- 19 Ekim 2009
- 2.409
- 64
- Konu Sahibi adanamerkez
Herkese Merhaba, bir kasım annesı de ben olucam ins Allah'ın ıznıyle.. Çift çizgiyi Görmüş bulunuyorum haftaya doktor randevum var bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba , hoşgeldiniz ilk bebeğiniz mi olacak ?Herkese Merhaba, bir kasım annesı de ben olucam ins Allah'ın ıznıyle.. Çift çizgiyi Görmüş bulunuyorum haftaya doktor randevum var bakalım
Çok üzgünüm düşükleriniz için. Allah sağlıklı hamilelikler versin.Acaba kaçıncı haftalarda düşük yaptınız? Sağlık sebebi var mı, bir etken?
merhaba , hoşgeldiniz ilk bebeğiniz mi olacak ?
ne güzel Allah bağışlasın :) benimde ilk olacak inşallahHoşbulduk , bu ikinci bebeğim olucak birtane de oğlum var 20 aylık daha önce Haziran annelerindeydim :)
ne güzel Allah bağışlasın :) benimde ilk olacak inşallah
Merhaba hanımlar sat 9 şubat bat 10 mart 4 mart kan hcg 18 eğer ki bat gunum kanama ol mazsa nasipse yani kasım annesi olacağım inşaallah kesinleşmeden gelmeyeyim dedim ama dayanamadım:)
hoşgeldinnnn :)merhaba kasim anneleri bende araniza katildim 2010 kasim annesiyim simdide 2015 kasim annesi olacam insaALLAH gecen sene temmuzda mol gebelik yuzunden kurtaj olmustum. insaALLAH bu seferki saglikli gebelik olur dun kan verdim sonuclar cikarsa yarin alacam, insaALLAH degerlerim normal cikar.
evet şimdiden herşeyi alasım geliyor :)Teşekkürler, İlkin heyacanı, telaşi bambaşka oluyor simdilik bende fazla bir heyecan yok ama iler de nasıl olur bilmiyorum.. Heyecandan cok korku var kilo problemi mesela, ilk seferin de cok dikkatsizdim bu defa aynı hatayı yapmamak için çabalayacağım ins
hadi inşallah hoşgeldinn :)Merhaba hanımlar sat 9 şubat bat 10 mart 4 mart kan hcg 18 eğer ki bat gunum kanama ol mazsa nasipse yani kasım annesi olacağım inşaallah kesinleşmeden gelmeyeyim dedim ama dayanamadım:)
hosbuldumhoşgeldinnnn :)
evet şimdiden herşeyi alasım geliyor :)
hadi inşallah hoşgeldinn :)
kızınızı allah bağıslasın :) aminn allah hayırlısını versin kısmetimiz neyse hepimiz onu yaşıyoruz :)Yarın akşam öğrenirim umarım..Noramlde dr'la testi 2 kez tekrarlatır tüpbebekte.Benim Dr'um gerek yok dedi..
Benim yaşım 40..Bir tanecik kızımda var 10 yaşında...Allah hayırlısını versin ben hep tek istedim ama..KAderimizde varsa ona da Allah güç verir demekki.
doktorunu arayıp bahsetmelisin bu durumdan ama korkma ve lütfen üzülme her lekelenme düşük belirtisi değildir. herhangi bir ilaç ya da jel kullanıyor musun?Yine kahverengi lekelenmelerim başladı Yazmıştım ya daha önce 2 defa düşük yaşadım diye; böyle başlamıştı onlar da. Dua edin ne olur; sağlıkla kavuşayım bebeğime bu sefer . Cmt günü doktora gidicem ilk kontrol için. Aranızda böyle birşey yaşayan var mı?
hayırlı uğurlu olsun inşallahh sağlıkla kavuşun bebeğinizeHerkese Merhaba, bir kasım annesı de ben olucam ins Allah'ın ıznıyle.. Çift çizgiyi Görmüş bulunuyorum haftaya doktor randevum var bakalım
inşallahhh normal çıkar.. aynı sebepten ben de geçen sene şubatta kürtaj oldum. rabbim bir daha yaşatmaz umarım bize aynı acıyı. komplet miydi persiyel miydi sizin molmerhaba kasim anneleri bende araniza katildim 2010 kasim annesiyim simdide 2015 kasim annesi olacam insaALLAH gecen sene temmuzda mol gebelik yuzunden kurtaj olmustum. insaALLAH bu seferki saglikli gebelik olur dun kan verdim sonuclar cikarsa yarin alacam, insaALLAH degerlerim normal cikar.
sagolun sizede gecmis olsun insaALLAH bu sefer saglikla kucagimiza aliriz parsiyel mol du benimki, seninki nasildi?inşallahhh normal çıkar.. aynı sebepten ben de geçen sene şubatta kürtaj oldum. rabbim bir daha yaşatmaz umarım bize aynı acıyı. komplet miydi persiyel miydi sizin mol
benimki de parsiyel moldu. 12. haftada kalbi durdu. ama bu sefer herşey yolunda gidecek inşallah :) ben inanıyorumsagolun sizede gecmis olsun insaALLAH bu sefer saglikla kucagimiza aliriz parsiyel mol du benimki, seninki nasildi?
iyi akşamlaaaaarkızlar iyi akşamlar bebişlere ve kendinize iyi bakın :)
insaAALLAHbenimki de parsiyel moldu. 12. haftada kalbi durdu. ama bu sefer herşey yolunda gidecek inşallah :) ben inanıyorum