2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Merhaba kasım anneleri
Bende allah kısmet ederse 2015 kasım annesi olacağım

Hiç bulantım olmadı daha ama iştahım acaip acıldı 100 kilo olmaktan korkuyorum
hoşgeldinnn hayırla sağlıkla kavuşursun umarım bebişineee ama yemek yemek yoook doktorum şimdiden başladı bana günde 2 dilim ekmekten fazla yeme tatlı hamur işi yeme demeye

hemen kötü düşünmemek lazım. geç döllenme olabiliyor bazen.. 2 günde bir kan vermek lazım :)

k

İnan bana ozaman daha zor olucak, hatta son 2 ay sıkıldım artik ne zman dogurucam diye aglama moduna gecicek cogumuz.. Mesela yüz üstü yatmanin keyfini cikarmak lazim simdi, ilerki aylar da cok arayacagiz cünkü

k

İnan bana ozaman daha zor olucak, hatta son 2 ay sıkıldım artik ne zman dogurucam diye aglama moduna gecicek cogumuz.. Mesela yüz üstü yatmanin keyfini cikarmak lazim simdi, ilerki aylar da cok arayacagiz cünkü
allahtan her zaman sol tarafıma yatarım hihihih ama haklısın son aylar çok sıkıntılı olabiliyormuş ama olsun feda olsun :)

Pazartesi bebişimi ilkkez gorucem heyecanlıyım
Sizlerin kontrolleri ne zaman? Buyuk buluşma olacak

allahtan her zaman sol tarafıma yatarım hihihih ama haklısın son aylar çok sıkıntılı olabiliyormuş ama olsun feda olsun :)
Yok canım ya sağa sola da yatılmıyor valla, anca bu emzırme yastığı falan var o veya onun gıbı bır yastıkla rahat yatarsın

Pazartesi bebişimi ilkkez gorucem heyecanlıyım
Sizlerin kontrolleri ne zaman? Buyuk buluşma olacak

Ben daha yaptıgım testle duruyorum, Perşembe günü ilk doktor kontrolüme gidicem ins

Benim gibi kahve tiryakisi varma başka.. Günde 2-3 defa kesin icerim artık yavaş yavaş azaltmak hatta koffein'i bırakmak Lazım

Mrb arkadaslar bende tup bebek sayesinde 4 haftalik hamileyim karnimda ve kasiklaromda agrilarim var sizlerdede olan varmi

Bende tüpbebebekle ikinci çocuma hamileyim..Kasıklarda ağrınız olması da çok normal..
Bu akşam ilk kez gideceğim dr'a kese görünecek inşallah.

Merhaba arkadaşlar, benim bugün beta hcg degerim 11,5 çıktı. Pazartesi tekrardan baktircam, yukselirse eğer ben kasımda anne olucam inşallah

Merhaba kasım anneleri
Bende allah kısmet ederse 2015 kasım annesi olacağım

Hiç bulantım olmadı daha ama iştahım acaip acıldı 100 kilo olmaktan korkuyorum

Hepiniz hosgeldiniz kizlar aramiza

k

Benim gibi kahve tiryakisi varma başka.. Günde 2-3 defa kesin icerim artık yavaş yavaş azaltmak hatta koffein'i bırakmak Lazım

Bende gunde 1 fincan turk kahvesi icerim sorun olmaz bir fincandan :) alisveris kismina gelince benim ikinci oldugundan hersey yepyeni tertemiz eksiksiz duruyor bebek arabasini yatagi salincaklari anakucagi falan hep unisex renk almistim o konuda rahatim birtek kiyafet telasina dusucem

Çay tiryakisi var Tiryaki iddialı olur belki ama günde ortalama 5 bardak içiyorum büyük bardakla. Demli içmemeye özen gösteriyorum ama zararlı ve kansızlık sebebi sonuçta

Kızlar keseciğimizi gördük ama çok çok ufakmış zor gözüktü oda alttan bakınca.betahgc baktır artması nasıl dedi yapılması gereken testleri verdi haftaya tekrar çağırdı kalp atışlarını duyabiliriz belki dedi .pazartesi degerim 194 tü bugun 1303 çıktı doktordan sonra baktırdım o yüzden soramadım 48 saatte 2 katına cıkar diyolar ya 4 gün olduguna göre 800-900 falan olması lazımdı cokmu yükselmiş acaba insan korkuyo yaptırırken düşük cıkar diye korkuyodum simdi yüksek geldi bi an

Bende cok kahve düşkünüyüm canım ama tutuyorum kendimi doktorum 1 taneden bi zarar gelmez dedi 1 taneyle idare ediyorum sigarasız zaten keyfi yok ama alışıcam

Hiç korkma canım gebeliğin ilk haftalarında yukaelmeler hızlı olurmuş. Benim bi gunde 4 katına cıktı ona ragmen doktor sıkıntılı gormedi
Sende içini ferah tut bebişi gormussun bak tadını cıkarma vakti

hiçç canını sıkma benim de 250 den 6 gün sonra 2000 olması gerekirken 3994e çıkmıştı. doktorum çok iyi ilerliyor dedi kese de karından gözüktü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…