2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Günaydınlar .dün gece okudum yazamadim. Hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum.
Kerem bazen iyi bazen gitmicem diye kımıldamıyor ama arabaya biner binmez yasasın anneanne modunda. Nezle oldu o da .
Is keyifli ama yorucu. Yetişkinlere birşey öğretmek daha da zor .algı düzeyleri düşük olanlar var. Onun dışında mesleğimi yaptığım için mutluyum.

fermante fermante inşallah hayırlısı ile olur. Allahım hayırlı zamanda nasip etsin sana da bebeğini ..

M mambur kolay gelsin. Allah yardımcın olsun.

Günaydınlar .dün gece okudum yazamadim. Hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum.
Kerem bazen iyi bazen gitmicem diye kımıldamıyor ama arabaya biner binmez yasasın anneanne modunda. Nezle oldu o da .
Is keyifli ama yorucu. Yetişkinlere birşey öğretmek daha da zor .algı düzeyleri düşük olanlar var. Onun dışında mesleğimi yaptığım için mutluyum.

fermante fermante inşallah hayırlısı ile olur. Allahım hayırlı zamanda nasip etsin sana da bebeğini ..

M mambur kolay gelsin. Allah yardımcın olsun.
Canim gunaydin
Kiyamam anca alisir annesi ...

Gunaydin kizlar
Nezaman uyucaz biz kac yas olduk ya ..gozlerime batiyor uykusuzluk ..hala uyumuyor deyince uzayliymisim gibi bakiyor herkes kesin bende bir gariplik var diyorum ...
fermante fermante dun yazacaktim bir firsat bulamadim .. hayat cok garip ya basiniz sagolun..bizde bir hafta once kizimin rehberlik hocasini kaybettik .oyle uzuldukki gunduz seminer veren insan aksam ustu vefat etti gencecikti .iki gunde bir konusirduk 8.siniflar diye hep irtibattaydik.inanamiyor insan ...

Gunaydin kizlar
Nezaman uyucaz biz kac yas olduk ya ..gozlerime batiyor uykusuzluk ..hala uyumuyor deyince uzayliymisim gibi bakiyor herkes kesin bende bir gariplik var diyorum ...
fermante fermante dun yazacaktim bir firsat bulamadim .. hayat cok garip ya basiniz sagolun..bizde bir hafta once kizimin rehberlik hocasini kaybettik .oyle uzuldukki gunduz seminer veren insan aksam ustu vefat etti gencecikti .iki gunde bir konusirduk 8.siniflar diye hep irtibattaydik.inanamiyor insan ...
Canım benim Allah kolaylık versin
Uykusuzluk çok zor bizim de bu aralar fena..
Hayırlısıyla hepsi düzelir inşaallah.
Ogretmeninizin de mekanı cennet olsun inşallah. Allah ailesine sabır versin sıralı ölüm versin rabbim

Sağolasın canım gece uykularini saymazsak iyiyiz şükür.
Sen ne yaptın ne dedi doktor ? ?
Ayagimdaki kemikler sinirlere baski yapiyomus,duz taban olmaya dogru gidiyorum :KK14: , dinlen dedi ,:işsiz: ayakkabi icine koyulan ortopedic altlik yaptircam. sanada gecmis olsun insallah kaybolmuslardir kistler ..

Lisayi krese gondericem .eylul gibi Kabul olursa..2019 eylul'un de Lisa okula basliyacak oyuzden onceden alissin istiyorum.burda 4 yasinda basliyolar okula:KK53:,
Oyyyyy maşallah lisa ya..abla olmuş okula gidecek.
4 yaş erken değilmi okul için.anasınıfı gibidir heralde.merak ettim şimdi :KK53:
Burda 5 yaşa inmişti 1.sınıf zorunluydu baktılar olmadı şimdi isteğe bağlı.isteyen gönderiyo.

M Mavisu27 canim guzel haberlerle gel, insallah kistmist yoktur artik

DonukPudra DonukPudra buyuklerle ugrasmak ayri bir zorluk diimi.
Meslek neydi canim senin kacirmisim orayi

M mambur Mekani cennet olsun insallah . Zordur . Rabbin gecinden versin.

Geziye gidince iyice sapitir insan ya tum gun yok. Bazilari 1 2 gece kaliyorlar birde aman aman dusuncesi bile yorucu yani :)

Nasilsiniz kizlar
Benimde gitmem lazim dr. Gecen kadin doguma gittim, test pek iyi cikmamisti 1 ay sonra tekrar gel dedi nasipse bu hafta gidicem. Insallah yolundadir hersey.
Rabbim beterinden korusun valla
Git canım ihmal etme sakın.
benimde kontrole gitmem lazım.haftaya gidicem bende.dün eski bir arkadaşı gördüm kızı lisede okuyo biride orta okulda.bi baktım hamile şok oldum.yaşıda var biraz.spiralle kaldım dedi :KK57: çıkarmamışlarda doğuma kadar durcakmış.korku sardı beni.ihmal etme kontrollere git dedi.
Kadın olmak ne zor :KK34:

Git canım ihmal etme sakın.
benimde kontrole gitmem lazım.haftaya gidicem bende.dün eski bir arkadaşı gördüm kızı lisede okuyo biride orta okulda.bi baktım hamile şok oldum.yaşıda var biraz.spiralle kaldım dedi :KK57: çıkarmamışlarda doğuma kadar durcakmış.korku sardı beni.ihmal etme kontrollere git dedi.
Kadın olmak ne zor :KK34:

Ay valla spiralde taksan neyde taksan olacagi varsa oluyor iste. Spiralin icerde kalmasinada sasirdim kaliyormusmu oyle :/

Bende 2 yil kadar hic gitmemistim ama bu yil baya gittim. Yumurtalik iltihabi olunca birkere oldummu ara ara olur zaten birakmaz pesini gibisinden konusmustu dr. O yuzden 6 ayda bir giderim artik. Heo erteliyoruz kendi sagligimizi ama biz iyi olmaliyizki yavrulara yetelim :KK14:

Ay valla spiralde taksan neyde taksan olacagi varsa oluyor iste. Spiralin icerde kalmasinada sasirdim kaliyormusmu oyle :/

Bende 2 yil kadar hic gitmemistim ama bu yil baya gittim. Yumurtalik iltihabi olunca birkere oldummu ara ara olur zaten birakmaz pesini gibisinden konusmustu dr. O yuzden 6 ayda bir giderim artik. Heo erteliyoruz kendi sagligimizi ama biz iyi olmaliyizki yavrulara yetelim :KK14:
Doğumda alıcaz demişler.ne yazıkki bebekte sıkıntı olabilir diyolarmış.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.spiral olunca riskli oluyomuş.başta bebeği alalım demişler ama kıyamadım diyo arkadaşım

Doğumda alıcaz demişler.ne yazıkki bebekte sıkıntı olabilir diyolarmış.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.spiral olunca riskli oluyomuş.başta bebeği alalım demişler ama kıyamadım diyo arkadaşım

Ay yok ya en iyi karari vermis , kiyilmazki onlara. Rabbim buyuk insallah saglicakla sorunsuz alirlar kucaklarina.
Buyuk konusmayayim ama spiral ve dogum kontrol hapi kullanmam herhalde.
Onermisti zaten dr ama orali degilim iyiki taktirmamisim

Ay yok ya en iyi karari vermis , kiyilmazki onlara. Rabbim buyuk insallah saglicakla sorunsuz alirlar kucaklarina.
Buyuk konusmayayim ama spiral ve dogum kontrol hapi kullanmam herhalde.
Onermisti zaten dr ama orali degilim iyiki taktirmamisim
Ben takdırdım canım.şikayetim yok.çokda memnunum diyebilirim :KK6:ama yuzde yuz korumuyo galiba. doktorlar dediğin gibi hemen bunu öneriyolar.oğlumdan öncede 7 yıl kaldı bende.şikayetim olmamıştı ama çevreden duyunca illaki korkuyosun.herkese de iyi gelmiyo zaten.6 ayda bir kontrole gitmek en iyisi

Oyyyyy maşallah lisa ya..abla olmuş okula gidecek.
4 yaş erken değilmi okul için.anasınıfı gibidir heralde.merak ettim şimdi :KK53:
Burda 5 yaşa inmişti 1.sınıf zorunluydu baktılar olmadı şimdi isteğe bağlı.isteyen gönderiyo.
Anasinifi ,okul oncesi egitim gibi bisey,zorunlu burda 4 yasindayken basliyolar ,duzen var egitim sisteminde , insallah basarili bir egitim hayati olur,hayatlari olur hepsinin :)

X