2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Çok teşekkür ederim cnm

Hayırlı olsun Allah sağlıkla doğmasını nasip etsin.

Kolay gelsin canım.
İnşaallah babaannesi de senin düzende devam eder başlamışken bitirirsiniz

Ben ilk uyudugunda yapıyordum baktım bitmeyecek şimdi eline bez veriyorum sen de duvarları sil diyorum memnuniyetle yapıyor :)
Anne sana yardım ediyorum diyor
Aslında bir iki saat parka indiren olsa o esnada birçok iş yapılıyor .

Niye sıkıştırıyorlar anlamadım daha iki buçuk bile değil bu çocuklar

Biri benden mi bahsetti
Ya giyersem diye sakladigim bi dolu kıyafet var

Nasılsınız canım geceniz nas geçti güneş carpsaydi geceden başlardı ateş bizde öyle olmuştu yani.
Bir şey olmamıştır inşaallah

tutkku Çok sık yemiyoruz balığı.
Balık yağını bizim doktor da önermedi.

M mambur Allah kolaylık versin canım.
Olumlu düşünün güzel seseyler olsun.
İnşaallah güzel geçecek ve güzel sonuçlar alacaksınız
Çok emek veriyorsunuz sonuçta.

Şükür gecemiz iyi geçti canım.akşam gözleri kızarmıştı eyvah dedim.

Kizlar ben de kadin doguma gittim gecen gun. Klomen verdi yumurta takibi yapmak icin. Sonra da igne verdi. Iliski gunlerini belirledi. Kasiklarim batiyo iki gundur. Insallah tutar bu sefer diye dua ediyorum. Yas farki cok acilsin istemiyorum. Benim de yasim geciyo. Hayirli rabbimden.

Burnumuz akiyodu, dun geceden beri oksuruk basladi.. hadi hayirlisi insallah atlatiriz
Bugun instagramda okudum uyurken bas ucuna bir kap buz koyuyorlarmis o erirken buhar verip rahstlatiyormus vs.. koydum bakalim etki edecekmi
Cok sukue tum kis 1,2 kez hasta oldu dedim yaza ciktik rahat olur dedim ama virus varmis yine..
Neyse ne diyeyim halimize sukur

Ben sordum ama doktorumuz önermedi balıkta ayda bir anca yiyoruz oda yerse bizimki biraz ruh haline göre yemek yiyo
M Mavisu27

Ya o kadar rahatladimki.. yagini vermeyeyim bari
Benimki versen yer ama neden bilmem iste duzenli balik aliskanligimiz yok.
Instagramda el alemin cocuklarina bakinca vay yani.. haftad 2 kez bule tuketiyorlar

Biri benden mi bahsetti
Ya giyersem diye sakladigim bi dolu kıyafet var

Dun ayirdiklarimdan cogu kaldi yine bana
Ne zaman giyerim bilmem orda durmali iste

Cok pis hatira saklama huyum var, liseden,orta okuldan vs defterlerim durur. Gecen bi kismini atmak icin ayirdim artik zorla :) kisin soba yakarim en iyisi

Teşekkür ederim cnm. İnş tez vakitte hamile kalırsın. İnşallah kalmışsındır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…