- 3 Mart 2015
- 3.232
- 6.842
- 36
-
- Konu Sahibi adanamerkez
Bende öyleyim ya midem kazınıyo ama yiyemiyorum açlıktan ölürken. Boğazımdan geçmiyo bişey
Teşekkür ederiz. Sizde sağlıkla mutlulukla büyütün inşallah kuzunuzu :) Tahmini doğum tarihine yakınmıydı doğumunuz
hayırlı olsun canım hoşgeldin :)Merhaba ,
Aranıza yeni katıldım bende 2015 Kasım annesi olacağım nasipse.
Çift çizgi görüldü, Hcg 519 çıktı :) Heyecan, şaşkınlık, telaş hepsi yaşanıyor :)
topik çok sönük,ne sorulara cevap veren var ne ilgilenen herkes kendi halindehayırlı olsun canım hoşgeldin :)
Süt içebiliyormusun canım ya da krakerle atıştırsan biraz .
Hoşbuldum teşekkürler :)hayırlı olsun canım hoşgeldin :)
Keşke bizde yiyemesek
kelin merhemi olsa kendi başına sürermiştopik çok sönük,ne sorulara cevap veren var ne ilgilenen herkes kendi halinde
de haydi canladırak azıcık
Ben çalışıyorum ve öğle yemeğinin dışında arada elma, beyaz leblebi gibi birşeyler atıştırıyorum. Portakal suyu gaz yapabilir dikkat edin. Sadece bazı bitki çayları zararlı Yeşil çay gibi mesela..Narsuyu da içilebilir bende ara ara içiyorum.Hepimiz çalışan mıyız yoksa ev hanımı olan arkadaşlarımız var mı ? Ben öğle arası portakal ve nar suyu içiyordum ama nar zararlı olduğunu söyledi arkadaşım düşük riskini artırıyormuş bilginiz var mı kızlar ?
e ben daha doktora gitmedim bile bat günüme 4 gün var hcg 18 di 6 gün kala bugün 55,72 değere göre 4 haftada ama önceki gebeliğimden yola çıkarak söylemem gerekirse şu dakkadan sonra hcg değerinin bir önemi kalmıyor canım kese göründüyse usg ölçümüne göre gerçek günü doktor söylüyor yani benim adet tarihime göre 8 hafta olması gereken bebeğim geç döllenme ve ölçüme göre 5+5 deydi..anlatabildim mikelin merhemi olsa kendi başına sürermişhiç bir şey anlamıyorum yaa şimdi benim kan değerim 2binlerde kana göre 5 hfta ama doktor 4+3 dedi sıkıntı yok dedi yoktur dimi normal dir
ben diyete başladım 5 kilo vrdm 91 le kaldım senden kiloluyum yani :)hanımlar artık beni duyun hele şu yazanlar deyin hele kilonuz kaç ? yani kaç kilo ile hamile kaldınız..?
ya mm si neresinde yazıo ben anlamıorumKozlar kim keseyi gördüyse buraya milimetresini de yazabilir miiiii
anladım canım ee zaten kesede 1500 den sonra gözüküyormuş sen de bekle öyle git madem :)e ben daha doktora gitmedim bile bat günüme 4 gün var hcg 18 di 6 gün kala bugün 55,72 değere göre 4 haftada ama önceki gebeliğimden yola çıkarak söylemem gerekirse şu dakkadan sonra hcg değerinin bir önemi kalmıyor canım kese göründüyse usg ölçümüne göre gerçek günü doktor söylüyor yani benim adet tarihime göre 8 hafta olması gereken bebeğim geç döllenme ve ölçüme göre 5+5 deydi..anlatabildim mi