2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Günaydın hanımlar
Anneler gününüz kutlu olsun ...bu minnaklar hep başımızda koynumuzda olsun inşallah...
Yavrularinizla en güzel anneler günü sizin olsun ...
Kızım bugün bana en güzel hediyeyi verecek ,bugün mezuniyet töreni var inşallah sizlerde ileride bigunleride yaşarsınız sanki hiç buyumeyecekler gibi nasıl bugünlere geldik diyor insan ...rabbim onlarla yaşlanmayı nasip etsin Herkese...

IMG-20180513-WA0003.jpg

Selam kızlar nerelerdesiniz? DonukPudra DonukPudra işe başlayınca unuttun bizi :KK12:nasılsın? kerem alıştımı yokluğuna?
Kızlar kınadan geldim ohhhhh döktüm kurtlarımı.oynadım halay çektim.keremde bunaltmadı.çok iyi geldi bana :21:
Merhaba nasılsınız...
Unutma değil okudum ama yazamadim resmen.
Çok yoğun tempolu geçiyor..
Dün de kardeşimi gelin yemeğine aldım .Artık rahatım çok şükür .
Hepinizi ozledim..

Anneler günümüzü kutluyorum .. Ruhu anne olan tüm kadınların da anneler günü kutlu olsun.

Merhaba nasılsınız...
Unutma değil okudum ama yazamadim resmen.
Çok yoğun tempolu geçiyor..
Dün de kardeşimi gelin yemeğine aldım .Artık rahatım çok şükür .
Hepinizi ozledim..

Anneler günümüzü kutluyorum .. Ruhu anne olan tüm kadınların da anneler günü kutlu olsun.
Bizde seni özledikk :KK200:

Sagolasin canim gece kalmaya hic yollamadim.universiteden once aslla kaldiramam. Ama gunduz gezmeai bile yetiyor.inanin yuregi sıkısiyor onlar sagsaglim gelene kadar ..

Dun kuzenimin cocuklarini geziye goturduler 3.sinif.
Cocugun birinu otobuste unutmuslar, bunlar yukseek bir tepeye cikmis inmisler, oyalandirlar herhalde orda birazda anca inip cocugu otobuste bulmuslar. Uyuyormus galiba.
Ne diyeyim . Sen onca can emanet aliyorsun bari cocuklari bir say , say yani surekli say eksik varmi yokmu.
Gercekten soyleyecek sey bualmiyor insan

Sali gununden beri atesliydik kizlar. En son gece vardi insallah artik yukselmez ya. Suruplar bile etki etmedi , dusmedi dogru duzgun gunlerce.
Bugun 2.yeni antibiyotige basladik, ilki etki etmedi.
Birsey yok sadece ates vardi, 1 2 gun ince oksurukte basladi fenaa bi sekilde, bir damla onerdi dr resmen bicak gibi kesti oksurugu coook.nadir oksuruyor.

Ne virusmus yaz geldi diye sevinemedik.
Kime sorsam hasta.

Herkes iyidir insallah, anneler gunumuz kutli olsun bu arada :KK68:

Sali gununden beri atesliydik kizlar. En son gece vardi insallah artik yukselmez ya. Suruplar bile etki etmedi , dusmedi dogru duzgun gunlerce.
Birsey yok sadece ates vardi, 1 2 gun ince oksurukte basladi fenaa bi sekilde, bir damla onerdi dr resmen bicak gibi kesti oksurugu coook.nadir oksuruyor.

Kime sorsam hasta.

Geçmiş olsun kuzuma allah şifa versin
senin ve herkesin anneler günü kutlu olsun :KK200:

Kime sorsam hasta.

Geçmiş olsun canım...
Havalar da dengesiz. Hastalıklar da tuhaf.
Öksürüğü kesen damlayı merak ettim yazar misin.

Dun kuzenimin cocuklarini geziye goturduler 3.sinif.
Cocugun birinu otobuste unutmuslar, bunlar yukseek bir tepeye cikmis inmisler, oyalandirlar herhalde orda birazda anca inip cocugu otobuste bulmuslar. Uyuyormus galiba.
Ne diyeyim . Sen onca can emanet aliyorsun bari cocuklari bir say , say yani surekli say eksik varmi yokmu.
Gercekten soyleyecek sey bualmiyor insan
Geçmiş olsun canım.

Kızım ilk okuldayken doğum yapana kadar sınıf anneliğini bırakmamıştım.sırf gezilerde kızımın yanında olayım diye.en çok korktuğum şey.Allah esirgemiş.

M Mavisu27 canım kist var diyodun galiba yanlışmı hatırladım.kadın doğuma kontrole gidicem diyodun.gidincemi öğrendin?

Çokkk öptüm seni tatlış anneee :KK200::KK200:
evet kistvardi üç ay sonra kontrole gel demişti adet olmayı bekliyordum gidicektim bir hafta geçti. Eczaneden aferin aldım gitmişken bir de gebelik testi alayım dedim öylesine. Eve geldim yaptım bir de ne göreyim çift çizgi... Test bozuktur dedim inanmadım sağlık ocağında kan verdim orda da çıktı.. daha doktora da gitmedim sindirmeye çalışıyorum :)

X