2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

canım gönlüne göre versin Rabbim ya bekliyoruz müjdeli haberini

ay kızlar mira geçen hafta huyu suyu sapıtık ötesiydi aşırı hırçındı ve ateşi de vardı. Alttan 2 azı çıkmış kuzumun. kaldı 2 üst darısı onlara.
ben de izinliydim, yazlık kışlık verilecek saklanacak derken yemin ederim öldüm. bide pratik bir kadın da değilim gözümde büyür vs. mira sağ olsun dibimden ayrılmadı ama en azından bir kısım halloldu. aslında tüm dolapların inip yüklük fln tekrar düzenlenmesi gerek ama yok yani ben de o güç de zaman da

bu sabah babannesine bırakırken çok ağladı. işe gitme diye. izini olunca da çocuğun ayarları bozuluyor valla napıcamı şaşırdım.

Valla çalışsan bi dert çalışmasan bi dert işte öle böle büyüyecekler Canım

Hayırlısı olsun canım inşaallah Allah kalbine göre versin .

Yaaa çok romantiksin
İlerlemez inşaallah canım hafif bir kirginliktir geçer.

Valla çalışsan bi dert çalışmasan bi dert işte öle böle büyüyecekler Canım
Bugün parkta bir yaşında bir çocuğu bakıcısı indirmiş parka salıncakta sallıyor. Çok eğleniyor inmek istemiyor gülüyor falan.. dedim bu hallerini annesi değil bakıcısı görüyor.. bir taraftan üzüldüm ama ne olacak yaw duygusala baglama hemen dedim

birkaç aylıkken kim bakacak ben ayrılamam diye kara kara düşünüyordum şimdi calisayim artık yaa diyorum :))
Bazen bunalıyor insan. Birkac saat ayrı kalmak sinir yipranmasina iyi gelebilir

Ayy Allah ayirmasin da ben yine de birakamam heralde. Bazen 1 saat arkadasa birakiyorum hst ya da kuafore gidiyorum da gelene kadar acaba napti diye dusunmekten kendimi alamiyorum. Calissam naparim acaba. Zirt pirt arar napiyo diye sorup cocugun da ruhunu bozarim ya. Yok yok boyle iyi. Yorucu ama guzel.heranina tanik olmak..

tutkku gecmis olsun cnm. Defne nin dun gece burnu tikali gibiydi. Sabah uyandi burun akiyor siril siril. Peditus verdim. Bi de cok hapsiriyodu alerji surubu zyrtec verdim 1 kasik. Insallah uzamaz. Haftasonu da dugun var. Hayirlisi bakalim.

Kizlar haftasonu kaynimin dugunu var bugun de kinasi vardi. Ancak gelinin amcasi vefat etmis memlekete gitmis ailesi. Kina iptal yani.
Ne tuhaf sey su hayat.. birileri ölüyor birileri doguyor.. biri dugun telasinda biri olum tadiyo..
Hersey cok bos geliyo boyle dusununce..
Karisik duygular icindeyim..

Yaaa çok romantiksin
İlerlemez inşaallah canım hafif bir kirginliktir geçer.

Insallah canim
Yaz gribide hemen gecmez derler

tutkku gecmis olsun cnm. Defne nin dun gece burnu tikali gibiydi. Sabah uyandi burun akiyor siril siril. Peditus verdim. Bi de cok hapsiriyodu alerji surubu zyrtec verdim 1 kasik. Insallah uzamaz. Haftasonu da dugun var. Hayirlisi bakalim.

Insallah ilerlemez canim
Allah rahmet eylesin bu arada gercekten hayat cok garip :/
Dugun olacakmi peki

Kizlar buzu denedim ve onaylandi sanki iyi geliyor
Gecen gece oksurmekten kusmustu bile dun ve aksam uykusunda buz koydum cok sukur daha sakin gecti . 1 kez tuttu gece okusuruk iste.
Gececegimi vardi oksurugun yoksa buz iyimi geldi bilemedim

Bugun bende ilk defa abim alip evden gezmeye goturdu Allahim dusunmekten deli oldum . Ne senaryolar yazdimm..
Yaziyorum telefondan goturdugune pisman olmustur zaten habire rahatsiz ettim

M Mavisu27 her isteyen istediğini konuşuyor işte.. dün vestiyer buzdolabi bugün banyo oturma odasını hallettim. Cumartesi kizimdan önce kalkip camlari silicem. Haftaya da kalabalık misafirim olacak ozamana biter bu hizla=)

canlarim tesekkur ederim rabbim kisenin emegini bosa ikarmasn.

Gunaydin kizlar
Nasilsiniz ?
M Mavisu27 tutkku simdi hep dibimizdeler .benimkiler tek baslarina uzaklara geziye gittiler .valla psikolojim bozuldu onlar gelinceye kadar gunde bin defa onlari aradim

fermante canim gecmis olsun ilerlemez insallah bahar havasida carpiyor .rabbim kalbine gore versin iyi haberlerini paylasirsin insallah biran once..

DonukPudra napti kerem alistinizmi biraz ayrilmaya?

Kizlar siz temizlik dedikce benimde yapasim geldi ama hic vaktim yokya neye el atsam yarim kaliyor .yarim isler muduru olmaktan kurtulamadim.bide ders calisirken hep biseyler yemek istiyorlar surekli pasta borek yapiyorum mutfaktan cikamiyorumm

Başınız sağ olsun canım.
Evet hayat bir yandan yeni bir nefes bahsederken bir yandan toprak olan canlar..
Allah gecinden ve siralisindan versin inşaallah.
Defne ye de gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…