2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Iyi akşamlar kızlar.bende pazar gününden beri 3 kez kan tahlili verdim.hcg 2200 olmasına rağmen kese görünmüyor demişti doktor.bugün çok şükür kese görüldü.artık bende sizinleyim

Canım dün 2200du göremedim dedi dış gebelikten şüphelendi.bugün kaç bilmiyorum yine tahlil verdim muayenede görülüyor dedi

T turkuazkebelek canım sana yazıcam demiştim kesemizi gördük haftaya gel kalp atışlarını duyabiliriz belki dedi toksoplazma glikoz vb testleri verdi rutin testlermiş zaten yaptırıp gel dedi ama çok minik bişey var daha tam belli değil dedi bekliyorum bakalım sen gittiginde kesin kese gözükür alttan bakıldıgında..beslenmeden bahsetti haftada 2 gün kesin balık günde 2 ögün et tavuk eti balık eti hangisini istersen dedi sebze yogurt yanında..kahvaltıda bi yumurta bi süt mutlaka dedi ara ögünlerde ceviz fındık badem kayısı kurusu dedi bol bol protein

Çok teşekkür ederim canım. Ovvv alttan bakılınca görülüyorsa kesinlikle eşimsiz gitmeliyim Muayeneyi 1 hafta daha mı ertelesem ki karından görülmesi için Haftada 2 gün balık çok değil mi yaf :) Sadece akşamları evde yiyoruz 7 günün 2 si balık :) Severiz gerçi balığı. Dikkat etmeye çalışıyorum ben öğünlerime ama çok iştahım olmuyor gündüz malesef

Bende cok kahve düşkünüyüm canım ama tutuyorum kendimi doktorum 1 taneden bi zarar gelmez dedi 1 taneyle idare ediyorum sigarasız zaten keyfi yok ama alışıcam
Canım merak etme ilk bir kaç hafta iki katından biraz daha fazla katlıyor benim forumlarda okuduğum kadarıyla. Bence gayet normal yinede aklına takıldıysa dr.ların sorulara cevap verdiği sitelere değerlerini yazıp yorum isteyebilirsin

Kızlar her hafta kan testi yaptırmak gerekiyormu ben 3 martta yaptırdım beta hcg 519 çıktı.
Doktor normal olarak keseyi göremedi rahim duvarlarının kalınlaştığından bahsetti 19 martta tekrar
randevum var o zaman keseyi görebiliriz dedi. Tekrar kan testi yaptırsammı acaba ( iğne fobim var da )

Hayır canım her hafta kan vermene gerek. Yok. Seninle aynı dönemlerdeyiz ve ben dün kesemi gördüm. Sende dr'a gidersen görebilirsin sanırım :)

Hamileyimmmm. Rabbim saglikli ve hayirli evlat nasib etsin
hayırlı olsunn :)

hahahhaha şimdi carrefourdaydım iki dk jokere girip bakayım dedim kendimi zor tuttum yaa arabalaaar oto koltukları beşikleeer cicileeeer

senle konuşurken kendimle konuşur gibiyim ya ama biz hareketini hissetsekte elhamlanırız ay az oynadı ay cok oynadı Allah bize relax lık versin biraz

Hahahha fındık fıstık ceviz muz kivi derken bide kabak çekirdeği ohhhh kocaların kesesine bereket
valla olan kocişlerimize oldu :)
Iyi akşamlar kızlar.bende pazar gününden beri 3 kez kan tahlili verdim.hcg 2200 olmasına rağmen kese görünmüyor demişti doktor.bugün çok şükür kese görüldü.artık bende sizinleyim
gözün aydın canım :)

Kizlar ben doktor kontrolune 6+3 gibi gitmeyi planliyorum sizce cok mu gec suan 4+4 uz. Yoksa haftaya gitsem mi? 5+3 gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…