2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Anladim bende 3 yasindan önce vermek istemiyorum krese falan keni ihtiyaclarini kendisi karsilayabilsin istiyorum orda nasil bilmiyorum ama burda cocuklar robot gibi hareket ediyor kreste

Benim arkadasimin kresi var biraz sosyallesmesi icin 27 aylikken 2 ayligina haftanin 3 gunu yarim gun goturmustum kendimde durup gozlemledim kurallar var ve hersey saatli oldugundan robot gibi oluyor evet ama artisi cok tabi bayag ozguveni gelismisti berenin. Kisin gondermedim salgin hastaliklardan dolayi. Bakalim yazin duzgun bir yaz okuluna vermeyi planliyorum.

Haklisin aslin da özellikle bu ödem konusun da tuz cok önemli, ama bu almanlar mesela tüm hamilelik boyunca bu kilo almamak icn ve acligini yatistirmak icin sürekli salatalik tursusu yerler

Hay ALLAH RAZI OLSUN. kendimi paraladım dünden beri kese boyutuyla ilgili çok teşekkür ederim :) inş sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi.

ben zaten normalden çok korkuyorum ama daha iyi tabiki bilmiyorum doktorla da değerlendiririz ilerde

Normalden bendeok korkarim bu defa da sezeryan olucam sanirim öyle gözükuyor biraz.. Ama sezeryanin da eksileri az degil özellikle ilk 3-5 gün agrilar inanilmaz zor

Burda verince tüm hafta vermem lazi malesef biraz farkli cocuklarla tanisip kaynasmasi icin benim de aklimdan gecmisti.. Bakalim artik simdilik evdeyim calismiyorum sirf oglumla ilileneym diye güvenemiyorum da acikcasi onu birakip calismaya gitmeye

Hay ALLAH RAZI OLSUN. kendimi paraladım dünden beri kese boyutuyla ilgili çok teşekkür ederim :) inş sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi.

İnsallah canim. Daha yeni basliyoruz onumuzde uzun ve mesakatli bir surec var herseyi guzel dusunerek stres yapmayarak mutlu olarak gecirelim bu zamanlari ki mutlu bebisler pirtlativerelim:))

Haklisin canim kucuk daha aklin kalir en az 3 yasi gorsun. Sonra gonul rahatligiyla birakirsin.

evet birde göbek kalıyor öylece

Off biz yesek oluruz herhalde:)

ya benim çevremde herkes normalden şikayetci haliyle cok tedirginim :/

Yasamis ve tecrube etmis biri olarak super kolay hic abartildigi gibi degil sadece 2 saat sanci cektim o kadarda olsun. Hele dogumhane en kolayi bir anda cikiverdi

Kızlar sonucu aldım 287 çıkmış bthcg. Nasıl sonuç iyimi? 5. Haftanın içindeyim.
iyi gibi ama 5 hafta değildir heralde benim şuan 2binlerde ama 4+3 dedi doktr o kesede belli oluyor değer 1500 oluncada kese gözükürmüş
Yasamis ve tecrube etmis biri olarak super kolay hic abartildigi gibi degil sadece 2 saat sanci cektim o kadarda olsun. Hele dogumhane en kolayi bir anda cikiverdi
ay işte herkeste öyle olcağı garanti olsa :)

iyi gibi ama 5 hafta değildir heralde benim şuan 2binlerde ama 4+3 dedi doktr o kesede belli oluyor değer 1500 oluncada kese gözükürmüş
ay işte herkeste öyle olcağı garanti olsa :)

Olur olur merak etme:) ben kendimi soyle motive etmistim kuslar bocekler butun canlilar normal yolla doguruyor ben mi doguramiycam:) isime yaradi bu dusunce sanirim. Tabi zorunlu sezeryan durumu olabilir o zaman yapacak bir sey yok. Takdiri ilahi.

kızlar şimdi çoğumuz 4/6 hafta arasında olduğumuzdan ilk sorumu sorayım sizinde kasıklarda ve kalçanın iki yanında bele doğru ağrılarınız var mı?

kızlar şimdi çoğumuz 4/6 hafta arasında olduğumuzdan ilk sorumu sorayım sizinde kasıklarda ve kalçanın iki yanında bele doğru ağrılarınız var mı?

Kasiklarda arada oluyor sizi ve alttan batma seklinde, belimde arada agriyor. Benim tek sikayetim goguslerim fena agriyo:)

hadi bakalım sağlıkla doğur inşallah

Ins canim hepimi sagsalim kavusuruz, gec olsun da güc olmasin, göbek icin de ben sezeryan oldugum halde sardim sürekli o sekil de gezdim ve kaadi acikcasi bende fazla

Nasip canim Allah vaktinde saglikli dogumlar nasip etsin. Benim kiz 10 gun erken dogmustu normal dogumla suyum gelmisti gece:) 38+3 de bulustuk.

Hayirlisi canim hepimiz ins :) sezeryan olunca mecbur 2 hafta kadar erken aliyorlar zaten bende oyüzden 37. haftanin sonun da dogum yapmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…