-
- Konu Sahibi adanamerkez
- #85.481
Geçmiş olsun canım.Selam kizlar.
Ishal icin oneriniz varmi.
6 gundur bir geciyor gibi bir yeniden basliyor .
Bugun cocuklar icin olan toz aldim bakalim gecmezse hala yarin dr cikarsammi diyorum.
Muz, kurabiye, patates vs ise yaramadi
Aman aman masaAllah canim.
Donemsel zaten o illa duzeliyor huylari.
Yetişin komşular dio
+
Nasılsınız canlar ,
Tuba seninki düzeldi ,benim Kerem başladı . özellikle 2 haftadır çok hırçın. Saçma saçma inatlari ve bağırarak ağlamaları bana artık geliyorlar .
Bir de hızını alamayıp balkona çıkıp ağlıyor . ya sabır
Geçmiş olsun canım.
Maflor ve reflör toz kullanabilirsin.
Hem ishal kesici hem probiyotik.
Doktorlar gönül rahatlığıyla öneriyorlar.
Biz de çok kullandık.
Kekeliyo diye benim kiz konusurken tutulmaya basladi da o yuzden.Canım Yasin okuyup niye içirdin kaçırdım herhalde
Dilini isir nazar etme.. darisi bzie insallah.Teyzeleri maşallah deyimde oğluma sanki sihirli bir değnek değdi.çok uysal akıllı ağlamaları tutturmaları geçti gitti.uykularımızda düzene girdi.gece hiçç uyanmıyo artık.rabbime şükür dualarımı kabull etti.çok mutluyum.şu son 3 ay gerçekten çok yıprattı beni.inşallah yeni huy çıkarmazda hep böyle devam eder.
Teşekkür ederim..DonukPudra hayirli olsun kursun, basarilar,
tutkku geçmiş olsun... Nasıl şimdi .
Kk bende de sıkıntı bu ara. Daral geldi..
Bazen okuyup yazamıyorum.
Nasipse haftaya kurs başlayacak.. Bu hafta belediye ile evrak ve malzeme için gel git işlerim var.
G GCA ben de senin gibiyim. Sabrım hemen taşıyor.. Ama annem mesela sana yapıyor diyor.Onunla yken bu denli değilmiş. Hırçınlığı annem de söyledi ama duble naz. Bağırmamak üzerine çok yazı okudum ama 3. Ya da 4.de dayanamıyorum .sesim yine yükseliyor
tutkku geçmiş olsun... Nasıl şimdi .
Kk bende de sıkıntı bu ara. Daral geldi..
Bazen okuyup yazamıyorum.
Nasipse haftaya kurs başlayacak.. Bu hafta belediye ile evrak ve malzeme için gel git işlerim var.
G GCA ben de senin gibiyim. Sabrım hemen taşıyor.. Ama annem mesela sana yapıyor diyor.Onunla yken bu denli değilmiş. Hırçınlığı annem de söyledi ama duble naz. Bağırmamak üzerine çok yazı okudum ama 3. Ya da 4.de dayanamıyorum .sesim yine yükseliyor
Sağol canım iyi olmaya çalışıyorumwakewake nasılsın canım? Göktuğ alıştımı kardeşine?aklımdasın hep
Geçmiş olsun canım.Allah sana güç kuvvet versin.kızımla oğlum arasında 8 yaş var.bazen diyorum ki keşke erken olsaydı,bazende iyki ara vermişim diyorum.her şekilde zor bence..Sağol canım iyi olmaya çalışıyorum
Duru grip oldu, göktugdan geçti ikimize de
bayadır hastalıkla uğraştık
Kardeşine alışamadı hala fırsat buldukça parçalama derdinde
Arada bir yapıştırıyor,duru da yavrum canının yandığını biliyor, ağlıyor ,üzülüyorum ama bazende bu halleri güldürüyor
Diyorlar hep ikisi bir arada büyür gider
Ama hiç öyle olmuyor
İkisininde büyümesinden çok şey kaçırıyorsun
Oğlum daha çok küçük izlenecek çok hareketi oluyor ama diğeriyle uğraşmaktan çoğu şeyi kaçırıyorsun
Bazen sorularını,sorunlarını geçiştiriyorsun
Açıkçası bu kadar az yaş farkını kimseyr tavsiye etmiyorum duygusal açıdan
Diğer türlü avantaj mesela bütün araç gereç ortadayken kaldırmamışken toptan kalkacak ortadan yada uykusuzluğa yorgunluğa alışmışken devam edip gidiyorsun o düzene
Ama ben duygusal tarafındayım
Bugün 22 günlük oldu
İkinci çocuk daha kolay oluyor orası doğru yani öyle lohusa deliliği yok
Bebek ağladığında ağlamak yok( göktugda iki ay kesintizor ağlamış biri olarak)
Tutarken emzirirken deneyim var kolay oluyor, göktugda çok zorlanmıştım
Göktug hala zorluyor beni gece iki üç kez uyanıyor sallanmadan uyumuyor
Artık 2.5 yaşına girdiler neden hala bu kadar uyanma anlamıyorum
Kayınvalideler var evde kayınvalide uyutuyor onu ama kırkım çıkınca gidecekler o zaman ne olacak bilmiyorum
Duru da geceleri uyumuyor her gün bir iki saat uykuyla idare ediyorum
Yemek temizlik kayınvalide de o gidince onlarda bana kalacak
Böyle işte canım
Sizlerde iyisiniz inşallah çok girip yazamıyorum arada okuyorum
Hepinizi öpüyorum