2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
korkma iyi düşün iyi olsun doktorlar adet gibi yoğun kanama yoksa sorun olmaz diyormuş ama yinede sen randevunu erkene çekemezmisin yarın sabah git bol bol dua et bir şey olmaz inşallah
yoğun değil çok şükür damla gibi. Bugün de bir göreyim durumu. şu an yapabildiğim tek şey iyi düşünmeye çalışıp bol dua etmek. mesajlarınızda bana güç veriyor. çok sağolun.

doktorunu arayıp bahsetmelisin bu durumdan ama korkma ve lütfen üzülme her lekelenme düşük belirtisi değildir. herhangi bir ilaç ya da jel kullanıyor musun?
henüz kullanmıyorum, inşallah dediğin gibi olur. senin pozitif enerjini yazılarından o kadar yoğun hissediyorum ki ; iyi ki yazmışım buraya. umarım iyi haberleri de veririm ve sizden iyi haberler duyarım, birlikte seviniriz :)

Teşekkürler inşallah sende saglikla kavuşuyor bebeğine progestan bendede ise yaramadı ama bir umut iste moralini yüksek tutmaya çalış kanama geçirip normal devam eden çok var

Kızlar çok yemeğe başladığım için bugünden itibaren hergün evde var olan şeylerden kendime bir menü hazırlıyıp ona uyacağım. Örnek yazayım size;

BUGÜN
Sabah:

2 adet kaynamış yumurta (hamilelikte baya bir kaynatmak gerekmiş, çiğ yumurtanın bakterisi bebeği etkilermiş)
1 adet domates
3 adert küçük salatalık
5 adet zeytin
1 bardak şekersiz çay

1. Ara:
3 dilim Ceviz "sucuğu"
Ögle:
Zeytinyağlı pırasa
Light yoğurt

2. Ara:
1 adet armut
Akşam:
Fırında baharatlı nohut
Light yoğurt

3. Ara:
1 adet kivi

Sanırım böylelikle tüm vitaminleri alırım, ve çok yememiş olurum. Ne dersiniz kızlar?

5+2 de kese 6mm. İnş herşey normaldir. 15gün sonra bebek ve kalp atışlarını görücez. Doktor keseyi küçük buldu sanırım stres yaptım biraz. Dualarınızı bekliyorum kızlar

Yaa ben yumurtayı kayısı kıvamı yiyorum. Zararmı veriyormuş?

Herkese günaydin.. Mide bulantim basladi malesef yarim saattir banyo dan anca cikabildim ve bu daha baslangic sanirim

Canım çig pişiriyorlar ya, biraz sulu kalıyor. O zararlıymış. Çig etler de olduğu gibi Yumurtanında çiğken bakterileri bebeğe zararlı oluyormuş. İstersen internetten araştır bi.

Nutella kavanozundan uzak dur yeter aslin da hatta hic cikolota alma eve bence evet

Kızlar şekeri şimdiden azaltın gebelik şekerini önleyin. Şimdiden önlem alın ki 5ay sıfır şeker diyeti yapmak zorunda kalmayasınız. Ne kavonuz nutellası Allah aşkına. Kuru kayısı yiyin onun yerine kabızlığa iyi gelir. Ikınmayın bebeğe zarar olmasın.

Ya kızlar 6. Hafta da olup iştahsız olan var mı şuan kahvaltı üstünde ağlıyorum. Canım hiçbir şey istemiyor. Kimsem de yok yakınımda halsizim, öğlen ne yapcam diye üzülüyorum

Aslin da biraz da psikolojik gibi geliyor bana.. Ilk 4 ay hic kilo almadan gidebilirsek hic fena olmaz

Canım zaten öyle. Ben yemeğe düşkünüm bunu da bahane yapıyorum. Doktorlarda diyor ya, son aylara kadar ekstra kalori almanıza gerek yok. Son aylardan sonra da sadece ekstra 200 kalori. İşte pis boğazlılığım

Ben de bugün zor kahvaltı yaptım bugün çok halsizim dün akşam 19:15 de uyudum 1 saat sonra eşim geldi , 21:30 gibi tekrar uyudum sabah 6:30 a kadar . Ben enerjimi azalmış hissediyorum. Çerez tüketiyormusunuz ? Ben günde bir avuç kadar karışık badem, antep fıs, ceviz tüketiyorum

Hepimiz çalışan mıyız yoksa ev hanımı olan arkadaşlarımız var mı ? Ben öğle arası portakal ve nar suyu içiyordum ama nar zararlı olduğunu söyledi arkadaşım düşük riskini artırıyormuş bilginiz var mı kızlar ?

Ya kızlar 6. Hafta da olup iştahsız olan var mı şuan kahvaltı üstünde ağlıyorum. Canım hiçbir şey istemiyor. Kimsem de yok yakınımda halsizim, öğlen ne yapcam diye üzülüyorum

Bende öyleyim ya midem kazınıyo ama yiyemiyorum açlıktan ölürken. Boğazımdan geçmiyo bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…