmuyor ,kasla göz arası .. Tam dur derken.. Olan oldu
Çok şükür ufak bir şekilde atlatmışsınız geçmiş olsun. M Mavisu27 tebrik ederim, arkadaşım. Beraber anne olucaz bu seferde. Tahmini doğum ne zaman?

Bugün seyahat ütüsü ile ayağını yaktı.. Hafif su toplaması var.. İçim ezik .. Rabbim beterini korusun. Hiç durmuyor ,kasla göz arası .. Tam dur derken.. Olan oldu
Çok geçmiş olsun. Kuzum da geçen yaz biraz yandı. babannesi, yeni eve geçtikleri için ocakları yoktu. Piknik tüpü ile yemek yapıyordu. Kuzum da babasının peşinden gitti. Ve ocağa dokunmasıyla çığlık atması bir oldu. Çok içim yandı. Kimseyi suçlamadım ama eşime niye dikkat etmedin , dedim üslubunca. Cevap k.valideden geldi : sen niye bıraktın.
Cinlerim tepeme geldi. Allah tan kendimi tuttum. Yoksa : be kadın sen niye ocağı kullanıp kızgın halde çocuğun ulaşacağı yerde bırakıyorsun
Çok sonra özür diledi ama nafile.
Çok şükür ufak bir şekilde atlatmışsınız geçmiş olsun. M Mavisu27 tebrik ederim, arkadaşım. Beraber anne olucaz bu seferde. Tahmini doğum ne zaman?
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Kasım bebeleri büyüdü de abla-abi oluyorlar

Zaten öyle düşüncesiz konuşmaları değilmi bizi kendilerinden soğutan

Kuzum kıyamam.nasıl ağlamıştır.kızımda küçükken bu yaşlarda ütüyü tutmuştu 4 parmak birden yanmıştı.hiç unutmam.bununla geçmiş olsun.krem kullanmıştım o zaman ama aklıma gelmedi şimdi

Kizlar gomulu yirmilik dis cektireniniz varmi?
Varsa nasil oluyor nebileyim gomuli ya nasil cikartiyolar ki disi :/
Ust yirmilik disimi cektirmistim gecen yil ama gomuli degildi.
Simdi bu alt dis birde iyice korkutuyor.

Gecmis olsun Allah korusun daha fenasindan insallah. Ne surdun en yptin bilmiyorum da tahin yagi cok iyi geliyo su toplasa bile iyilestiriyor.

Ah ah bur cesaret edebilsem. Disi parca parca kesip mi cikartiyolar , benimki yatay birde.
Bugun bademcigim,kulagim vs agriyor ondanmi bilmem yarin dr gidecegim nasipse kesin antibiyotik verirler yine..
Distense mecbur cektiricem artik

Ah ah bur cesaret edebilsem. Disi parca parca kesip mi cikartiyolar , benimki yatay birde.
Bugun bademcigim,kulagim vs agriyor ondanmi bilmem yarin dr gidecegim nasipse kesin antibiyotik verirler yine..
Distense mecbur cektiricem artik
canım kardeşiminde yatay gömülüydü, iyi bir dişçi olursa sıkıntısız hallediyor. 5 dk sürme dis çekmesi. Sonra dikişler..1 hafta sonra da dikişler alındı. Korkuyordu çok rahat oldu.

Kizlar gomulu yirmilik dis cektireniniz varmi?
Varsa nasil oluyor nebileyim gomuli ya nasil cikartiyolar ki disi :/
Ust yirmilik disimi cektirmistim gecen yil ama gomuli degildi.
Simdi bu alt dis birde iyice korkutuyor.

Benimki de gömülüydü canım dikişli oluyor yararak alıyorlar. Çene cerrahı olmalı. Kiminin çok şişiyor ben buz koymaya dikkat etmiştim şükür çok şişmedi. Dikişler eriyen dikişti almaya gerek olmadı.3 gün sıkıntı sonra rahat. Apse mi yapıyor seninki, benimki de yataydı doktor tek parça aldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…