2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlar 5-6 haftalarda bulantı yaşayan var mı? Bende şuan biraz kasık ağrısı ve sanki normal adet geçiriyormuş gibiyim. Sulu gözlüyüm, herşeye ağlar oldum :cry:Bir de afedersiniz camış gibi tatlı yiyorum ;SÜREKLİ! Biri bana dur desin:stop:

Siz neler hissediyorsunuz ?
aman tanrııııımmm yememeliyiiiiizzz :KK70: ama çok zor vallahi can çekiyor yaaa. bende hiç bulantı yok şu an için çok şükür. kasık ağrısı regl olacakmışım gibi batımda olmuştu ama geçti şükür.

aman tanrııııımmm yememeliyiiiiizzz :KK70: ama çok zor vallahi can çekiyor yaaa. bende hiç bulantı yok şu an için çok şükür. kasık ağrısı regl olacakmışım gibi batımda olmuştu ama geçti şükür.

Sorma ya.. Duramıyorum. Bugün evi sebze ve meyve ile dolduracağım. Tüm çikolataları eşimle iş yerine yollayacağım. Artık miğdem bulanıyor ama tatlı yemekten ) Onun dışında süperim. Bu arada Tebrikler canım. Yakın tarihlerde olacak doğumlarımız inşallah. Hayırlısıı:emir_bebek:

yanlış söylemiş demekki 8 nere 5 nere çünkü 8de 80.binin üstünde cıkardı beta hcg hemde hemen kalp atısını filan duyardın :) neyse sonuc olarak Allah kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah

Yok canım akşamüzeri gitmiştim doktor söylemeden hemşire yanıtladı ama 5 bin lerdeydi sanırım.

Canım benim hcg 461 çıktı ama herkeste farklı olabiliyor. Ben 5 haftalık hamileyim. Pazartesi günü Doktora gidicem. En son adetinden haftaları say. 5-6. haftada gidebilirsin.
ben tam 5+0 dayım doğum tarihimiz de aynı görünüyor hcg lerimiz de çok yakın pazartesi muayeneni merak ettim sonucunu yazarmısın:nazar:

Sorma ya.. Duramıyorum. Bugün evi sebze ve meyve ile dolduracağım. Tüm çikolataları eşimle iş yerine yollayacağım. Artık miğdem bulanıyor ama tatlı yemekten ) Onun dışında süperim. Bu arada Tebrikler canım. Yakın tarihlerde olacak doğumlarımız inşallah. Hayırlısıı:emir_bebek:
işin kötüsü meyveyi de daha doğru kış meyvelerini de hiç sevmem :KK43: nolcak bu tatlı krizlerimiz bilmiyorum . amin canım inşallah öyle olacakkk :anneadayı::anneadayı:

Benim tüpbebekle oldu hamileliğim benim gibi olan varmı acaba bu forumda??
Benimde bulantı gibi değil de..sanki acıkmışım midem kazınıyor gibi bi şey oluyor..Birde halszilik var..Ayakta biraz kalsam yalpalamaya başlıyorum..İşe gidip gelirken yoruluyorum yani..Neyseki işyerim rahat ve oturuyorum. Göğüslerimde de ara ara iğneler batıyor sanki. Belirtiler böyle.. Tedavim esnasında da gıdama dikkat ediyordum ama şimdi daha temkinliyim. Günde bir avuç ceviz, kuru üzüm yiyorum.. Bol su içiyorum.Her sabah yumurta peynir yiyorum...
Bendeki durumlar böyle bayanlar :)
Beta hcg sonucunuz kactı ve ne zaman yaptırdınız ogrenebilirmiyim bu arada

hii ne ayıp görmemişiz :110: bu arada bende de belirti sıfır. yani adet gecikmese hamileyim demem :KK70: bir tek hafif uyuşukluk halim var uyku basıyor bazen bir anda :) ben derim ki sen bi özele git 20-30 tl arası değişiyor ama 40 dkda sonuç veriyorlar. zaten doktorun da isteyecektir bu kan testini senden. sen önceden vermiş ol
Ben alıngan değilim ama alınganlık başlamış bu bir belirti mi ki :KK70: Kan vericemde hastaneye gideceğim tarihe yakın versem daha iyi olur sanırım. Şimdilik beklemedeyim bakalım belirtisiz belirtisiz :KK70:

bendede hiç belirti yoktu adet olcak gibi kasıklarım ağrıyordu bazen ağrı şiddetleniyordu doktora gittim sağlık ocağına ben beta hcg yaptırıcam birde kum taş düşürüyor olabilirim onun için ne yapmam lazım demiştim meğer bebişmiş :)

yani kanda baktır belirti herkesde hemen olmuyor zaten bulantı 6. haftadan sonra olurmuş genelde ve herkes yaşamazmış
Annem çok yoğun yaşamış umarım ben yaşamayanlardan oluruz :)

Eee kızlar içinizde cinsiyet ile ilgili bir his var mı :)
tabiki önce sağlıklı olsun rabbim ne verirse kabulüm ama bana erkek gibi geliyor. bir de ben tam olarak ne zaman olduğunu bildiğimden dolayı öyle düşünüyorum. yumurtlamadan sonra olduğunda erkek olması daha yüksek ihtimalmiş.

Ben alıngan değilim ama alınganlık başlamış bu bir belirti mi ki :KK70: Kan vericemde hastaneye gideceğim tarihe yakın versem daha iyi olur sanırım. Şimdilik beklemedeyim bakalım belirtisiz belirtisiz :KK70:

alınganlık ve herşeye ağlama da çok görülen belirtilerden valla :KK70: evet evet yakın zamanda vermek daha doğru. şöyle yapabilirsin gitmeden 4 gün önce bir verip 2 gün sonra randevuna gitmeden bir daha verirsen. elinde 2 sonuç olur ve 2 günde 2 katına çıkıp çıkmadığına bakabilirsin. doktorum benden öyle istemişti

Ben ovulasyon günü ilişki yaşadım erkek olsun diye ama nasip neyse o tabi ki. Sağlıklı olsun cinsiyeti gerçekten önemli değil
yaa ben de 10 şubatta gittim doktora ovulasyonu öğrenmek için. bana demez mi 2 gün önce yumurtlamışsın diye. çok üzüldüm çünkü bu son denememdi. olmazsa işe başlıcaktım. yine de bu akşamı boş geçirme birliktelik olsun kısmet işi dedi ve olduuu inanamadık. o sebeple ben de erkek diye düşünüyorum :KK70:

alınganlık ve herşeye ağlama da çok görülen belirtilerden valla :KK70: evet evet yakın zamanda vermek daha doğru. şöyle yapabilirsin gitmeden 4 gün önce bir verip 2 gün sonra randevuna gitmeden bir daha verirsen. elinde 2 sonuç olur ve 2 günde 2 katına çıkıp çıkmadığına bakabilirsin. doktorum benden öyle istemişti

Kızlar ben eşime dedimki çok kilo aldım ben, çok çirkin oldum. O da hayır hem senin Kalbin güzel, güzel kalplim dedi. Sen beni beğenmiyormusun diyip hüngür hüngür ağladım.:cry: Birinci denememizde hamile kalmama rağmen hamileliği öğrendiğim gün bile tüm gün ağladım. Nasıl olucak bilmiyorum.. Eşime çok acıyorum.

Kızlar ben eşime dedimki çok kilo aldım ben, çok çirkin oldum. O da hayır hem senin Kalbin güzel, güzel kalplim dedi. Sen beni beğenmiyormusun diyip hüngür hüngür ağladım.:cry: Birinci denememizde hamile kalmama rağmen hamileliği öğrendiğim gün bile tüm gün ağladım. Nasıl olucak bilmiyorum.. Eşime çok acıyorum.
hormonlar yüzünden oluyor hepsi geçecek. ben bu tarz belirtileri çok severim hormonların düzgün salgılandığını yani hamileliğin sağlıklı ve düzgün gittiğini gösterir :)

X