2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Aynen yap yap ciksin aradan rahatlarain.
Bende yazliklari ayirdim hele.
Atmak/birine vermek icin kiyafet ayirdim, tektar gozden gecireyim dedim bir kismini yine atamadim :KK70:
Hic birseyime kiyip atamiyorum ya giymiyorum belki ama o orda duracak :KK14:

Biz tesekkur ederizz..
Iyiki var KK :KK68:

Hadi bol sans canim.
Ogle uykusunda takmiyorum agustos sonunda birakmistik bezi aylardir bi gecen kacirdi altina ogle uykusunda veya uyanuncami yapti bilemedim cok sukur onda sIkinti olmadi ama geceyi hala cekemedik.
Biraz burnu akiyor toparlasin nasipse gece takmamaya baslamam lazim, bezle olunca cok kaşiyor poposunu falan rahatsiz ediyor
Sakin pes etme devamm.

Kizlar birde yaza daha kolay birakirlar denizdi vs derken orda bezsiz gezince farkina varirlar cogu seyin

Aa hadi hayirli olsun canim, saglicakla alin kucaginiza insallah
Ne guzel ikinci bebisler gelmeye basladi topigimizde :nazar:

M mambur kolay gelsin canim , yavrucuguna basarilar sinavda insallah.
Az daha sabir okullar kapansada rahatlasaniz :KK68:
Çok teşekkür ederim cnm

Merhaba bezi bıraktık. Tam 2 ayda tam anlamıyla alışta başlarda 1, 1,5 saatte bir çişe götürüyordum. Sonra kendine bıraktım 5 saat bile tutuyor artık. Üstr bir arkadaş öğleöuykusunu sormuş, bağlamıyorum ilk alıştığı zaman kalktığı anagötürüyodum yoksa yapıyodu şimdi alıştı. Geceleride o uyuduktan sonra bağlayıp fark etmeden açıyodum bugün onuda bırakmayı düşünüyorum. Veee hamileyim inş bu sefer aralık annesi olacağım. Bakalım neler bekliyecek beni
Hayırlı olsun Allah sağlıkla doğmasını nasip etsin.

Çiş bırakmanın 3. Günündeyiz kızlar. Nasıl gidiyor derseniz benim cadının ruh durumuna göre diyebilirim. Dışarı da çıktık dışarda kaçırmadı hiç ama evde gıcıklığına yapıyor sanki deli mi ne :duduk: yarın da evdeyim sonra babaanne sırası geliyor tek korkum onun benim kadar ısrarcı olmaması.

Ay bırakan anneler öğle uykusunda bez bağlıyor musunuz bir diyin bakalım
Kolay gelsin canım.
İnşaallah babaannesi de senin düzende devam eder başlamışken bitirirsiniz

M Mavisu27 Allah kolaylik versin bende yarın bi abla çağırdım sonra hava durumuna baktım ki 4 gün yağış var iptal ettim. Haftasonu da dolu şimdi işler başıma kaldı yawastan başladım bu aksam ama.kızım izin vermiyor bezi alayım merdivene cikayim istiyor nasıl yaparım bilmiyorum babası yanına çağırıyor ama 5 dk sonra dibimde bitiyor:anne: bakalım nasıl bitecek bu isler:deli:
@GCA ne güzel baslamissin tuvalet eğitimine bende düşündüm bu 4 günde ama hastayhastaydi biraz yine ertelendi. Bir de etrafimdaki herkes bezi bırakmadı mi diye başımın etini yiyor. Vaktim olsa keşke üstüne dusemedim bir türlü. Bende ramazandan sonra başlarım insallah
Ben ilk uyudugunda yapıyordum baktım bitmeyecek şimdi eline bez veriyorum sen de duvarları sil diyorum memnuniyetle yapıyor :)
Anne sana yardım ediyorum diyor :anne:
Aslında bir iki saat parka indiren olsa o esnada birçok iş yapılıyor .

Niye sıkıştırıyorlar anlamadım daha iki buçuk bile değil bu çocuklar o_O

Aynen yap yap ciksin aradan rahatlarain.
Bende yazliklari ayirdim hele.
Atmak/birine vermek icin kiyafet ayirdim, tektar gozden gecireyim dedim bir kismini yine atamadim :KK70:
Hic birseyime kiyip atamiyorum ya giymiyorum belki ama o orda duracak :KK14:

Biz tesekkur ederizz..
Iyiki var KK :KK68:

Hadi bol sans canim.
Ogle uykusunda takmiyorum agustos sonunda birakmistik bezi aylardir bi gecen kacirdi altina ogle uykusunda veya uyanuncami yapti bilemedim cok sukur onda sIkinti olmadi ama geceyi hala cekemedik.
Biraz burnu akiyor toparlasin nasipse gece takmamaya baslamam lazim, bezle olunca cok kaşiyor poposunu falan rahatsiz ediyor
Sakin pes etme devamm.

Kizlar birde yaza daha kolay birakirlar denizdi vs derken orda bezsiz gezince farkina varirlar cogu seyin

Aa hadi hayirli olsun canim, saglicakla alin kucaginiza insallah
Ne guzel ikinci bebisler gelmeye basladi topigimizde :nazar:

M mambur kolay gelsin canim , yavrucuguna basarilar sinavda insallah.
Az daha sabir okullar kapansada rahatlasaniz :KK68:
Biri benden mi bahsetti :KK53:
Ya giyersem diye sakladigim bi dolu kıyafet var :kusmuk:

Kızlar okul pikniği vardı bugun.öyle yoruldum ki.her yanım ağrıyo.kerem 5 dak.oturmadı.kızların yanına hiç uğramadı abileriyle maç yaptı.akşama kadar güneşin altındaydı.inşallah hastalanmayız :KK43:
Erken de kalkamadım.kızım kalmak istedi kıyamadım
Nasılsınız canım geceniz nas geçti güneş carpsaydi geceden başlardı ateş bizde öyle olmuştu yani.
Bir şey olmamıştır inşaallah ❤️

tutkku tutkku Çok sık yemiyoruz balığı.
Balık yağını bizim doktor da önermedi.

M mambur Allah kolaylık versin canım.
Olumlu düşünün güzel seseyler olsun.
İnşaallah güzel geçecek ve güzel sonuçlar alacaksınız
Çok emek veriyorsunuz sonuçta.

Nasılsınız canım geceniz nas geçti güneş carpsaydi geceden başlardı ateş bizde öyle olmuştu yani.
Bir şey olmamıştır inşaallah ❤️

tutkku tutkku Çok sık yemiyoruz balığı.
Balık yağını bizim doktor da önermedi.

M mambur Allah kolaylık versin canım.
Olumlu düşünün güzel seseyler olsun.
İnşaallah güzel geçecek ve güzel sonuçlar alacaksınız
Çok emek veriyorsunuz sonuçta.
Şükür gecemiz iyi geçti canım.akşam gözleri kızarmıştı eyvah dedim.

Kizlar ben de kadin doguma gittim gecen gun. Klomen verdi yumurta takibi yapmak icin. Sonra da igne verdi. Iliski gunlerini belirledi. Kasiklarim batiyo iki gundur. Insallah tutar bu sefer diye dua ediyorum. Yas farki cok acilsin istemiyorum. Benim de yasim geciyo. Hayirli rabbimden.

Burnumuz akiyodu, dun geceden beri oksuruk basladi.. hadi hayirlisi insallah atlatiriz
Bugun instagramda okudum uyurken bas ucuna bir kap buz koyuyorlarmis o erirken buhar verip rahstlatiyormus vs.. koydum bakalim etki edecekmi
Cok sukue tum kis 1,2 kez hasta oldu dedim yaza ciktik rahat olur dedim ama virus varmis yine..
Neyse ne diyeyim halimize sukur

Ben sordum ama doktorumuz önermedi balıkta ayda bir anca yiyoruz oda yerse bizimki biraz ruh haline göre yemek yiyo
M Mavisu27

Ya o kadar rahatladimki.. yagini vermeyeyim bari
Benimki versen yer ama neden bilmem iste duzenli balik aliskanligimiz yok.
Instagramda el alemin cocuklarina bakinca vay yani.. haftad 2 kez bule tuketiyorlar :KK53:

Biri benden mi bahsetti :KK53:
Ya giyersem diye sakladigim bi dolu kıyafet var :kusmuk:

Dun ayirdiklarimdan cogu kaldi yine bana :KK70:
Ne zaman giyerim bilmem orda durmali iste :KK53:

Cok pis hatira saklama huyum var, liseden,orta okuldan vs defterlerim durur. Gecen bi kismini atmak icin ayirdim artik zorla :) kisin soba yakarim en iyisi :KK53:

Kizlar ben de kadin doguma gittim gecen gun. Klomen verdi yumurta takibi yapmak icin. Sonra da igne verdi. Iliski gunlerini belirledi. Kasiklarim batiyo iki gundur. Insallah tutar bu sefer diye dua ediyorum. Yas farki cok acilsin istemiyorum. Benim de yasim geciyo. Hayirli rabbimden.
Teşekkür ederim cnm. İnş tez vakitte hamile kalırsın. İnşallah kalmışsındır.

X