-
- Konu Sahibi adanamerkez
- #85.581
Kolay gelsin canım.
İnşaallah babaannesi de senin düzende devam eder başlamışken bitirirsiniz
Kizlar ben de kadin doguma gittim gecen gun. Klomen verdi yumurta takibi yapmak icin. Sonra da igne verdi. Iliski gunlerini belirledi. Kasiklarim batiyo iki gundur. Insallah tutar bu sefer diye dua ediyorum. Yas farki cok acilsin istemiyorum. Benim de yasim geciyo. Hayirli rabbimden.
Valla çalışsan bi dert çalışmasan bi dert işte öle böle büyüyecekler Canımay kızlar mira geçen hafta huyu suyu sapıtık ötesiydi aşırı hırçındı ve ateşi de vardı. Alttan 2 azı çıkmış kuzumun. kaldı 2 üst darısı onlara.
ben de izinliydim, yazlık kışlık verilecek saklanacak derken yemin ederim öldüm. bide pratik bir kadın da değilim gözümde büyür vs. mira sağ olsun dibimden ayrılmadı ama en azından bir kısım halloldu. aslında tüm dolapların inip yüklük fln tekrar düzenlenmesi gerek ama yok yani ben de o güç de zaman da
bu sabah babannesine bırakırken çok ağladı. işe gitme diye. izini olunca da çocuğun ayarları bozuluyor valla napıcamı şaşırdım.
Valla çalışsan bi dert çalışmasan bi dert işte öle böle büyüyecekler Canım
Himmm çok mantıklıAyy hic saklayamam valla. Eskiler gitsin yenilere yer acilsin
Hayırlısı olsun canım inşaallah Allah kalbine göre versin .Kizlar ben de kadin doguma gittim gecen gun. Klomen verdi yumurta takibi yapmak icin. Sonra da igne verdi. Iliski gunlerini belirledi. Kasiklarim batiyo iki gundur. Insallah tutar bu sefer diye dua ediyorum. Yas farki cok acilsin istemiyorum. Benim de yasim geciyo. Hayirli rabbimden.
Yaaa çok romantiksinBurnumuz akiyodu, dun geceden beri oksuruk basladi.. hadi hayirlisi insallah atlatiriz
Bugun instagramda okudum uyurken bas ucuna bir kap buz koyuyorlarmis o erirken buhar verip rahstlatiyormus vs.. koydum bakalim etki edecekmi
Cok sukue tum kis 1,2 kez hasta oldu dedim yaza ciktik rahat olur dedim ama virus varmis yine..
Neyse ne diyeyim halimize sukur
M Mavisu27
Ya o kadar rahatladimki.. yagini vermeyeyim bari
Benimki versen yer ama neden bilmem iste duzenli balik aliskanligimiz yok.
Instagramda el alemin cocuklarina bakinca vay yani.. haftad 2 kez bule tuketiyorlar
Dun ayirdiklarimdan cogu kaldi yine bana
Ne zaman giyerim bilmem orda durmali iste
Cok pis hatira saklama huyum var, liseden,orta okuldan vs defterlerim durur. Gecen bi kismini atmak icin ayirdim artik zorla :) kisin soba yakarim en iyisi
Bugün parkta bir yaşında bir çocuğu bakıcısı indirmiş parka salıncakta sallıyor. Çok eğleniyor inmek istemiyor gülüyor falan.. dedim bu hallerini annesi değil bakıcısı görüyor.. bir taraftan üzüldüm ama ne olacak yaw duygusala baglama hemen dedimValla çalışsan bi dert çalışmasan bi dert işte öle böle büyüyecekler Canım
Ayy Allah ayirmasin da ben yine de birakamam heralde. Bazen 1 saat arkadasa birakiyorum hst ya da kuafore gidiyorum da gelene kadar acaba napti diye dusunmekten kendimi alamiyorum. Calissam naparim acaba. Zirt pirt arar napiyo diye sorup cocugun da ruhunu bozarim ya. Yok yok boyle iyi. Yorucu ama guzel.heranina tanik olmak..Bugün parkta bir yaşında bir çocuğu bakıcısı indirmiş parka salıncakta sallıyor. Çok eğleniyor inmek istemiyor gülüyor falan.. dedim bu hallerini annesi değil bakıcısı görüyor.. bir taraftan üzüldüm ama ne olacak yaw duygusala baglama hemen dedim
birkaç aylıkken kim bakacak ben ayrılamam diye kara kara düşünüyordum şimdi calisayim artık yaa diyorum :))
Bazen bunalıyor insan. Birkac saat ayrı kalmak sinir yipranmasina iyi gelebilir
Yaaa çok romantiksin
İlerlemez inşaallah canım hafif bir kirginliktir geçer.
tutkku gecmis olsun cnm. Defne nin dun gece burnu tikali gibiydi. Sabah uyandi burun akiyor siril siril. Peditus verdim. Bi de cok hapsiriyodu alerji surubu zyrtec verdim 1 kasik. Insallah uzamaz. Haftasonu da dugun var. Hayirlisi bakalim.
Ayy Allah ayirmasin da ben yine de birakamam heralde. Bazen 1 saat arkadasa birakiyorum hst ya da kuafore gidiyorum da gelene kadar acaba napti diye dusunmekten kendimi alamiyorum. Calissam naparim acaba. Zirt pirt arar napiyo diye sorup cocugun da ruhunu bozarim ya. Yok yok boyle iyi. Yorucu ama guzel.heranina tanik olmak..
M Mavisu27 her isteyen istediğini konuşuyor işte.. dün vestiyer buzdolabi bugün banyo oturma odasını hallettim. Cumartesi kizimdan önce kalkip camlari silicem. Haftaya da kalabalık misafirim olacak ozamana biter bu hizla=)Ben ilk uyudugunda yapıyordum baktım bitmeyecek şimdi eline bez veriyorum sen de duvarları sil diyorum memnuniyetle yapıyor :)
Anne sana yardım ediyorum diyor
Aslında bir iki saat parka indiren olsa o esnada birçok iş yapılıyor .
Niye sıkıştırıyorlar anlamadım daha iki buçuk bile değil bu çocuklar
Aynen yap yap ciksin aradan rahatlarain.
Bende yazliklari ayirdim hele.
Atmak/birine vermek icin kiyafet ayirdim, tektar gozden gecireyim dedim bir kismini yine atamadim
Hic birseyime kiyip atamiyorum ya giymiyorum belki ama o orda duracak
Biz tesekkur ederizz..
Iyiki var KK
Hadi bol sans canim.
Ogle uykusunda takmiyorum agustos sonunda birakmistik bezi aylardir bi gecen kacirdi altina ogle uykusunda veya uyanuncami yapti bilemedim cok sukur onda sIkinti olmadi ama geceyi hala cekemedik.
Biraz burnu akiyor toparlasin nasipse gece takmamaya baslamam lazim, bezle olunca cok kaşiyor poposunu falan rahatsiz ediyor
Sakin pes etme devamm.
Kizlar birde yaza daha kolay birakirlar denizdi vs derken orda bezsiz gezince farkina varirlar cogu seyin
Aa hadi hayirli olsun canim, saglicakla alin kucaginiza insallah
Ne guzel ikinci bebisler gelmeye basladi topigimizde
M mambur kolay gelsin canim , yavrucuguna basarilar sinavda insallah.
Az daha sabir okullar kapansada rahatlasaniz
canlarim tesekkur ederim rabbim kisenin emegini bosa ikarmasn.Nasılsınız canım geceniz nas geçti güneş carpsaydi geceden başlardı ateş bizde öyle olmuştu yani.
Bir şey olmamıştır inşaallah
tutkku Çok sık yemiyoruz balığı.
Balık yağını bizim doktor da önermedi.
M mambur Allah kolaylık versin canım.
Olumlu düşünün güzel seseyler olsun.
İnşaallah güzel geçecek ve güzel sonuçlar alacaksınız
Çok emek veriyorsunuz sonuçta.
Başınız sağ olsun canım.Kizlar haftasonu kaynimin dugunu var bugun de kinasi vardi. Ancak gelinin amcasi vefat etmis memlekete gitmis ailesi. Kina iptal yani.
Ne tuhaf sey su hayat.. birileri ölüyor birileri doguyor.. biri dugun telasinda biri olum tadiyo..
Hersey cok bos geliyo boyle dusununce..
Karisik duygular icindeyim..