2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canim maalesef ben bisey diyemiycem bilgim yok kan testi konusunda:KK43:

iyi gibi ama 5 hafta değildir heralde benim şuan 2binlerde ama 4+3 dedi doktr o kesede belli oluyor değer 1500 oluncada kese gözükürmüş
ay işte herkeste öyle olcağı garanti olsa :)

İki gün önce verdim kanı dün adet günümdü normal değilmi değerler?

kızlar şimdi çoğumuz 4/6 hafta arasında olduğumuzdan ilk sorumu sorayım sizinde kasıklarda ve kalçanın iki yanında bele doğru ağrılarınız var mı?
benim ilk öğrendiğimde kasıklarıma günde 5-6 kere şiddetli ağrı giriyordu şuan azaldı 2-3 olarak değişiyoor
Olur olur merak etme:) ben kendimi soyle motive etmistim kuslar bocekler butun canlilar normal yolla doguruyor ben mi doguramiycam:) isime yaradi bu dusunce sanirim. Tabi zorunlu sezeryan durumu olabilir o zaman yapacak bir sey yok. Takdiri ilahi.
inşallah ya hayırlısı hakkımızda :)

İki gün önce verdim kanı dün adet günümdü normal değilmi değerler?
valla o konuda anlamıyorum ben adetim 28 şubat olması gerekiyordu 2 martta 847 cıktı ... bugün doktora gittim adetin 3 mart da olcakmıs henüz 3 gün gecikmişsin dedi ve değer 2000 küsürlerdeydi .. değere cok takılmamak lazım 2 günde 1 2 katına cıkması önemli sanırım ilk aşamada içini ferah tut ve bekle güzel haberleri duyacağız kalp atışlarını :)

Neyse kizlar ben kacar katlanmasi gereken dag gibi camasirlar ve yapilmasi gereken utum var. He birde cocuka corba pisiricem gorusuruz yine:KK61::KK68:

kızlar şimdi çoğumuz 4/6 hafta arasında olduğumuzdan ilk sorumu sorayım sizinde kasıklarda ve kalçanın iki yanında bele doğru ağrılarınız var mı?

Kasiklarda arada oluyor sizi ve alttan batma seklinde, belimde arada agriyor. Benim tek sikayetim goguslerim fena agriyo:)

benim karın ve bel bölgemde kaşıntım başladı ve göğüslerim ağrıyor sütyen giymek istemiyorum sanki her saniye büyüyorlar :KK31:

hanımlar kaç hcg lerle başladınız peki bu serüvene ..benim 18 di bugün 55 olmuş inşallah yükselmeye devam ederde resmi olarak gebeyim diyebilirim..

Mrb arkadaslar bende tup bebek sayesinde 4 haftalik hamileyim karnimda ve kasiklaromda agrilarim var sizlerdede olan varmi
Bende tüpbebebekle ikinci çocuma hamileyim..Kasıklarda ağrınız olması da çok normal..
Bu akşam ilk kez gideceğim dr'a kese görünecek inşallah.

hanımlar kaç hcg lerle başladınız peki bu serüvene ..benim 18 di bugün 55 olmuş inşallah yükselmeye devam ederde resmi olarak gebeyim diyebilirim..
Ben tüpbebek tedavisi olduğum için sizlerden farklı bakılabilir ama SAT'a göre düşünürseniz adetimi 2 gün geçtikten sonra 608 idi..Embriyo transferimin 12. günü idi.

henüz kullanmıyorum, inşallah dediğin gibi olur. senin pozitif enerjini yazılarından o kadar yoğun hissediyorum ki ; iyi ki yazmışım buraya. umarım iyi haberleri de veririm ve sizden iyi haberler duyarım, birlikte seviniriz :)
kurban olurummmm :) huyum budur benim iyi düşüneyim iyi olsun derim. sen moralin bozulunca gel ben seni pozitif enerji yağmuruna tutarımm :KK70: inşallah hepimizin haberleri hep güzel olacak

X