2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Yine kahverengi lekelenmelerim başladı :KK43: Yazmıştım ya daha önce 2 defa düşük yaşadım diye; böyle başlamıştı onlar da. Dua edin ne olur; sağlıkla kavuşayım bebeğime bu sefer . Cmt günü doktora gidicem ilk kontrol için. Aranızda böyle birşey yaşayan var mı?

Canim korkma dinlen bisey olmaz Allahin izniyle. Progestan iciyor musun?

Teşekkürler, İlkin heyacanı, telaşi bambaşka oluyor simdilik bende fazla bir heyecan yok ama iler de nasıl olur bilmiyorum.. Heyecandan cok korku var kilo problemi mesela, ilk seferin de cok dikkatsizdim bu defa aynı hatayı yapmamak için çabalayacağım ins

Hosgeldin canim aramiza, bende 2012 mayis annesiyim ilkindeki heyecan olmuyor ama farkli duygular icinede girilmiyor degil:)

Sağlık ocağına gidip kan testlerini yaptırdana gebeyim de gerekli testleri yapar mısınız özel malum pahalı biraz benim bazı testlerimi eksik yapmıştı sağlıkocağı özelde 200 tl verdim
Kızlar size birşey sormak istiyorum. Vajinal ultrasondan falan bahsettiniz. Kaç aylıkken doktora gittiniz ve neler yapıldı? Şimdi ben gittiğimde ne beklemeliyim? Testler yapılacak mı? Tiroide falan bakılıyor mu? Benim daha önce tiroid hormonun çok az fazla çıkmıştı fakat bilindik hiç bir sağlık sorunum yok. Doktora gittiğimde bunların hepsine bakar mı?

Sağlık ocağına gidip kan testlerini yaptırdana gebeyim de gerekli testleri yapar mısınız özel malum pahalı biraz benim bazı testlerimi eksik yapmıştı sağlıkocağı özelde 200 tl verdim

Canim ben gebelik testini özelde yaptim. 15 tl birşeydi, onunda çok tutacağino sanmiyOrum. Zaten kontrollerde özelde olacak. Aradan çiksin oda. Ben sadece randevudan önce bilmek istedim nelerin olucağini ki şok olmayayim. Vajinal muayenne falan insani strese sokuyor.

hayırlı uğurlu olsun inşallahh sağlıkla kavuşun bebeğinize:anneadayı:

Tsk ederim ayni sekil de sizde :)

Canim korkma dinlen bisey olmaz Allahin izniyle. Progestan iciyor musun?

Hosgeldin canim aramiza, bende 2012 mayis annesiyim ilkindeki heyecan olmuyor ama farkli duygular icinede girilmiyor degil:)

Hosbulduk,
Suan oglumun pesin de kosturmaktan hamile oldugumu unuttugum oluyor inan, buraya da vaktim olmaz hic bakamam diye düsünmüstüm ama yine de katilmak istedim.. Paylasim a daha farkli daha güzel oluyor sanki

kesinlikle katılıyorum. benim medipoldeki doktorum istemişti 470 tl tutuyordu. yaptırmadım aile hekimime gittim daha da detaylısını ücretsiz yaptırdım :)

Tsk ederim ayni sekil de sizde :)

Hosbulduk,
Suan oglumun pesin de kosturmaktan hamile oldugumu unuttugum oluyor inan, buraya da vaktim olmaz hic bakamam diye düsünmüstüm ama yine de katilmak istedim.. Paylasim a daha farkli daha güzel oluyor sanki

Ayni durumdayim ikizler burcu bir kizim var dusunun artik yerinde durmuyor malum seninki daha ufak cok fazla ilgi ve dikkat istiyor. Cok sukur benimki benden cikti ama yinede daginikligi cok ve ilgi gerekiyor tabi. Bende fazla yazamam diyodum ama firsat bulmaya calisicam.

Ayni durumdayim ikizler burcu bir kizim var dusunun artik yerinde durmuyor malum seninki daha ufak cok fazla ilgi ve dikkat istiyor. Cok sukur benimki benden cikti ama yinede daginikligi cok ve ilgi gerekiyor tabi. Bende fazla yazamam diyodum ama firsat bulmaya calisicam.

Allah bagislasin, eger krese gidiyorsa daha rahattir sizin icin

kızlar bata 5 gün kala yaptığım gebelik testim, silik bir ikinci çizgim var sanırım, ben hayal görmüyorum değil mi? :)
Benim testin de öle çıkmıştı, tam emin olmak için 3-4saat sonra tekrar yaptım yine ayni çıktı . en son iyice emin olmak için kan testi yaptırdım. Pozitif çıktı. Daha yeni olduğu için silik bir şekilde cikiyordur.

QUOTE="umudumvar35, post: 39578661, member: 659306"]Insaalaarkadaşlar ilk belirtiyi ne zaman yaşadınız? kan testi ilk ne zmaan yaptınız? ilk idrar testtini ne zman yaptınız?[/QUOTE]
Adetime 5 gün kala evde test yaptım silik bir çizgi çıktı. Ayni gün kan tahlili yaptırdim o da pozitif çıktı.

QUOTE="umudumvar35, post: 39578661, member: 659306"]Insaalaarkadaşlar ilk belirtiyi ne zaman yaşadınız? kan testi ilk ne zmaan yaptınız? ilk idrar testtini ne zman yaptınız?
Adetime 5 gün kala evde test yaptım silik bir çizgi çıktı. Ayni gün kan tahlili yaptırdim o da pozitif çıktı.[/QUOTE]
İlk kan tahlilinizde hcg ne kadar çıktı acaba

bende kasım annesi oluyorum inşallah sat 26 ocak doğum tarihi 2 kasım gözüküyor.keseyi görmek için ne zaman gidiyosunuz kızlar benim doktor haftaya çağırdı erken değil mi acaba?
Benim de 26 ocakti. 4 martta gittim, kese göründü. Fasulyeye benzemeye başlamıştı:))

Kızlar merhaba:) tam bir yıl önce bugün öğrenmiştim bende minik kuzuma hamile olduğumu:) şimdi ise yanımda uyuyor :)4.aylık oldu bile .02.11.2014 te doğdu. hepiniz sağ salim kucağınıza alın inşallah bebeklerinizi . Hamilelik çok güzel tadını çıkarın :)

Kızlar merhaba:) tam bir yıl önce bugün öğrenmiştim bende minik kuzuma hamile olduğumu:) şimdi ise yanımda uyuyor :)4.aylık oldu bile .02.11.2014 te doğdu. hepiniz sağ salim kucağınıza alın inşallah bebeklerinizi . Hamilelik çok güzel tadını çıkarın :)
Teşekkür ederiz. Sizde sağlıkla mutlulukla büyütün inşallah kuzunuzu :) Tahmini doğum tarihine yakınmıydı doğumunuz

progestan falan kullanıyomusun
ben daha once 5 kez dusuk yaptım normalmi hamile kaldın
gec cevap verebiliyorum , kusura bakma. henüz kullanmıyorum progestan muhtemelen dr verecektir ama daha önceki düşüklerde işe yaramamıştı. o yüzden o ilaca çok güvenmiyorum. normal hamile kaldım evet.
cok üzüldüm senin kayıplarına İnşallah bu sefer herşey .çok yolunda gitsin senin için de.

X