2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ya kızlar 6. Hafta da olup iştahsız olan var mı şuan kahvaltı üstünde ağlıyorum. Canım hiçbir şey istemiyor. Kimsem de yok yakınımda halsizim, öğlen ne yapcam diye üzülüyorum
beeeeen ühühü özellikle sabahları iki lokmayı ağzıma zor atıyorum o kadar iştahsızım

ay bayağı geriden geldim cumaları ismekte çocuk beslenmesi kursuna gidiyorum. bebişleri beslemeyi bilmek önemli

iyi gibi ama 5 hafta değildir heralde benim şuan 2binlerde ama 4+3 dedi doktr o kesede belli oluyor değer 1500 oluncada kese gözükürmüş
ay işte herkeste öyle olcağı garanti olsa :)
4+3 5. haftanın içinde oluyor ki zaten :) Sen keseyi görebildin mi.
Ya kızlar 6. Hafta da olup iştahsız olan var mı şuan kahvaltı üstünde ağlıyorum. Canım hiçbir şey istemiyor. Kimsem de yok yakınımda halsizim, öğlen ne yapcam diye üzülüyorum
Ben varım. Normalde çok iştahlıyımdır ama son bir haftadır canım pek bişey istemiyor. 1 kilo verdim. Süt yoğurt pennir ceviz sebze meyve mutlaka hergün yiyorum ama yemek yemek keyifken işkenceye dönüştü son günlerde. Sadece yemek zorun olduğum için yüzümü buruştura buruştura yiyorum

evet öyle ama pazartesinden beri 5 haftalık deniyor o yüzden diyorum :) keseyi bugün gördüm minicik 0,53 cm di sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…