- 21 Nisan 2015
- 2.397
- 4.806
- 41
-
- Konu Sahibi adanamerkez
- #85.541
Bize böyle bir platform oluşturduğunuz için biz de teşekkür ederiz
Ve 3 yıldır bizi aynı çatı altında toplatan ,hala konuşacak birşeylere sebebiyet verenminnaklarımıza da teşekkür ederiz.
Canim 2 gundur giremedim kk ya ben acilmadi bi turlu hep bi hata dongusu icinde kaldim. Naptin ilerleyebildin mi? Evdeyken bezi takma diari cikarken de su gecirmez kilot giydir. Mutlaka normal kilot/boxer giydir. Onun rahatligina alissin. Biraz cislenecek etraf ama baska turlu olmuyor malesef. Yapa yapa ogreniyorlar. Hissedecek o islakligi. Yalniz ben hata yaptim gece bezi birakmadim.taktim. ilk baslarda yapmiyodu artik sabahlari bezi dolu kalkiyor. Sen sen ol alez al yatagina gece de takma.. kolay gelsin.Selam kızlaaaar, Pazartesi günü izin aldım 4 gün evdeyim çişi halledeyim dedim. 15 gün önce çok hazırdı ama bugün bezimi istiyorum fln dedi. Kakayı dedi ama çişi yapıyor. Bez bırakanlar yardım. Siz de durumlar nasıl ilerledi
Takma canim takma. Nasi alisirsa oyle gidiyor. Gunduzu cozdum ben de gece bagliyorum.halaa.Çiş bırakmanın 3. Günündeyiz kızlar. Nasıl gidiyor derseniz benim cadının ruh durumuna göre diyebilirim. Dışarı da çıktık dışarda kaçırmadı hiç ama evde gıcıklığına yapıyor sanki deli mi neyarın da evdeyim sonra babaanne sırası geliyor tek korkum onun benim kadar ısrarcı olmaması.
Ay bırakan anneler öğle uykusunda bez bağlıyor musunuz bir diyin bakalım
Boyle bir altyapi olusturup dunyanin dort biyanindan bizi bir araya topladiginiz icin de biz tesekkur ederiz.3 yıldır hiç usanmadan yazıp bu başlığı kaderine bırakmayan tüm annelerimize teşekkür ederim ....
M Mavisu27 Allah kolaylik versin bende yarın bi abla çağırdım sonra hava durumuna baktım ki 4 gün yağış var iptal ettim. Haftasonu da dolu şimdi işler başıma kaldı yawastan başladım bu aksam ama.kızım izin vermiyor bezi alayım merdivene cikayim istiyor nasıl yaparım bilmiyorum babası yanına çağırıyor ama 5 dk sonra dibimde bitiyorbakalım nasıl bitecek bu isler
G GCA ne güzel baslamissin tuvalet eğitimine bende düşündüm bu 4 günde ama hastayhastaydi biraz yine ertelendi. Bir de etrafimdaki herkes bezi bırakmadı mi diye başımın etini yiyor. Vaktim olsa keşke üstüne dusemedim bir türlü. Bende ramazandan sonra başlarım insallah
Canim 2 gundur giremedim kk ya ben acilmadi bi turlu hep bi hata dongusu icinde kaldim. Naptin ilerleyebildin mi? Evdeyken bezi takma diari cikarken de su gecirmez kilot giydir. Mutlaka normal kilot/boxer giydir. Onun rahatligina alissin. Biraz cislenecek etraf ama baska turlu olmuyor malesef. Yapa yapa ogreniyorlar. Hissedecek o islakligi. Yalniz ben hata yaptim gece bezi birakmadim.taktim. ilk baslarda yapmiyodu artik sabahlari bezi dolu kalkiyor. Sen sen ol alez al yatagina gece de takma.. kolay gelsin.
Takma canim takma. Nasi alisirsa oyle gidiyor. Gunduzu cozdum ben de gece bagliyorum.halaa.
Uykusu bi duzene girse de o.isi de halletsem.
Merhaba bezi bıraktık. Tam 2 ayda tam anlamıyla alışta başlarda 1, 1,5 saatte bir çişe götürüyordum. Sonra kendine bıraktım 5 saat bile tutuyor artık. Üstr bir arkadaş öğleöuykusunu sormuş, bağlamıyorum ilk alıştığı zaman kalktığı anagötürüyodum yoksa yapıyodu şimdi alıştı. Geceleride o uyuduktan sonra bağlayıp fark etmeden açıyodum bugün onuda bırakmayı düşünüyorum. Veee hamileyim inş bu sefer aralık annesi olacağım. Bakalım neler bekliyecek beni
Çok teşekkür ederim cnm. Kararlı olun babaneylede paylaşın. Ben 2, haftada beze geri dönecektim. Eşim olacak sabret diye destek oldu. Şükür oldu. Bezsiziz artık.Tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin. Bez bırakma sürecindeyiz bizde beni endişelendiren babaannesi acaba bağlar mı inşallah korktuğuma uğramam
Canımm gözünaydın olsun..hayırlı olsun bebişinMerhaba bezi bıraktık. Tam 2 ayda tam anlamıyla alışta başlarda 1, 1,5 saatte bir çişe götürüyordum. Sonra kendine bıraktım 5 saat bile tutuyor artık. Üstr bir arkadaş öğleöuykusunu sormuş, bağlamıyorum ilk alıştığı zaman kalktığı anagötürüyodum yoksa yapıyodu şimdi alıştı. Geceleride o uyuduktan sonra bağlayıp fark etmeden açıyodum bugün onuda bırakmayı düşünüyorum. Veee hamileyim inş bu sefer aralık annesi olacağım. Bakalım neler bekliyecek beni
Hayırlı olsun. Sagsaglim kucağınıza almak nasip olsun.Merhaba bezi bıraktık. Tam 2 ayda tam anlamıyla alışta başlarda 1, 1,5 saatte bir çişe götürüyordum. Sonra k Veee hamileyim inş bu sefer aralık annesi olacağım. Bakalım neler bekliyecek beni
çok teşekkür ederim, en önemli oHayırlı olsun. Sagsaglim kucağınıza almak nasip olsun.
Canımm gözünaydın olsun..hayırlı olsun bebişin.üçüncü olacak heralde yanlış mı hatırlıyorum
Aynen canım acelesi yok.
Biz bayramda evde olmuyoruz şehir dışında memlekette oluyoruz.
Yaz tatilimiz de genelde öyle geçiyor. Ramazanda da yapamam o yüzden şimdi yapıyorum aradan çıkması lazımdi.
3 yıldır hiç usanmadan yazıp bu başlığı kaderine bırakmayan tüm annelerimize teşekkür ederim ....
Çiş bırakmanın 3. Günündeyiz kızlar. Nasıl gidiyor derseniz benim cadının ruh durumuna göre diyebilirim. Dışarı da çıktık dışarda kaçırmadı hiç ama evde gıcıklığına yapıyor sanki deli mi neyarın da evdeyim sonra babaanne sırası geliyor tek korkum onun benim kadar ısrarcı olmaması.
Ay bırakan anneler öğle uykusunda bez bağlıyor musunuz bir diyin bakalım
Merhaba bezi bıraktık. Tam 2 ayda tam anlamıyla alışta başlarda 1, 1,5 saatte bir çişe götürüyordum. Sonra kendine bıraktım 5 saat bile tutuyor artık. Üstr bir arkadaş öğleöuykusunu sormuş, bağlamıyorum ilk alıştığı zaman kalktığı anagötürüyodum yoksa yapıyodu şimdi alıştı. Geceleride o uyuduktan sonra bağlayıp fark etmeden açıyodum bugün onuda bırakmayı düşünüyorum. Veee hamileyim inş bu sefer aralık annesi olacağım. Bakalım neler bekliyecek beni
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah ne güZel tuvalette alışmış darısı bize artıkMerhaba bezi bıraktık. Tam 2 ayda tam anlamıyla alışta başlarda 1, 1,5 saatte bir çişe götürüyordum. Sonra kendine bıraktım 5 saat bile tutuyor artık. Üstr bir arkadaş öğleöuykusunu sormuş, bağlamıyorum ilk alıştığı zaman kalktığı anagötürüyodum yoksa yapıyodu şimdi alıştı. Geceleride o uyuduktan sonra bağlayıp fark etmeden açıyodum bugün onuda bırakmayı düşünüyorum. Veee hamileyim inş bu sefer aralık annesi olacağım. Bakalım neler bekliyecek beni
Ben sordum ama doktorumuz önermedi balıkta ayda bir anca yiyoruz oda yerse bizimki biraz ruh haline göre yemek yiyoKizlar duzenli balik tukeriyormu yavrular?
Yoksa balik yagi veren varmi?
Acikcasi duzenli veremiyorum , balik yagi icin danissammi doktora acaba