-
- Konu Sahibi adanamerkez
yoğun değil çok şükür damla gibi. Bugün de bir göreyim durumu. şu an yapabildiğim tek şey iyi düşünmeye çalışıp bol dua etmek. mesajlarınızda bana güç veriyor. çok sağolun.korkma iyi düşün iyi olsun doktorlar adet gibi yoğun kanama yoksa sorun olmaz diyormuş ama yinede sen randevunu erkene çekemezmisin yarın sabah git bol bol dua et bir şey olmaz inşallah
henüz kullanmıyorum, inşallah dediğin gibi olur. senin pozitif enerjini yazılarından o kadar yoğun hissediyorum ki ; iyi ki yazmışım buraya. umarım iyi haberleri de veririm ve sizden iyi haberler duyarım, birlikte seviniriz :)doktorunu arayıp bahsetmelisin bu durumdan ama korkma ve lütfen üzülme her lekelenme düşük belirtisi değildir. herhangi bir ilaç ya da jel kullanıyor musun?
Canim korkma dinlen bisey olmaz Allahin izniyle. Progestan iciyor musun?
Dr verirse başlayacağım. Allah'ın izni ile inşallah bu sefer sağlıkla devam eder. Bol bol dua ediyorum kendim ve sizler için.
Mesajlarınız da bana güç verdi. Sağolun
Teşekkürler inşallah sende saglikla kavuşuyor bebeğine progestan bendede ise yaramadı ama bir umut iste moralini yüksek tutmaya çalış kanama geçirip normal devam eden çok vargec cevap verebiliyorum , kusura bakma. henüz kullanmıyorum progestan muhtemelen dr verecektir ama daha önceki düşüklerde işe yaramamıştı. o yüzden o ilaca çok güvenmiyorum. normal hamile kaldım evet.
cok üzüldüm senin kayıplarına İnşallah bu sefer herşey .çok yolunda gitsin senin için de.
Kızlar çok yemeğe başladığım için bugünden itibaren hergün evde var olan şeylerden kendime bir menü hazırlıyıp ona uyacağım. Örnek yazayım size;
BUGÜN
Sabah:
2 adet kaynamış yumurta (hamilelikte baya bir kaynatmak gerekmiş, çiğ yumurtanın bakterisi bebeği etkilermiş)
1 adet domates
3 adert küçük salatalık
5 adet zeytin
1 bardak şekersiz çay
1. Ara:
3 dilim Ceviz "sucuğu"
Ögle:
Zeytinyağlı pırasa
Light yoğurt
2. Ara:
1 adet armut
Akşam:
Fırında baharatlı nohut
Light yoğurt
3. Ara:
1 adet kivi
Sanırım böylelikle tüm vitaminleri alırım, ve çok yememiş olurum. Ne dersiniz kızlar?
Kızlar çok yemeğe başladığım için bugünden itibaren hergün evde var olan şeylerden kendime bir menü hazırlıyıp ona uyacağım. Örnek yazayım size;
BUGÜN
Sabah:
2 adet kaynamış yumurta (hamilelikte baya bir kaynatmak gerekmiş, çiğ yumurtanın bakterisi bebeği etkilermiş)
1 adet domates
3 adert küçük salatalık
5 adet zeytin
1 bardak şekersiz çay
1. Ara:
3 dilim Ceviz "sucuğu"
Ögle:
Zeytinyağlı pırasa
Light yoğurt
2. Ara:
1 adet armut
Akşam:
Fırında baharatlı nohut
Light yoğurt
3. Ara:
1 adet kivi
Sanırım böylelikle tüm vitaminleri alırım, ve çok yememiş olurum. Ne dersiniz kızlar?
Nutella kavanozundan uzak dur yeter aslin da hatta hic cikolota alma eve bence evet
bu kadar çikolata düşkünü değildim inan. Çikolatalardan uzak duruyorum şimdi! Hadi bakalım nezamana kadar
Aslin da biraz da psikolojik gibi geliyor bana.. Ilk 4 ay hic kilo almadan gidebilirsek hic fena olmaz
Ya kızlar 6. Hafta da olup iştahsız olan var mı şuan kahvaltı üstünde ağlıyorum. Canım hiçbir şey istemiyor. Kimsem de yok yakınımda halsizim, öğlen ne yapcam diye üzülüyorum
Bende öyleyim ya midem kazınıyo ama yiyemiyorum açlıktan ölürken. Boğazımdan geçmiyo bişey