2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
benim bildiğim normalde 2 günde 2 katı artıyorsa ikizde 4 katı falan bayağı bi artıyor bhcg. e bi de tabi kese 2 tane oluyor diye biliyorum
ay hadi inşallahhh koskocamaaan olsun hepsi :KK70: veririm bee ayıp ettin sertifika veremem belki ama anne karnından 12 yaşa kadar öğrendim :KK70:

anladım :KK70: ayın 20sinde kalbimizi dinliceğiz inşallah sen naptın ne zaman kontrol

Sizi gorunce gecen yilki gunlerim aklima geldi cook duygulandimm:cry: zaman cok cabuk geciyor kızlar bebek olunca hersey daha zor ve cook daha güzell:KK36: rabbim hepinize saglicakla yavrularinizi kucaklamayi nasip etsin:KK15:

Merhaba kasım anneleri
Bende allah kısmet ederse 2015 kasım annesi olacağım :anneadayı::anneadayı::anneadayı::nazar:

Hiç bulantım olmadı daha ama iştahım acaip acıldı 100 kilo olmaktan korkuyorum :kk77:

Kızlar beta hcg degerim 11,5 çıktı bugün. İlk başta çok sevindim ama, bu çok düşük bi değer aslında, hemen sevinmemek lazım... benim gibi değeri çok düşük olup da sonradan yükselen var mi?

işte asıl sorun da o ya, adetim 2 gün geçti aslında. SATım 1 şubat. 3-4 mart gibi adet olmam lazımdı ama benim adet biraz düzensiz,bazen 34.güne kadar uzayabiliyor adet olmam..
Hımmm geç yuöurtladıysanız geç döllenme olmuştur. Bence siz 2 gün sonra tekrar test yaptırın dr.a sorun. Bu arada benimde ilk değerim 12.7 ama ben adete 6 gün kala ölçtürdüm. Sonrada artışı idrar testiyle görmeye çalıştım. Cuma günü dr.a gidicem

Hımmm geç yuöurtladıysanız geç döllenme olmuştur. Bence siz 2 gün sonra tekrar test yaptırın dr.a sorun. Bu arada benimde ilk değerim 12.7 ama ben adete 6 gün kala ölçtürdüm. Sonrada artışı idrar testiyle görmeye çalıştım. Cuma günü dr.a gidicem
evet pazartesi günü tekrarlıycam yükselmiş mi diye... ama pazartesiye kadar nasıl bekliycem işte :) adetim gecikince meraktan çatladım, kan testi yaptırayım da bu belirsizlikten kurtulayım dedim, kurtulamadım belirsizlikten... :KK64:

evet pazartesi günü tekrarlıycam yükselmiş mi diye... ama pazartesiye kadar nasıl bekliycem işte :) adetim gecikince meraktan çatladım, kan testi yaptırayım da bu belirsizlikten kurtulayım dedim, kurtulamadım belirsizlikten... :KK64:
Yükselincede bitmiyor ki, ay kese göründü mü, aman şekli düzgün mü, kalp atışı duyulacak mı. Sabır şart yani :)

dimi ya daha geçen hafta diyordum zaman nasıl hızlı geçiyor diye ne zaman öğrendim durdu zaman 3 güne 1 gün işliyor :KK70:
vallahi dayanıcaz artık :) bana öyle geliyor ki ne zaman şöyle 3-4 ayı atlatıp bir oh dicez, ne zaman karnımızda hareketlerini hissetmeye başlıcaz, ne zaman ki kıyafet,yatak,araba vs almaya başlıcaz o zaman daha çabuk geçicek :KK70:

X