- 7 Aralık 2012
- 582
- 596
-
- Konu Sahibi adanamerkez
beeeeen ühühüYa kızlar 6. Hafta da olup iştahsız olan var mı şuan kahvaltı üstünde ağlıyorum. Canım hiçbir şey istemiyor. Kimsem de yok yakınımda halsizim, öğlen ne yapcam diye üzülüyorum
geçen mayısta kürtajım var nasipse ilk olacak...ama adetten önce öğrenince ister istemez kanama başlayacak mı endişesi hakim..
yuppiii ben de bu haberi bekliyordummmbende keseyi gördüm bugün 4+3 müşüz biraz geç yumurtlamışız teyzeleri :)
4+6 olması lazım doktorum tam bir hafta vermedi ben de sormayı unuttum. yani ayın 4ünde 8 mm idiKızlar kim keseyi gördüyse buraya milimetresini de yazabilir miiiii
itiraf ediyorum 64 üühühüühhanımlar artık beni duyun hele şu yazanlar deyin hele kilonuz kaç ? yani kaç kilo ile hamile kaldınız..?
gelince burda bize ders ver bariay bayağı geriden geldimcumaları ismekte çocuk beslenmesi kursuna gidiyorum. bebişleri beslemeyi bilmek önemli
yuppiii ben de bu haberi bekliyordummm
teşekkür ederiz sanadaa :)Hayırlı olsun hepinize:)
4+3 5. haftanın içinde oluyor ki zaten :) Sen keseyi görebildin mi.iyi gibi ama 5 hafta değildir heralde benim şuan 2binlerde ama 4+3 dedi doktr o kesede belli oluyor değer 1500 oluncada kese gözükürmüş
ay işte herkeste öyle olcağı garanti olsa :)
Ben varım. Normalde çok iştahlıyımdır ama son bir haftadır canım pek bişey istemiyor. 1 kilo verdim. Süt yoğurt pennir ceviz sebze meyve mutlaka hergün yiyorum ama yemek yemek keyifken işkenceye dönüştü son günlerde. Sadece yemek zorun olduğum için yüzümü buruştura buruştura yiyorumYa kızlar 6. Hafta da olup iştahsız olan var mı şuan kahvaltı üstünde ağlıyorum. Canım hiçbir şey istemiyor. Kimsem de yok yakınımda halsizim, öğlen ne yapcam diye üzülüyorum
Normalde iştahsızmıydınız. Ben çok iştahlıydım ya nasıl böyle iştahım gitti anlamadım. Bulantımda yokbeeeeen ühühüözellikle sabahları iki lokmayı ağzıma zor atıyorum o kadar iştahsızım
4+3 5. haftanın içinde oluyor ki zaten :) Sen keseyi görebildin mi.
Ben varım. Normalde çok iştahlıyımdır ama son bir haftadır canım pek bişey istemiyor. 1 kilo verdim. Süt yoğurt pennir ceviz sebze meyve mutlaka hergün yiyorum ama yemek yemek keyifken işkenceye dönüştü son günlerde. Sadece yemek zorun olduğum için yüzümü buruştura buruştura yiyorum
inşallah hoşgeldin aramıza :)Merhaba arkadaşlar, benim bugün beta hcg degerim 11,5 çıktı. Pazartesi tekrardan baktircam, yukselirse eğer ben kasımda anne olucam inşallah
Ultrasonla gördünüz değil mi. Bende haftaya cuma gidicem ilk kez doktora. Umarım sıkıntı yokturda görürüm keseyievet öyle ama pazartesinden beri 5 haftalık deniyor o yüzden diyorum :) keseyi bugün gördüm minicik 0,53 cm di sanırım
Aaaa ne tesadüf :) Şimdi nasıl emiyor mu kilo alabiliyor mu. Sağlıkla mutlulukla büyütün prensesinizi inşallah
evet karından gördük kaçtı sizin beta hcg değeri :)Ultrasonla gördünüz değil mi. Bende haftaya cuma gidicem ilk kez doktora. Umarım sıkıntı yokturda görürüm keseyi
Tü tü tü 41.5 kere maşşallah kuzuyaÂmin:) gayet iyi maşallah 2560 gr doğdu 2380 ile taburcu olduk,bugün 4.ay aşısını oldu 7380 grSadece emiyor bu arada:)
gelince burda bize ders ver bari
teyzesi çok sağol büyüyerek geliciiiz inşallah :)