2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bende de coktu ya. Verdim hep ben birilerine.. hatta ikisni kayinvalideme geri verdim. Napicaksak o kadar yorgani. Zaten kalin ve agir. Evler sicak. Hiic gerek yok dedim ihtiyac sahibi birilerine verdim. Bi de dedigin gibi kullanmadigin esyanin cilesini cekiyosun..
Ben de yuzsuz sekilde yuklukte ust uste sakliyodum. Naftalin atiyodum icine. Ilkbaharda da gunesletip geri koyuyodum.
Ben de bugun dolaplarimizi duzenleyecegim insallah. Cok is var cook.

serseriye bak sen, o konuşuyor annesi sen anlamadığın için sinirlenip kafa göz dalıyor :) okul hayatı nasıl küçük beyin. ay bebekken olur sonra geçerdi reflü sizin o mu devam ediyor hala ya
okul hayatımız iyi 11,5 haftalıkken bakıcıya gitmenin avantajı sanırım seviyor fotoları iyi geliyor,bizim bebekken reflü yoktu boğazımız iyi maşallah sonradan reflü olduk akşam yemelerini kestik sütü kestik gece yatmadan süt verirdim sabah kalkar kalkmaz da süt verirdim şimdi onlar yok şükür azalıyor hafif hafif konuşmayan haliyle çenemiz durmuyor inşaallah dili de açılacak

Maşallah canım sevsin kuzucuk. Ay bu bebeler ne nazlı ya yiyen yemeyen hepsinde arıza

Maşallah canım sevsin kuzucuk. Ay bu bebeler ne nazlı ya yiyen yemeyen hepsinde arıza
hiç sorma mesela dün sabah bir triple kalktı görsen gece uyurken tekmeledim zannedersin daha kalkarken ağlayarak kalktı kreşe girince bir öğretmen var ona sempatisi ayrı gülmeye başladı ula eşşolusu ben hangi tavuğuna kış dedim huni taktırcak az kaldı:d

İyi geceler arkadaşlar.
DonukPudra tubaa1 fermante kızlar sağolun verdiğiniz bilgiler için.
Şükür o işlerim bitti.
Yarın yatak odasına girizgah yapacağım insaallah.
Kışları kaldırıp yazlıkları çıkaracağım.
Giymeyeceklerimizi/ eskiyenleri vs ayiklayacagim.
Sonra da silme vs işleri.
Daha bir hafta sürer bu işler
Fazla sürmezse iyi

G GCA kolay gelsin canım.
Umarım halleder kurtulursunuz. Biz de temmuzu bekliyoruz

wakewake MaşaAllah büyüyorlar. Rabbim yardımcın olsun bir an önce kendi düzenini kurarsın inş
fermante geçmiş olsun canım. Ta-ha Süresi 25-28. ayetleri de okuyor musun?
M Mavisu27 kolay gelsin. Çok akıllısın bacım. Ramazan gelmeden hem Bahar hem bayram temizliği yapıyorsun G GCA tuvalet alışkanlığı için 10-15 gün uğraşman gerekir. Sana bol sabır diliyorum. Arada kazalar çok olacak ama pes etmeden ve kuzuya karşı bol sabır göstererek devam etmelisin.

Ayy Kızlar tuvalet eğitimi demeyin gözümde büyüyor
Şu dönemde düşünmüyorum zaten
çünkü bebekle birlikte böyle bir değişim
Zor olur onun için hemde tavsiye edilmiyor
Bende temmuz ağustos gibi hedef koydum kendime
Siz bırakadurun tavsiye alırız
Bizde durumlar vahim hala
Göktug kıskançlıkta tavan yaptı duruyu emzirecekken yastğı koyduğum anda o yatıyor kucağıma emmesin diye
Yada emzirirken vuruyor yamacımdan hiç ayrılmıyor
Bazende diğer memeyi de o açıp yalanıyor:))
Duruyu ayağımda sallamaya alıştırayım diyorum çünkü göktugda çok çektim bebek arabasında çarşafta ve salıncakta sallayarak uyudu hep
Gittiğim yerlerde uyutmak işkence oluyordu,şimdi hala salıncakta uyuyor
Ne zaman kendiliğinden uyuyacak
Sizler nasıl uyutuyorsunuz
Duru hanımda huysuz baya gece 3e kadar hiç susmadan ağlama seansımız var
Yakında akıl sağlığımdan edecek beni
Neyse şükür verene diyorum
Ve kandiliniz mübarek olsun hepinizi öpüyorum
Mesajları tek tek alıntılayamadım iyi dilekleriniz için teşekkürler

Iyi bari canim oglene kadarmis hem sabahci daha iyi ogleden sonrasi kereme kalir :)
Zor olacak ama alisacak illa canim yapacak birsey yok. Sabah biraz uyusa daha kolay olur aslinda. sen gelene kadar daha az saat durmus olur sensiz

Canim bizimde bazen devam ediyor. Gecenlerde yine gun sonuna dogru takilmaya basladi , sabah gecmis sonra cok sukur.
Donem donem tekrarliyor yani belkide heyecan yapiyor.
Insallah sizinkide unutur huy kalmaz. Biraz zaman ve sabir sadece

Kül kedisi ve kakılmış durumlarındayim
Bugün de koskocaman balkonun camlarını sildim yorganları havalandirip nevresim çarşaf yıkıyorum

Iyi dedin ya yorganlari benimde cikarmam gerek ama hic ugrasasim yok ya.
Bende her hafta nerdeyse basliyorum temizlige ama ortalik yine ayni karmasa.
Neyse sin bahara dogru biter belki bahar temizligi
saglik olsun temizlenir elbet napayim yeter artik temizlik temizlik temizlik.. dagitmadan olmuyor napalim gelen kusura bakmasin yaaani

Bende Ramazan sonunu bekliyorum ama şuan hiç hazır değil tuvalete yapalım mı diyorum istemiyorum dio oturmuyor bile bende çok üstüne gitmiyorum zamanı gelmedi herhalde die

Hayırlı kandiller arkadaşlar.
Ben temizliğe devam dün çocuk odasını bugün de yatak odasını temizledim. Gerçi yatak odası cam ve yerler hala duruyor da bir kahve içip onu da yapicam .

Aslında ara vererek yapıyordum ama hafta sonuna eşimin ailesi gelecek ziyarete. Bitireyim diyorum.
Bir de evi temizleyim derken kendimi baya ihmal ettim bı bakıma girmem lazım

Bende Ramazan sonunu bekliyorum ama şuan hiç hazır değil tuvalete yapalım mı diyorum istemiyorum dio oturmuyor bile bende çok üstüne gitmiyorum zamanı gelmedi herhalde die
Ben de soruyorum yazın gidicem anne diyor :))
Çok sabırlı bir insan değilim. O yüzden acele etmiyorum tam hazır olur inşaallah çabucak hallederiz yoksa oğlumu da kendimi de üzmek istemiyorhm.

Aynen canım acelesi yok.
Biz bayramda evde olmuyoruz şehir dışında memlekette oluyoruz.
Yaz tatilimiz de genelde öyle geçiyor. Ramazanda da yapamam o yüzden şimdi yapıyorum aradan çıkması lazımdi.

Ben de soruyorum yazın gidicem anne diyor :))
Çok sabırlı bir insan değilim. O yüzden acele etmiyorum tam hazır olur inşaallah çabucak hallederiz yoksa oğlumu da kendimi de üzmek istemiyorhm.
Bizde de hiç ümit yok.yaza erteledim.ne kadar uğraşırsak uğraşalım kendileri hazır olduğunda söylecekler.

Çiş bırakmanın 3. Günündeyiz kızlar. Nasıl gidiyor derseniz benim cadının ruh durumuna göre diyebilirim. Dışarı da çıktık dışarda kaçırmadı hiç ama evde gıcıklığına yapıyor sanki deli mi ne yarın da evdeyim sonra babaanne sırası geliyor tek korkum onun benim kadar ısrarcı olmaması.

Ay bırakan anneler öğle uykusunda bez bağlıyor musunuz bir diyin bakalım

3 yıldır hiç usanmadan yazıp bu başlığı kaderine bırakmayan tüm annelerimize teşekkür ederim ....
Bize böyle bir platform oluşturduğunuz için biz de teşekkür ederiz

Ve 3 yıldır bizi aynı çatı altında toplatan ,hala konuşacak birşeylere sebebiyet veren minnaklarımıza da teşekkür ederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…