-
- Konu Sahibi adanamerkez
- #85.641
Merhaba nasılsınız...Selam kızlar nerelerdesiniz?DonukPudra işe başlayınca unuttun bizi nasılsın? kerem alıştımı yokluğuna?
Kızlar kınadan geldim ohhhhh döktüm kurtlarımı.oynadım halay çektim.keremde bunaltmadı.çok iyi geldi bana
Bizde seni özledikkMerhaba nasılsınız...
Unutma değil okudum ama yazamadim resmen.
Çok yoğun tempolu geçiyor..
Dün de kardeşimi gelin yemeğine aldım .Artık rahatım çok şükür .
Hepinizi ozledim..
Anneler günümüzü kutluyorum .. Ruhu anne olan tüm kadınların da anneler günü kutlu olsun.
Sagolasin canim gece kalmaya hic yollamadim.universiteden once aslla kaldiramam. Ama gunduz gezmeai bile yetiyor.inanin yuregi sıkısiyor onlar sagsaglim gelene kadar ..
Hayırlı olsun ne güzel bir haberKizlar.
Hamileyim..
Şaskinim.
Hatta soktayim.
Bu topikte bu haberi verecek en son kişilerden biri bendim herhalde...
Kadere bak.
Geçmiş olsun kuzuma allah şifa versinSali gununden beri atesliydik kizlar. En son gece vardi insallah artik yukselmez ya. Suruplar bile etki etmedi , dusmedi dogru duzgun gunlerce.
Bugun 2.yeni antibiyotige basladik, ilki etki etmedi.
Birsey yok sadece ates vardi, 1 2 gun ince oksurukte basladi fenaa bi sekilde, bir damla onerdi dr resmen bicak gibi kesti oksurugu coook.nadir oksuruyor.
Ne virusmus yaz geldi diye sevinemedik.
Kime sorsam hasta.
Herkes iyidir insallah, anneler gunumuz kutli olsun bu arada
Geçmiş olsun canım...Sali gununden beri atesliydik kizlar. En son gece vardi insallah artik yukselmez ya. Suruplar bile etki etmedi , dusmedi dogru duzgun gunlerce.
Bugun 2.yeni antibiyotige basladik, ilki etki etmedi.
Birsey yok sadece ates vardi, 1 2 gun ince oksurukte basladi fenaa bi sekilde, bir damla onerdi dr resmen bicak gibi kesti oksurugu coook.nadir oksuruyor.
Ne virusmus yaz geldi diye sevinemedik.
Kime sorsam hasta.
Herkes iyidir insallah, anneler gunumuz kutli olsun bu arada
Geçmiş olsun canım.Dun kuzenimin cocuklarini geziye goturduler 3.sinif.
Cocugun birinu otobuste unutmuslar, bunlar yukseek bir tepeye cikmis inmisler, oyalandirlar herhalde orda birazda anca inip cocugu otobuste bulmuslar. Uyuyormus galiba.
Ne diyeyim . Sen onca can emanet aliyorsun bari cocuklari bir say , say yani surekli say eksik varmi yokmu.
Gercekten soyleyecek sey bualmiyor insan
Bir de beni düşün hala çıkamadım şoktan
Ben şokkkk oldum canım yaaa...tebrik ederim.alıştıra alıştıra söyleseydin.çok mutlu oldum hadi gözün aydın.
evet kistvardi üç ay sonra kontrole gel demişti adet olmayı bekliyordum gidicektim bir hafta geçti. Eczaneden aferin aldım gitmişken bir de gebelik testi alayım dedim öylesine. Eve geldim yaptım bir de ne göreyim çift çizgi... Test bozuktur dedim inanmadım sağlık ocağında kan verdim orda da çıktı.. daha doktora da gitmedim sindirmeye çalışıyorum :)
Canım benim sağolasınKendin soka girdin bizi niye soka sokuyorsuncook guzel bir haber bu ay bana ne oluyosa cook heycanlandim gozunuz aydin ,memedime kardes geliyo ,cook sevinir