- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.872
- Konu Sahibi adanamerkez
Hoşbulduk teşekkür ederimHadi hayırlısı olsun canım hoşgeldin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbulduk teşekkür ederimHadi hayırlısı olsun canım hoşgeldin
ayyy ne kadar güzelll gün geçtikçe sayımız artıyor :) hayırla sağlıkla kavuşalım inşallah yavrularımızaMerhaba güzel anne adayları ben de Allah izin verirse kasım annesi olacağım
Bata 4 gün beta hcg 43,3
Aminn inşallahayyy ne kadar güzelll gün geçtikçe sayımız artıyor :) hayırla sağlıkla kavuşalım inşallah yavrularımıza
Sagol canım cok teşekkürler hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklayalım inşallahHiç korkma canım gebeliğin ilk haftalarında yukaelmeler hızlı olurmuş. Benim bi gunde 4 katına cıktı ona ragmen doktor sıkıntılı gormedi
Sende içini ferah tut bebişi gormussun bak tadını cıkarma vakti
Teşekkür ederim canım sayenizde icim ferahlıyor bebişlerimizi büyütürken sohbetlerimiz olsun inşallah:)hiçç canını sıkma benim de 250 den 6 gün sonra 2000 olması gerekirken 3994e çıkmıştı. doktorum çok iyi ilerliyor dedi kese de karından gözüktü
kızlar kabak çekirdeği çok yararlıymış bize şu an.. arada çitleyin canınız kahve çay vs istediğinde
aminnn kötü düşünmemek lazım :) iyi düşünelim iyi olsun hep inşallahTeşekkür ederim canım sayenizde icim ferahlıyor bebişlerimizi büyütürken sohbetlerimiz olsun inşallah:)
sormaa sormaaa hahah günah valla ama napalım vallahi bizim için değil bebişimiz içinHahahha fındık fıstık ceviz muz kivi derken bide kabak çekirdeği ohhhh kocaların kesesine bereket
Kızlar keseciğimizi gördük ama çok çok ufakmış zor gözüktü oda alttan bakınca.betahgc baktır artması nasıl dedi yapılması gereken testleri verdi haftaya tekrar çağırdı kalp atışlarını duyabiliriz belki dedi .pazartesi degerim 194 tü bugun 1303 çıktı doktordan sonra baktırdım o yüzden soramadım 48 saatte 2 katına cıkar diyolar ya 4 gün olduguna göre 800-900 falan olması lazımdı cokmu yükselmiş acaba insan korkuyo yaptırırken düşük cıkar diye korkuyodum simdi yüksek geldi bi an
valla ben 4+6da bhcg 3994ken doktorum karnımdan bakarak gördü keseyi umarım sen de görürsünKızlar ben haftaya cumartesi doktora gitsem keseyi görebilir miyim?
İnşallah görürümvalla ben 4+6da bhcg 3994ken doktorum karnımdan bakarak gördü keseyi umarım sen de görürsün
ayyy hadi gözün aydınn kaç mm olmuş kesecik :)Bende bu akşam gördüm kesemi çok şükür :)
Gözünüz aydın Karından mı gördünüz vajinal ultrasondan mıBende bu akşam gördüm kesemi çok şükür :)
Gözünüz aydın Hepimiz adına amin. Ne zamandı satMerhaba arkadaşlar
bende bugün katılıyorum aranıza inşallah :)
Bugün öğrendim hamileliğimi değerim 1105 çıktı
İnşallah sağlıklı sıhhatli bir hamilelik olur hepimizin