- 7 Mart 2015
- 35
- 16
- 41
-
- Konu Sahibi adanamerkez
2200 iken mi görüldü cnmIyi akşamlar kızlar.bende pazar gününden beri 3 kez kan tahlili verdim.hcg 2200 olmasına rağmen kese görünmüyor demişti doktor.bugün çok şükür kese görüldü.artık bende sizinleyim
Çok teşekkür ederim canım. Ovvv alttan bakılınca görülüyorsa kesinlikle eşimsiz gitmeliyimT turkuazkebelek canım sana yazıcam demiştim kesemizi gördük haftaya gel kalp atışlarını duyabiliriz belki dedi toksoplazma glikoz vb testleri verdi rutin testlermiş zaten yaptırıp gel dedi ama çok minik bişey var daha tam belli değil dedi bekliyorum bakalım sen gittiginde kesin kese gözükür alttan bakıldıgında..beslenmeden bahsetti haftada 2 gün kesin balık günde 2 ögün et tavuk eti balık eti hangisini istersen dedi sebze yogurt yanında..kahvaltıda bi yumurta bi süt mutlaka dedi ara ögünlerde ceviz fındık badem kayısı kurusu dedi bol bol protein
Canım merak etme ilk bir kaç hafta iki katından biraz daha fazla katlıyor benim forumlarda okuduğum kadarıyla. Bence gayet normal yinede aklına takıldıysa dr.ların sorulara cevap verdiği sitelere değerlerini yazıp yorum isteyebilirsinBende cok kahve düşkünüyüm canım ama tutuyorum kendimi doktorum 1 taneden bi zarar gelmez dedi 1 taneyle idare ediyorum sigarasız zaten keyfi yok ama alışıcam
Gözünüz aydınKarından mı gördünüz vajinal ultrasondan mı
Kızlar her hafta kan testi yaptırmak gerekiyormu ben 3 martta yaptırdım beta hcg 519 çıktı.
Doktor normal olarak keseyi göremedi rahim duvarlarının kalınlaştığından bahsetti 19 martta tekrar
randevum var o zaman keseyi görebiliriz dedi. Tekrar kan testi yaptırsammı acaba ( iğne fobim var da)
hayırlı olsunn :)Hamileyimmmm. Rabbim saglikli ve hayirli evlat nasib etsin
vallahi dayanıcaz artık :) bana öyle geliyor ki ne zaman şöyle 3-4 ayı atlatıp bir oh dicez, ne zaman karnımızda hareketlerini hissetmeye başlıcaz, ne zaman ki kıyafet,yatak,araba vs almaya başlıcaz o zaman daha çabuk geçicek
hahahhaha şimdi carrefourdaydım iki dk jokere girip bakayım dedimkendimi zor tuttum yaa arabalaaar oto koltukları beşikleeer cicileeeer
valla olan kocişlerimize oldu :)Hahahha fındık fıstık ceviz muz kivi derken bide kabak çekirdeği ohhhh kocaların kesesine bereket
gözün aydın canım :)Iyi akşamlar kızlar.bende pazar gününden beri 3 kez kan tahlili verdim.hcg 2200 olmasına rağmen kese görünmüyor demişti doktor.bugün çok şükür kese görüldü.artık bende sizinleyim
Hayır canım her hafta kan vermene gerek. Yok. Seninle aynı dönemlerdeyiz ve ben dün kesemi gördüm. Sende dr'a gidersen görebilirsin sanırım :)
Benimde ikinci kontrolüm 18 Mart :)19 martta randevum var hem keseyi hem kalp atışlarını duyabiliriz dedi dr bakalım heyecanla bekliyorum
hayırlı olsunn :)
Teşekkürler
senle konuşurken kendimle konuşur gibiyim yaama biz hareketini hissetsekte elhamlanırız ay az oynadı ay cok oynadı Allah bize relax lık versin biraz
valla olan kocişlerimize oldu :)
gözün aydın canım :)