2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
aranızda ben gibi kilolu gebe var mı..83 tüm 84 olmuşum...gebelik için diyetisyene de başvurucam doktora gittiğimde..

Merhaba ,
Aranıza yeni katıldım bende 2015 Kasım annesi olacağım nasipse.
Çift çizgi görüldü, Hcg 519 çıktı :) Heyecan, şaşkınlık, telaş hepsi yaşanıyor :)

topik çok sönük,ne sorulara cevap veren var ne ilgilenen herkes kendi halinde :63::63::63:
de haydi canladırak azıcık:KK70::KK70::KK70::KK70:
kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş :cry: hiç bir şey anlamıyorum yaa şimdi benim kan değerim 2binlerde kana göre 5 hfta ama doktor 4+3 dedi sıkıntı yok dedi yoktur dimi normal dir :KK17:

Kızlar çiğ et yasak ya şimdi iyi pişmesi gerekiyormuş yediğimiz etlerin. Şimdi zar zor kıymalı pide yiycektim bu iştahsızlıkşa ama kafama takıldı. Pidedeki kıymalar iyi pişer mi acaba kafamda deli sorular:KK53:

Ben zaten çok yemek yiyen biriydim şimdi daha çok yiyorum :)
Ama süt çok fazla gaz yapıyor ve bu saat oldu hala ofiste uyuyorum :KK43:

Hepimiz çalışan mıyız yoksa ev hanımı olan arkadaşlarımız var mı ? Ben öğle arası portakal ve nar suyu içiyordum ama nar zararlı olduğunu söyledi arkadaşım düşük riskini artırıyormuş bilginiz var mı kızlar ?
Ben çalışıyorum ve öğle yemeğinin dışında arada elma, beyaz leblebi gibi birşeyler atıştırıyorum. Portakal suyu gaz yapabilir dikkat edin. Sadece bazı bitki çayları zararlı Yeşil çay gibi mesela..Narsuyu da içilebilir bende ara ara içiyorum.

Kızlar kim keseyi gördüyse buraya milimetresini de yazabilir miiiii :KK70:

Son düzenleme:
kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş :cry: hiç bir şey anlamıyorum yaa şimdi benim kan değerim 2binlerde kana göre 5 hfta ama doktor 4+3 dedi sıkıntı yok dedi yoktur dimi normal dir :KK17:
e ben daha doktora gitmedim bile bat günüme 4 gün var hcg 18 di 6 gün kala bugün 55,72 değere göre 4 haftada ama önceki gebeliğimden yola çıkarak söylemem gerekirse şu dakkadan sonra hcg değerinin bir önemi kalmıyor canım kese göründüyse usg ölçümüne göre gerçek günü doktor söylüyor yani benim adet tarihime göre 8 hafta olması gereken bebeğim geç döllenme ve ölçüme göre 5+5 deydi..anlatabildim mi :KK66:

hanımlar artık beni duyun hele şu yazanlar deyin hele kilonuz kaç ? yani kaç kilo ile hamile kaldınız..?

selam kizlar ,mesaj olarak gonderdiler kan tahlil sonuclarini sonucum pozitif ama degerleri ogrenmek birazdan gidip alcam sonuclari. 4+1 gebelikte bthcg kac olmasi gerekiyor? normalin ustunden cikacak diye odum kopuyor:KK17::KK17::KK17:

Arkadaşlaraslında bu hamilelik cetveli 40. hafta baz alınarak yapılıyor biliyorsunuz. Özellikle sezeryan doğumlarda da bir iki hafta öne doğum yapıldığını düşünürsek bir çoğumuz aslında Ekim annesi olacağız :KK55:..

Ben bu nedenle gözümü 29 Ekim'e diktim gün ola hayrolaa tabiki :)

hanımlar artık beni duyun hele şu yazanlar deyin hele kilonuz kaç ? yani kaç kilo ile hamile kaldınız..?
ben diyete başladım 5 kilo vrdm 91 le kaldım senden kiloluyum yani :)
Kozlar kim keseyi gördüyse buraya milimetresini de yazabilir miiiii :KK70:
ya mm si neresinde yazıo ben anlamıorum :KK70:10.4 cm / 36hz yazan biyer var birde 1.3 ce 0.3 yazıo ne ne anlama geliyo bilmiyorum :KK61:

e ben daha doktora gitmedim bile bat günüme 4 gün var hcg 18 di 6 gün kala bugün 55,72 değere göre 4 haftada ama önceki gebeliğimden yola çıkarak söylemem gerekirse şu dakkadan sonra hcg değerinin bir önemi kalmıyor canım kese göründüyse usg ölçümüne göre gerçek günü doktor söylüyor yani benim adet tarihime göre 8 hafta olması gereken bebeğim geç döllenme ve ölçüme göre 5+5 deydi..anlatabildim mi :KK66:
anladım canım ee zaten kesede 1500 den sonra gözüküyormuş sen de bekle öyle git madem :)

X