- 10 Eylül 2013
- 3.593
- 5.510
-
- Konu Sahibi adanamerkez
- #85.521
Bende de coktu ya. Verdim hep ben birilerine.. hatta ikisni kayinvalideme geri verdim. Napicaksak o kadar yorgani. Zaten kalin ve agir. Evler sicak. Hiic gerek yok dedim ihtiyac sahibi birilerine verdim. Bi de dedigin gibi kullanmadigin esyanin cilesini cekiyosun..Kızlar siz bilirsiniz bu yorganları nasıl muhafaza etmek iyi olur?
Hurclara koyuyorum da nevresimli mi koymak daha iyi olur yoksa çıplak mi?
Bu arada yün yorgan.
Kullanmadığımız şeylerin de yükünü çekmek ne saçma su dunyada ama neeyyse
okul hayatımız iyi 11,5 haftalıkken bakıcıya gitmenin avantajı sanırım seviyor fotoları iyi geliyor,bizim bebekken reflü yoktu boğazımız iyi maşallah sonradan reflü olduk akşam yemelerini kestik sütü kestik gece yatmadan süt verirdim sabah kalkar kalkmaz da süt verirdim şimdi onlar yok şükür azalıyor hafif hafif konuşmayan haliyle çenemiz durmuyor inşaallah dili de açılacakserseriye bak sen, o konuşuyor annesi sen anlamadığın için sinirlenip kafa göz dalıyor :) okul hayatı nasıl küçük beyin. ay bebekken olur sonra geçerdi reflü sizin o mu devam ediyor hala ya
okul hayatımız iyi 11,5 haftalıkken bakıcıya gitmenin avantajı sanırım seviyor fotoları iyi geliyor,bizim bebekken reflü yoktu boğazımız iyi maşallah sonradan reflü olduk akşam yemelerini kestik sütü kestik gece yatmadan süt verirdim sabah kalkar kalkmaz da süt verirdim şimdi onlar yok şükür azalıyor hafif hafif konuşmayan haliyle çenemiz durmuyor inşaallah dili de açılacak
hiç sorma mesela dün sabah bir triple kalktı görsen gece uyurken tekmeledim zannedersin daha kalkarken ağlayarak kalktı kreşe girince bir öğretmen var ona sempatisi ayrı gülmeye başladı ula eşşolusu ben hangi tavuğuna kış dedimMaşallah canım sevsin kuzucuk. Ay bu bebeler ne nazlı ya yiyen yemeyen hepsinde arıza
Aman iyi olsun da yavrum benim. ..
Kurs her gün ama yarim gün olacak sabahçı olacağım.öğleden sonrası Kereme de kalsın diye . hırçınlık dönemsel de etkili ama ilgi de istiyor .o da bir gerçek telefon görüşmelerim çok bu ara yanyana isek deli gibi ağlıyor .bırak at onu diye . konuşamıyorum . işle ilgili vs böyle sıkıntılar var.
8
Yok kizlar ya duzelme olmadi henuz. 2 hafta oldu iste bugun. Okuyordum hergun ama regli olunca kaldi. Temizleneyim yine okumaya devam edicem insallah. Biraz daha bekliycem gecmezse bi pedagoga gotururum. Ama gecer insallah diye umitliyim acikcasi.
Kül kedisi ve kakılmış durumlarındayim
Bugün de koskocaman balkonun camlarını sildim yorganları havalandirip nevresim çarşaf yıkıyorum
Bende Ramazan sonunu bekliyorum ama şuan hiç hazır değil tuvalete yapalım mı diyorum istemiyorum dio oturmuyor bile bende çok üstüne gitmiyorum zamanı gelmedi herhalde dieSelam kızlaaaar, Pazartesi günü izin aldım 4 gün evdeyim çişi halledeyim dedim. 15 gün önce çok hazırdı ama bugün bezimi istiyorum fln dedi. Kakayı dedi ama çişi yapıyor. Bez bırakanlar yardım. Siz de durumlar nasıl ilerledi
Ben de soruyorum yazın gidicem anne diyor :))Bende Ramazan sonunu bekliyorum ama şuan hiç hazır değil tuvalete yapalım mı diyorum istemiyorum dio oturmuyor bile bende çok üstüne gitmiyorum zamanı gelmedi herhalde die
Aynen canım acelesi yok.Iyi bari canim oglene kadarmis hem sabahci daha iyi ogleden sonrasi kereme kalir :)
Zor olacak ama alisacak illa canim yapacak birsey yok. Sabah biraz uyusa daha kolay olur aslinda. sen gelene kadar daha az saat durmus olur sensiz
Canim bizimde bazen devam ediyor. Gecenlerde yine gun sonuna dogru takilmaya basladi , sabah gecmis sonra cok sukur.
Donem donem tekrarliyor yani belkide heyecan yapiyor.
Insallah sizinkide unutur huy kalmaz. Biraz zaman ve sabir sadece
Iyi dedin ya yorganlari benimde cikarmam gerek ama hic ugrasasim yok ya.
Bende her hafta nerdeyse basliyorum temizlige ama ortalik yine ayni karmasa.
Neyse sin bahara dogru biter belki bahar temizligi
saglik olsun temizlenir elbet napayim yeter artik temizlik temizlik temizlik..dagitmadan olmuyor napalim gelen kusura bakmasin yaaani
Bizde size teşekkür ederiz bize böyle güzel bir imkan sunduğunuz için3 yıldır hiç usanmadan yazıp bu başlığı kaderine bırakmayan tüm annelerimize teşekkür ederim ....
Bizde de hiç ümit yok.yaza erteledim.ne kadar uğraşırsak uğraşalım kendileri hazır olduğunda söylecekler.Ben de soruyorum yazın gidicem anne diyor :))
Çok sabırlı bir insan değilim. O yüzden acele etmiyorum tam hazır olur inşaallah çabucak hallederiz yoksa oğlumu da kendimi de üzmek istemiyorhm.
3 yıldır hiç usanmadan yazıp bu başlığı kaderine bırakmayan tüm annelerimize teşekkür ederim ....
Bize böyle bir platform oluşturduğunuz için biz de teşekkür ederiz3 yıldır hiç usanmadan yazıp bu başlığı kaderine bırakmayan tüm annelerimize teşekkür ederim ....