SerpilRidvan <3 Kayıtlı Üye 24 Aralık 2013 301 58 34 6 Ekim 2015 Konu Sahibi sibelim47 #62 merhaba arkadaslar nasıl gıdıyor az kaldı doguma benım kızım bu aralar az hareket edıyo sızdede öle mı
merhaba arkadaslar nasıl gıdıyor az kaldı doguma benım kızım bu aralar az hareket edıyo sızdede öle mı
yasemincorapcioglu Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Aralık 2013 77 22 34 7 Ekim 2015 Konu Sahibi sibelim47 #63 SerpilRidvan .!.: merhaba arkadaslar nasıl gıdıyor az kaldı doguma benım kızım bu aralar az hareket edıyo sızdede öle mı Genişletmek için tıkla... Merhaba benim oğlumun hareketleri belli olmuyor bazen hareketli bazen az hareketli ama hareket alanları daraldığı için diye düşünüyorum
SerpilRidvan .!.: merhaba arkadaslar nasıl gıdıyor az kaldı doguma benım kızım bu aralar az hareket edıyo sızdede öle mı Genişletmek için tıkla... Merhaba benim oğlumun hareketleri belli olmuyor bazen hareketli bazen az hareketli ama hareket alanları daraldığı için diye düşünüyorum
SerpilRidvan <3 Kayıtlı Üye 24 Aralık 2013 301 58 34 7 Ekim 2015 Konu Sahibi sibelim47 #64 yasemincorapcioglu .!.: Merhaba benim oğlumun hareketleri belli olmuyor bazen hareketli bazen az hareketli ama hareket alanları daraldığı için diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Dimi bnde ole düşünüyorum ama yinede tedirgin oluyorum doktor dikkat et hareketlerine bnde dikkat ettikçe nazlaniyo kızım :) :*
yasemincorapcioglu .!.: Merhaba benim oğlumun hareketleri belli olmuyor bazen hareketli bazen az hareketli ama hareket alanları daraldığı için diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Dimi bnde ole düşünüyorum ama yinede tedirgin oluyorum doktor dikkat et hareketlerine bnde dikkat ettikçe nazlaniyo kızım :) :*
A arzuypcr Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2015 12 26 38 9 Ekim 2015 Konu Sahibi sibelim47 #65 Evet hareketlerinde bir azalma var ama normaldir , yerleri daraldı bebişlerin
ilk-nur Oglum ile yeniden dogdum.. Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2014 308 139 33 13 Ekim 2015 Konu Sahibi sibelim47 #66 Kizlarr sorum var size yardimci olurmusunuz 36+2yim ama bebek 1 hafta onden gidiyomus iriymis 3.200 kgmis doktor bole giderse normal olmaz dedi napcm normal istiom bn szinkilerin kilodu nasil dogumu yuruyerrk hizlandr dedi baska npabilirim
Kizlarr sorum var size yardimci olurmusunuz 36+2yim ama bebek 1 hafta onden gidiyomus iriymis 3.200 kgmis doktor bole giderse normal olmaz dedi napcm normal istiom bn szinkilerin kilodu nasil dogumu yuruyerrk hizlandr dedi baska npabilirim
E esrapelwan Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2013 13 0 5 Kasım 2015 Konu Sahibi sibelim47 #68 Kızlar merhaba benim muhtemel doğum tarihin 2 kasımdı fakat 41. Haftayı bekliyoruz dopum henüz gerçekleşmedi. Ben raporla ilgili birşey soracaktım bilginiz varsa eğer,geç doğumda herhangi bir rapor almam gerekiyormuydu beklenen doğum tarihinde
Kızlar merhaba benim muhtemel doğum tarihin 2 kasımdı fakat 41. Haftayı bekliyoruz dopum henüz gerçekleşmedi. Ben raporla ilgili birşey soracaktım bilginiz varsa eğer,geç doğumda herhangi bir rapor almam gerekiyormuydu beklenen doğum tarihinde
H hayatalya Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Aralık 2014 1.223 705 34 6 Kasım 2015 Konu Sahibi sibelim47 #69 selam kızlar ben de bu hafta hamile kaldım cok heycanlıyım =)
cennet47 Birine verebileceğin en güzel hediye, dua'dır. Kayıtlı Üye 5 Nisan 2015 155 100 11 Kasım 2015 Konu Sahibi sibelim47 #70 Herkese iyi akşamlar doğum zamanımız az kaldı Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah
Herkese iyi akşamlar doğum zamanımız az kaldı Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah
mucizemibekliyorum Dönüş yalnız Sana dır Sana emanetiz Allah'ım Kayıtlı Üye 19 Eylül 2014 66 44 21 Kasım 2015 Konu Sahibi sibelim47 #71 merhaba
cennet47 Birine verebileceğin en güzel hediye, dua'dır. Kayıtlı Üye 5 Nisan 2015 155 100 22 Kasım 2015 Konu Sahibi sibelim47 #72 mucizemibekliyorum .!.: merhaba Genişletmek için tıkla... Size de Merhaba Allah hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
mucizemibekliyorum .!.: merhaba Genişletmek için tıkla... Size de Merhaba Allah hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah