- 24 Aralık 2013
- 2.498
- 2.166
- 34
-
- Konu Sahibi adanamerkez
aa yada şu gs yazıyor oysa eğer 0.53 cm yazıyorKozlar kim keseyi gördüyse buraya milimetresini de yazabilir miiiii
62 kiloyum suan boyum 1.67hanımlar artık beni duyun hele şu yazanlar deyin hele kilonuz kaç ? yani kaç kilo ile hamile kaldınız..?
Canım ben de biraz kiloluydum diyet yapıp verdim. 66 kiloya inmiştim ki taedavim sonuçlandı ve hamileyim...Bakalım ne kadar alacağız umarım maksimum 15 olsun daha fazla olmasın.hanımlar artık beni duyun hele şu yazanlar deyin hele kilonuz kaç ? yani kaç kilo ile hamile kaldınız..?
hayırlı olsun, sağlıkla kavuşursun bebeğine inşallah. dün akşam bir arkadaşımla aynı konuyu konuştum; 2. hamileliğinde nar suyu içtiği için düşük riski yaşadığını söyledi o da. çok şükür sağlıklı bir bebeği var ama sıkıntılı zamanlar atlattı. sebebinin nar suyu olduğunu söylüyor. dikkatli olmakta fayda var.Hepimiz çalışan mıyız yoksa ev hanımı olan arkadaşlarımız var mı ? Ben öğle arası portakal ve nar suyu içiyordum ama nar zararlı olduğunu söyledi arkadaşım düşük riskini artırıyormuş bilginiz var mı kızlar ?
hanımlar artık beni duyun hele şu yazanlar deyin hele kilonuz kaç ? yani kaç kilo ile hamile kaldınız..?
ben 93 kiloydum bi kaç aydır dukan yapıyordum 82 ye inmiştim derken şu an 84 üm dikkat etmem lazım..ben diyete başladım 5 kilo vrdm 91 le kaldım senden kiloluyum yani :)
ya mm si neresinde yazıo ben anlamıorum10.4 cm / 36hz yazan biyer var birde 1.3 ce 0.3 yazıo ne ne anlama geliyo bilmiyorum
anladım canım ee zaten kesede 1500 den sonra gözüküyormuş sen de bekle öyle git madem :)
2010 kasim annesiyim ve terminim senin gibi 8.11.2010 du ama oglum normal dogumla 30 ekimde geldi. ekim annelerinemi tasinalim diyorsunArkadaşlaraslında bu hamilelik cetveli 40. hafta baz alınarak yapılıyor biliyorsunuz. Özellikle sezeryan doğumlarda da bir iki hafta öne doğum yapıldığını düşünürsek bir çoğumuz aslında Ekim annesi olacağız..
Ben bu nedenle gözümü 29 Ekim'e diktim gün ola hayrolaa tabiki :)
aa yada şu gs yazıyor oysa eğer 0.53 cm yazıyor
hadi ya bebek daha görünmez demişti görmüşmüyüz onudaGs bebeğin baştan popoya kadarki boyu.
canım kalp atışlarımızı duyunca seninle güzel sağlıklı bir beslenme programı yapalımben 93 kiloydum bi kaç aydır dukan yapıyordum 82 ye inmiştim derken şu an 84 üm dikkat etmem lazım..
58 kiloyum 170 boyumben 93 kiloydum bi kaç aydır dukan yapıyordum 82 ye inmiştim derken şu an 84 üm dikkat etmem lazım..
benim ilk geçen sene kürtaj oldum kalbi durdu bebeğin....yapalım canım olmadı diyetisyene de gideceğim ilk aylar kilo bile verebiliriz dikkat edersek..hadi ya bebek daha görünmez demişti görmüşmüyüz onudaay ne cahilim
canım kalp atışlarımızı duyunca seninle güzel sağlıklı bir beslenme programı yapalım
Bu arada kimlerin ilk bebeği ?
maşallah :)58 kiloyum 170 boyum
aynen ya verelim zaten ac kalmıyoruz ki bebeklerimiz gerekeni alıyor zaten :)benim ilk geçen sene kürtaj oldum kalbi durdu bebeğin....yapalım canım olmadı diyetisyene de gideceğim ilk aylar kilo bile verebiliriz dikkat edersek..
Canım zaten öyle. Ben yemeğe düşkünüm bunu da bahane yapıyorum. Doktorlarda diyor ya, son aylara kadar ekstra kalori almanıza gerek yok. Son aylardan sonra da sadece ekstra 200 kalori. İşte pis boğazlılığım
hanımlar artık beni duyun hele şu yazanlar deyin hele kilonuz kaç ? yani kaç kilo ile hamile kaldınız..?
Allah bagislasin, eger krese gidiyorsa daha rahattir sizin icin
5+2 de kese 6mm. İnş herşey normaldir. 15gün sonra bebek ve kalp atışlarını görücez. Doktor keseyi küçük buldu sanırım stres yaptım biraz. Dualarınızı bekliyorum kızlar
Ya kızlar 6. Hafta da olup iştahsız olan var mı şuan kahvaltı üstünde ağlıyorum. Canım hiçbir şey istemiyor. Kimsem de yok yakınımda halsizim, öğlen ne yapcam diye üzülüyorum
Aslin da biraz da psikolojik gibi geliyor bana.. Ilk 4 ay hic kilo almadan gidebilirsek hic fena olmaz
Hepimiz çalışan mıyız yoksa ev hanımı olan arkadaşlarımız var mı ? Ben öğle arası portakal ve nar suyu içiyordum ama nar zararlı olduğunu söyledi arkadaşım düşük riskini artırıyormuş bilginiz var mı kızlar ?
Merhaba ,
Aranıza yeni katıldım bende 2015 Kasım annesi olacağım nasipse.
Çift çizgi görüldü, Hcg 519 çıktı :) Heyecan, şaşkınlık, telaş hepsi yaşanıyor :)
kelin merhemi olsa kendi başına sürermişhiç bir şey anlamıyorum yaa şimdi benim kan değerim 2binlerde kana göre 5 hfta ama doktor 4+3 dedi sıkıntı yok dedi yoktur dimi normal dir
Kızlar çiğ et yasak ya şimdi iyi pişmesi gerekiyormuş yediğimiz etlerin. Şimdi zar zor kıymalı pide yiycektim bu iştahsızlıkşa ama kafama takıldı. Pidedeki kıymalar iyi pişer mi acaba kafamda deli sorular
Canim boyum 1.68 kilom 64. İlk gebeligimde 68 kiloydum 72 kiloyla doguma girdim. Kizlar tursu salgam suyu pirinc pilavi makarna beyaz ekmek hamurisi cikolata asiri tatli ve hazir meyve sularindan uzak duruyoruz. Ben ilkinde bunlari yemeden 6 kilo almayi basarmistim.
Aynen bende yemege cok düskünüm ve dedigin gibi yemek icin bahane cikti bize de :)
Suan 65 kiloyum ilk hamileligim de haziran anelerin de en cok kilo alan olarak rekor kirdimtam 38 kilo almistim o yüzden kilodan cok korkuyorum bu defa tam 97 kiloyla doguma girmistim
ay turşu benim hayat felsefemçok güzel ama keşke bende zayıflayarak girsem doğuma
normalmi yaptınız sezaryan mı kilo cok olunca normal olmuyor heralde dimii
Yok canim krese gitmiyor yazin yaz okuluna veririm mayista 3 yasina girecek. Benden cikti denemin sebebi yemegini kendi yiyor,tuvaletini kendi yapiyor, kucak istemiyor cok fazla ve kendi uyuyor.
Stres yapilicak bisey yok canim herseyin normal.
Henuz istahsizligim baslamadi ama ilk aylar cok problem etme son 2 ay cok onemli.
Aynen canim. Ben ilk gebeligimde 6 kilo aldim ve 3.200 gram dogdu kizim.
Canim ben ev hanimiyim calismiyorum.
Hosgeldin canim hayirli hamilelikler be dogumlarimiz olsun:)
Yoktur canimcim kendinizi strese sokmayin hersey guzel olacak evrene pozitif enerji yayin:)
Piser rahatlikla yiyebilirsin:)
Canim boyum 1.68 kilom 64. İlk gebeligimde 68 kiloydum 72 kiloyla doguma girdim. Kizlar tursu salgam suyu pirinc pilavi makarna beyaz ekmek hamurisi cikolata asiri tatli ve hazir meyve sularindan uzak duruyoruz. Ben ilkinde bunlari yemeden 6 kilo almayi basarmistim.
ay turşu benim hayat felsefemçok güzel ama keşke bende zayıflayarak girsem doğuma
normalmi yaptınız sezaryan mı kilo cok olunca normal olmuyor heralde dimii
doğru söylüyorsun kesim en iyisi tuzu turşuyuCanim tursu cok zararli bende severim ama abartmadan arada ye. Sebebi tuz cok fazla ve ilerleyen aylarda odem olusmamasi ve sismemek icin tuzdan uzak durucaz ben son aylarda sifir tuz olarak gitmek durumunda kalmistim. Gebelik zehirlenmesine kadar gidiyor sonu cunku Allah korusun.
ben zaten normalden çok korkuyorum ama daha iyi tabiki bilmiyorum doktorla da değerlendiririz ilerdeAnladim bende 3 yasindan önce vermek istemiyorum krese falan keni ihtiyaclarini kendisi karsilayabilsin istiyorum orda nasil bilmiyorum ama burda cocuklar robot gibi hareket ediyor kreste
Normal yapabiliyorsun canim aslin da ama oglum ters pozisyonda oldugu icin mecbur sezaryen oldum ben cok terapi uygulamasi falan yapildi normal pozisyona gecsin diye ama dönmedi inatla