- 8 Mart 2011
- 25.898
- 28.128
-
- Konu Sahibi adanamerkez
- #85.561
2.Çocuk yapmak mi evi temizlemek mi dersenKızlar bende ufaktan bahar temizliğine başladım bu hızla bayrama yetişir inşallah bugün diyorum ki ikinci çocuğu da yap oda biraz büyüsün sonra arkana bakmadan başka eve geç ev çığrından çıktı
Çok teşekkür ederim :)Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah ne güZel tuvalette alışmış darısı bize artık
Çok teşekkür ederim cnmAynen yap yap ciksin aradan rahatlarain.
Bende yazliklari ayirdim hele.
Atmak/birine vermek icin kiyafet ayirdim, tektar gozden gecireyim dedim bir kismini yine atamadim
Hic birseyime kiyip atamiyorum ya giymiyorum belki ama o orda duracak
Biz tesekkur ederizz..
Iyiki var KK
Hadi bol sans canim.
Ogle uykusunda takmiyorum agustos sonunda birakmistik bezi aylardir bi gecen kacirdi altina ogle uykusunda veya uyanuncami yapti bilemedim cok sukur onda sIkinti olmadi ama geceyi hala cekemedik.
Biraz burnu akiyor toparlasin nasipse gece takmamaya baslamam lazim, bezle olunca cok kaşiyor poposunu falan rahatsiz ediyor
Sakin pes etme devamm.
Kizlar birde yaza daha kolay birakirlar denizdi vs derken orda bezsiz gezince farkina varirlar cogu seyin
Aa hadi hayirli olsun canim, saglicakla alin kucaginiza insallah
Ne guzel ikinci bebisler gelmeye basladi topigimizde
M mambur kolay gelsin canim , yavrucuguna basarilar sinavda insallah.
Az daha sabir okullar kapansada rahatlasaniz
Hayırlı olsun Allah sağlıkla doğmasını nasip etsin.Merhaba bezi bıraktık. Tam 2 ayda tam anlamıyla alışta başlarda 1, 1,5 saatte bir çişe götürüyordum. Sonra kendine bıraktım 5 saat bile tutuyor artık. Üstr bir arkadaş öğleöuykusunu sormuş, bağlamıyorum ilk alıştığı zaman kalktığı anagötürüyodum yoksa yapıyodu şimdi alıştı. Geceleride o uyuduktan sonra bağlayıp fark etmeden açıyodum bugün onuda bırakmayı düşünüyorum. Veee hamileyim inş bu sefer aralık annesi olacağım. Bakalım neler bekliyecek beni
Kolay gelsin canım.Çiş bırakmanın 3. Günündeyiz kızlar. Nasıl gidiyor derseniz benim cadının ruh durumuna göre diyebilirim. Dışarı da çıktık dışarda kaçırmadı hiç ama evde gıcıklığına yapıyor sanki deli mi neyarın da evdeyim sonra babaanne sırası geliyor tek korkum onun benim kadar ısrarcı olmaması.
Ay bırakan anneler öğle uykusunda bez bağlıyor musunuz bir diyin bakalım
Ben ilk uyudugunda yapıyordum baktım bitmeyecek şimdi eline bez veriyorum sen de duvarları sil diyorum memnuniyetle yapıyor :)M Mavisu27 Allah kolaylik versin bende yarın bi abla çağırdım sonra hava durumuna baktım ki 4 gün yağış var iptal ettim. Haftasonu da dolu şimdi işler başıma kaldı yawastan başladım bu aksam ama.kızım izin vermiyor bezi alayım merdivene cikayim istiyor nasıl yaparım bilmiyorum babası yanına çağırıyor ama 5 dk sonra dibimde bitiyorbakalım nasıl bitecek bu isler
@GCA ne güzel baslamissin tuvalet eğitimine bende düşündüm bu 4 günde ama hastayhastaydi biraz yine ertelendi. Bir de etrafimdaki herkes bezi bırakmadı mi diye başımın etini yiyor. Vaktim olsa keşke üstüne dusemedim bir türlü. Bende ramazandan sonra başlarım insallah
Biri benden mi bahsettiAynen yap yap ciksin aradan rahatlarain.
Bende yazliklari ayirdim hele.
Atmak/birine vermek icin kiyafet ayirdim, tektar gozden gecireyim dedim bir kismini yine atamadim
Hic birseyime kiyip atamiyorum ya giymiyorum belki ama o orda duracak
Biz tesekkur ederizz..
Iyiki var KK
Hadi bol sans canim.
Ogle uykusunda takmiyorum agustos sonunda birakmistik bezi aylardir bi gecen kacirdi altina ogle uykusunda veya uyanuncami yapti bilemedim cok sukur onda sIkinti olmadi ama geceyi hala cekemedik.
Biraz burnu akiyor toparlasin nasipse gece takmamaya baslamam lazim, bezle olunca cok kaşiyor poposunu falan rahatsiz ediyor
Sakin pes etme devamm.
Kizlar birde yaza daha kolay birakirlar denizdi vs derken orda bezsiz gezince farkina varirlar cogu seyin
Aa hadi hayirli olsun canim, saglicakla alin kucaginiza insallah
Ne guzel ikinci bebisler gelmeye basladi topigimizde
M mambur kolay gelsin canim , yavrucuguna basarilar sinavda insallah.
Az daha sabir okullar kapansada rahatlasaniz
Kızlar bende ufaktan bahar temizliğine başladım bu hızla bayrama yetişir inşallah bugün diyorum ki ikinci çocuğu da yap oda biraz büyüsün sonra arkana bakmadan başka eve geç ev çığrından çıktı
Nasılsınız canım geceniz nas geçti güneş carpsaydi geceden başlardı ateş bizde öyle olmuştu yani.Kızlar okul pikniği vardı bugun.öyle yoruldum ki.her yanım ağrıyo.kerem 5 dak.oturmadı.kızların yanına hiç uğramadı abileriyle maç yaptı.akşama kadar güneşin altındaydı.inşallah hastalanmayız
Erken de kalkamadım.kızım kalmak istedi kıyamadım
Şükür gecemiz iyi geçti canım.akşam gözleri kızarmıştı eyvah dedim.Nasılsınız canım geceniz nas geçti güneş carpsaydi geceden başlardı ateş bizde öyle olmuştu yani.
Bir şey olmamıştır inşaallah
tutkku Çok sık yemiyoruz balığı.
Balık yağını bizim doktor da önermedi.
M mambur Allah kolaylık versin canım.
Olumlu düşünün güzel seseyler olsun.
İnşaallah güzel geçecek ve güzel sonuçlar alacaksınız
Çok emek veriyorsunuz sonuçta.
Benim ki bi anlık çılgınlıktı o fikirden hızla uzaklaştım2.Çocuk yapmak mi evi temizlemek mi dersen
Evi temizlemek derim
Hayirli olsun. Allah kucagina almayi nasip.etsin saglikla.insallah.Çok teşekkür ederim cnm. Kararlı olun babaneylede paylaşın. Ben 2, haftada beze geri dönecektim. Eşim olacak sabret diye destek oldu. Şükür oldu. Bezsiziz artık.
Ayy hic saklayamam valla. Eskiler gitsin yenilere yer acilsinBiri benden mi bahsetti
Ya giyersem diye sakladigim bi dolu kıyafet var
M Mavisu27Ben sordum ama doktorumuz önermedi balıkta ayda bir anca yiyoruz oda yerse bizimki biraz ruh haline göre yemek yiyo
Biri benden mi bahsetti
Ya giyersem diye sakladigim bi dolu kıyafet var
Teşekkür ederim cnm. İnş tez vakitte hamile kalırsın. İnşallah kalmışsındır.Kizlar ben de kadin doguma gittim gecen gun. Klomen verdi yumurta takibi yapmak icin. Sonra da igne verdi. Iliski gunlerini belirledi. Kasiklarim batiyo iki gundur. Insallah tutar bu sefer diye dua ediyorum. Yas farki cok acilsin istemiyorum. Benim de yasim geciyo. Hayirli rabbimden.